Prší [Acquired by ZENTITY s.r.o.]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Byl by zájem o Hotseat Multiplayer do Prší verze 1.1?

Ano, o Hotseat Multiplayer mám zájem.
65
86%
Ne, Hotseat Multiplayer bych nevyužil.
5
7%
Nevím, je mi to jedno.
6
8%

Celkem hlasů : 76

Topinas | ned srp 15, 2010 2:07 pm

Re: Prší [Acquired by ZENTITY s.r.o.]

To netušim ale určitě souhlas že to vypadá hnusně :D

Obrázek

Uživatelský avatar Tea Racer | ned srp 15, 2010 3:27 pm

2 Rony, píšu z mobilu, přehodila se mi písmenka ;-) Vím jak se to píše.
btw: Přečti tohle vlákno a uvidiš ty zmeny sám jsem se na to ptal. :wink:
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | ned srp 15, 2010 5:42 pm

vy si poriadne precitajte ze iPrsi a Prsi su DVA rozne programy. Odporucam TISKOVU SPRAVU Zentity.

DVA ROZNE PROGRAMY.

v skratke:

awol naprogramoval Prsi, pustil ho von.

Potom ZENTITY pustila von iPrsi a o par dni potom kupila od awola Prsi a z itunes Prsi bolo stiahnute a vyhlasenie je, ze ZENTITY Prsi vrati pod svojim uctom na iTunes.

To, co ukazujete je iPrsi.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Tea Racer | ned srp 15, 2010 6:30 pm

2 Rony: To mluvíš na mě? Já stale hovořím o Prší od awola. Musel tam dokreslit aspon malé zmeny kvuli autorskym pravum, vyhledej si to tady v threadu. Já si toho nevšimnul, ale když se podivas tak nektere karty maji jine obličeje atd...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

dunihlav | pon srp 16, 2010 7:40 am

Popravdě mě mrzí, že si již zakoupenou aplikaci nemohu znova stahnout z Appstore ani ji nemohu ohodnotit. Nezlobte se na mě, ale já to cítím jako menší podraz na zákazníka. Od obou vyvojaru si uz nic nekoupim. Jde jim v první řadě asi o rychlé peníze bez ohledu na zákazníka, což je špatná filosofie obchodu. Vůbec se nebudu divit když se po delším čase aplikace znovu objeví a bude opět pro všechny nově zpoplatněna. Přitom je to blbost na ktere se Každý student programovani na vejšce v Olomouci učí a takový vývoj jednomu člověku nezabere dýl jak měsíc. Nechápu proč s takovou Jednoduchou aplikací kšeftují vyvojari mezi sebou a jestě na úkor zákaznika..snad jsem nikoho neurazil jen muj nazor ;-).
Celý vesmír si z nás dělá srandu. ;-)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

JoU | pon srp 16, 2010 8:06 am

Dunihlav - pod to bych se podepsal :wink:
iPhone 7+ 128GB black
poslední a dokonalý macbook pro 17' (i7 2,5GHz quadcore, AMD 6770 HD, 16GB RAM, 500GB SSD)
+Macbook Pro 15 retina (i7 2.6GHz quadcore, GT 650M, 16GB RAM, 512GB SSD)
Apple Watch
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar murder | pon srp 16, 2010 8:08 am

Tak nějak sdílím tvůj názor...
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

awol | pon srp 16, 2010 9:16 am

dunihlav píše:Popravdě mě mrzí, že si již zakoupenou aplikaci nemohu znova stahnout z Appstore ani ji nemohu ohodnotit. Nezlobte se na mě, ale já to cítím jako menší podraz na zákazníka.

Ted nejak nechapu v cem je ten podraz. Aplikaci vam na dalku nikdo nevymaze. Pokud jste si ji zazalohoval do iTunes, tak jak to doporucuje Apple v obchodnich podminkach, tak vam zakoupena aplikace zustane napriklad i po ztrate telefonu. Aplikace mizi z AppStore bezne. K dnesnimu dni bylo z AppStore smazano uz 30 tisic aplikaci. Kdyz se aplikace objevi na AppStore pod novym prodejcem, tak ti co ji uz maji si ji kupovat nemuseji. A jak jsem jiz rikal ve vyjadreni, snazime se domluvit s Apple celkovy transfer, tj. jen zmenu prodejce. Kdyby jsme chteli udelat nejaky podraz a udelat to jednoduse, tak se ani nesnazime s Apple neco vyjednat a udelame to z fleku jako ostatni vyvojari.

dunihlav píše:Přitom je to blbost na ktere se Každý student programovani na vejšce v Olomouci učí a takový vývoj jednomu člověku nezabere dýl jak měsíc.

Tak to zkuste sam. Navic pokud vim, tak AppStore existuje jiz nekolik let. Divne ze nekolik let to prsi nikdo neudelal, kdyz je to tedy tak jednoduche. Nikdo Vas nenutil si hru kupovat a mohl jste si ji naprogramovat sam.

Ja si bezne kupuiji na AppStore aplikace, jejichz vyvoj zabral tak tyden a nemam problem treba dva dolary zaplatit. Neni pro me problem ocenit praci jinych, protoze sam vim, co vyvoj obnasi.

Uživatelský avatar rony | pon srp 16, 2010 9:39 am

Uvidime, pockame. Naozaj teraz zalezi skor na Apple. Ano, aplikacie vo velkom zanikaju, niektore mam update kazdu chvilu a niektore su uplne mrtve. Nechajme to ako to dopadne a potom sa k tomu budeme vyjadrovat. Ja si myslim, ze awol medzitym naprogramuje nieco nove a to je lepsia sprava :-)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar murder | pon srp 16, 2010 10:59 am

Awol: problém nevidím v tom ohodnotit něčí práci a zaplatit za ni, utratil jsem za ptákoviny víc než dost. Problém vidím v tom, že jsi tady nasliboval nové funkce (na základě čeho si to jistě někteří koupily) no a pak konec, nechal ses ukecat od Zentity (která se pokusila "konkurenční" aplikaci vytvořit, bohužel neumí to, tak udělali to co asi umí "obchodovali" a hru od tebe koupili) a aplikaci si prodal. Podraz uživatelé vidí v tom, že pokud budou chtít slíbené funkce, budou muset aplikaci nejspíš koupit znova. Bohužel není to nejlepší obchodní tah od tebe, pustíš nějakou novou aplikaci, věřím že bude dokonalá, ale lidi budou mít strach ji koupit "Co když bude jen 99% a tu 100% budu muset znova koupit?" tak ji třeba raději ani nekoupí...
Škoda vím, že vidina okamžitého zisku prodejem práv k aplikaci je hezká, ale ty si prodávat nemusel a mohl si ještě léta vydělávat (a v důsledku vydělat víc než těď), Černého Petra měla Zentity, ta neuměla dohnat tvůj náskok...
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

awol | pon srp 16, 2010 11:12 am

Murder:

1) K prodeji me nevedli jen penize a zainteresovani vi o cem mluvim. Kdyby slo jen o penize, tak aplikaci neprodam. A kdybych ji neprodal, pravdepodobne bych ji musel behem par tydnu stejne stahnout z trhu.
EDIT: Celkem me urazi, ze tu ze me delas nekoho, kdo to dela jen pro penize. Muzu ti rict, ze zisky na CR a SK store jsou tak male, ze by se to kazdy rozumny obchodnik vy**** a delal jen pro US store, kde jsou zisky asi 10 000 x vetsi ( a to bez legrace ). Proc si myslis, ze to Prsi doted nikdo neudelal? Protoze tech par tisic co mu to vynese za to nestoji. Ja to delal pro lidi v CR a SK a delam to s kazdou app (Bankomaty ČR, Kamery Praha, Prsi). Kdybych mi slo o prachy, tak misto toho udelam ATMs US, Traffic Cams NY, Poker a jdu si koupit nove Porsche.

2) Pokud vim, tak lide chteli hlavne multiplayer. A i kdyz uz bylo jasne, ze se aplikace bude prodavat Zentity ( aplikace se neprodava ze dne na den ale resi se to tydny ), stejne jsem si dal tu praci s tim ten multiplayer dodelat. Mohl jsem se na to klidne vykaslat a nenamahat se. Pokud vim, tak aplikaci kupujes takovou, jaka je v dobe nakupu a to je jestli tam autor neco dodela, je jen jeho svobodna vule. Ja jsem se rozhodl tam dodelat nejvic chtenou feature a nic jsem za to od nikoho nechtel.
EDIT:
A Zentity bude dal v rozvoji hry pokracovat (online multiplayer atd.). A pokud Apple nebude delat problemy, tak si ani nikdo nic nebude muset znova kupovat. My se snazime! A pokud to nepujde, tak si nadavejte na Apple, ze nejde jednoduse prevest aplikaci na jiny ucet. My se o to alespon snazime. Mozna ze prave Apple je ten kdo z toho chce vytriskat nejvic a proto to nepodporuje.
Naposledy upravil awol dne pon srp 16, 2010 11:33 am, celkově upraveno 4

Uživatelský avatar tvosi | pon srp 16, 2010 11:14 am

podle me je skoda, ze aplikace neni dale dostupna pod tebou s tim, ze az to bude doreseny s apple, tak se to melo potichoucku presunout pod ZENTITu :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Danger | pon srp 16, 2010 12:45 pm

Podle me tu zbytecne predbihate. Jeste ani nevite, jak ten prechod u Applu dopadne (treba to bude ok a vam se to ukaze jako update, bezplatne). Kdyz uz tohle Apple musi resit individualne a nejak do toho zasahnout, z technickeho pohledu NEMUZE byt pro ne problem zmenit pouze vydavatele. Jejich system s tim MUSI pocitat.. u Applu nejsou zadne "lamy", tak jsem si s tim dost jisty.

A ohledne tech zisku v ČR.. na AppStore uz mam prvni aplikaci, puvodne byla urcena jen pro cesky trh. A ackoliv jsem se chvili drzela na druhem miste, mohl jsem si jiz udelat predstavu, kolik kopii hry na prvnich prickach v ČR denne vynesou. Moc to neni.. a kdyz porovnam TOP 1 hru v ČR s TOP 1 hrou US, jde o opravdu rozdily vetsi, nez 10.000x a kdyz by chtel Lukas delat neco pro penize, udela za ten mesic nejakou hru, ktera bude pro cizince lakavejsi, nez Prsi. I to je duvod, proc jsem se rozhodl svou hru predelat i do anglictiny a primarne se nazev aplikace zobrazuje v anglictine. Udelal jsem to z duvodu, aby na AppStore nebyly dve hry a nikdo neztratil, naopak ti co to koupi drive ziskaji hru navic (+ spolecne novinky z updatu) a do vydani updatu je hra jen za polovic.

Nevim, jak slouceni dvou her vymysli Lukas a Zentity, ale verim tomu, ze to nebude na ukor hrace a nejakou ferovou nabidku vymysli i v pripade, ze nebude mozne provest pouze transfer vydavatele.

Uvidime.
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8
Host
Host

dunihlav | pon srp 16, 2010 9:20 pm

Však se zas toho tolik nestalo. Vyvojářům nic nezávidím naopak rád podpořím koupí aplikace. Přeji i trochu více obchodního ducha. A jsem i docela zvědav jak tu zde budeš prezentovat další tvé nové aplikace koncovým uživatelům a co vše jim slíbíš, můžeš začít nadpisem "Proda se aplikace.." to byl pokus o vtip :-) Mej te se,
Dunihlav
Celý vesmír si z nás dělá srandu. ;-)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pon srp 16, 2010 10:33 pm

jaj kolko sarkazmu. to by aj stacilo.

nikdy nerobte nieco pre ostatnych ludi, lebo vzdy sa najde jeden, co keby to dostal aj zadarmo, tak povazuje za povinnost zhodit autora ;) nastastie z toho sa kazdy autor vylieci velmi rychlo. prestane si robit tazku hlavu z tychto reci a zameria sa iba na to, aby mal aspon za co kupit mlieko ;)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar sten32 | úte srp 17, 2010 10:59 am

Ja by som to lockol pokial nebude Prší znova v appstore
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | úte črc 17, 2012 7:45 am

Prší je už v App Store LETO 2012

Pokracujte tu viewtopic.php?f=72&t=57285

Recenzia obnovenej verzie: http://spravodaj.madaj.net/view.php/201 ... naciu-prsi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Hry pro iPhone