Infinity Blade 2 - Tipy a návody

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Danger | sob pro 03, 2011 8:41 pm

Moderátorům: Vytvořil jsem nový topic, jelikož zde nejde o obecnou diskusi nad hrou, ale o sdílění poznatků ze hry mezi již hrajícími uživateli.

Pro ostatní: Rád bych v prvním příspěvku udržoval nějakou strukturu, pokud budete chtít něčím přispět přímo do něj, napište mi. Jinak samozřejmě můžete psát pod něj cokoliv co uznáte za užitečné pro ostatní hráče.

-------------------------

MAPA - by DangerCZ

Mapa je uz nejaky cas na oficialnim foru hry, takze se snazim ji aktualizovat tam. Proto sem dam radeji link na nej, abych nemusel updatovat vic postu:)

http://forums.epicgames.com/threads/864114-Infinity-Blade-II-Map-of-The-Castle

TIPY:
- naucte se parry, u nekterych souperu je vyhybani a blokovani bud tezke, nebo skoro nemozne a s vyuzitim parry se jinak tezky souper stava primitivnim (podobne to plati pro ostatni typy odrazeni/vyhnuti.. najdete slabinu)
- potionu je obcas nedostatek a je skoda za ne utracet (navic jsou se stale zdrazuji), nacasujte si dobre jejich pouziti a koukejte i kolik vam chybi do levelu.. neni od veci obcas jit do boje nedoleceny (v nejhorsim ho zopaknete znova) a ziskat tak heal zdarma
- vyplati se investice do gemu +XP (mam +101%) a +Item drop (mam +354%) a prendavat si je mezi vecma, kdyz je menite a prestoze to nemalo stoji
- nacasujte si ability.. kdyz treba vite, ze dalsi souboj bude tuhy boss, tak si v predchozim boji ability nabijte, abyste je pak mohli odpalit brzy po startu boje a nejspis se vam behem boje stihnou jeste nabit znovu
- pouzivejte na tezke souboje potiony na regeneraci
- pokud se umite slusne branit, davat body do utoku hodne urychli pruchod hrou.. naopak body do zivotu pomuzou dele prezit, pokud se vam nepodari obrana a efektivneji vyuzit healovani.. osobne preferuji utok a teprv kdyz jsem mel utok 100 jsem zadal davat body do zivotu (dal uz jinam davat nebudu), jinak pro stit a magii jsem nenasel moc vyuziti (alespon ne ve stylu, jak to hraju)

NEWGAME+
Pro vysvetleni, newgame+ se odemkne po dohrani hry (kill God Kinga a release Workera) a dostanete se do nej z options/character slots. Po dohrani se tam tento slot vytvori automaticky a to s levelem, jaky jste pri dohrani meli. Pokud tedy planujete prechod na newgame+, ucinte tak co nejdrive, protoze to co dal nahrajete s puvodni postavou se uz nikam neprenese.

Co je to newgame+?
Newgame+ znamena, ze vase postava si ponecha vsechny body z veci, ktere jste si vycvicili, ale prijde o veskerou vybavu. Nepratele pritom budou stejne tezci (resp. misto aby byli oslabeni spolu s vami, tak zas o malicko prituhne, jako s kazdym dalsim rebirthem).

Jake jsou vyhody newgame+
Odemkne se vam dalsi mozna vybava a zvysi se maximalni mozny mastery level na vybaveni, takze muzete mit dalsi spoustu bodu z vylepsovani.

Nevyhody?
Nemate do zacatku nic, pouze sve zakladni atributy (z vylepseni) a zakladni zbrane. Zaroven zisk goldu se snizi tak, jak je na rebirth 1. Hra tak hodne prituhne:) Kazdopadne nehlede na nevyhody, kazdy koho ta hra bavi by mel prejit na NG+ hned jak hru dohraje.

Jaky je rozdil mezi newgame+ a newgame++, atd?
V zakladni hre u postavy vidite napr. Rebirth 6. V Newgame+ (aktivace pres character slots po dohrani) pak zacinate na Rebirth 1, ale nad tim je cislo "na druhou". Pokud dohrajete newgame+, misto "na druhou" tam bude "na treti", atd. Pro snazsi popisovani jak daleko ve hre jste tak hraci radsi napisou newgame nebo ng a zatim pocet plusu, rovnajici se mocniteli. Jeste dodam, ze zatimco NG+ musi hrac sam prepnout ve slotech, NG++ a dalsi se uz startuji automaticky (prepisou aktualni NG slot). Co jsem cetl jinde, hlavne NG nezkousejte mazat a nejak obejit, pokud jste udelali velky level v puvodni hre a ted chcete presunout aktualni level postavy do NG. Smirte se s tim, ze musite pokracovat tam kde NG zrovna mate.

TIP!
Dale jsem zmenil nazor ohledne nakupovani goldu. Pokud vas hra bavi a planujete hrat dalsi newgame (a mit stale tezsi soupere), kde tempo ziskavani goldu vzdycky poklesne na vychozi uroven pri rebirthu 1, goldy se rozhodne vyplati. Nyni jiz vim a mohu potvrdit, ze jakekoliv zakoupene goldy (napr. ja jsem udelal nejprve nakup 150.000 a nasledne 750.000) se scitaji a dostanete je nejne po koupi, ale pri startu dalsi newgame (teoreticky by melo fungovat na vsechny sloty), takze jsem dostal 900.000 a s tim se da uz hodne boostnout jinak docela tezky start bez vybavy, kdy ma clovek pouze body. Jako prvni vzdy kupuju Infinity Blade:)) A mimochodem, kdyz mate nekterou ze zbrani vyobrazenych na zamcich v mistnosti uvnitr hrobky v hradu (z haly je to cesta vlevo od schodiste), po kliknuti na nej se mrize otevrou a ziskate dany predmet (zdarma a jsou to hodne silne vecicky). Treba za Infinity Blade je armor, z jehoz statu si vybavim hlavne 100 Health:-)
Naposledy upravil Danger dne pon pro 12, 2011 6:29 pm, celkově upraveno 1
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8
Host
Host

Psychos | ned pro 04, 2011 2:34 pm

Re: Infinity Blade 2 - Tipy a návody

diky dobrej navod......akorat by to chtělo možna jestě pro nooby (mě) vysvětlit pojmy naučte se parry ,potion atd.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

daimos | ned pro 04, 2011 2:48 pm

si to hod do slovnika. parry je odrazanie a potion je lektvar
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Pr3dator | ned pro 04, 2011 3:29 pm

parry-blokovanie útokom opačným smerom
potion-modrá flaštička doplňujúca život
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Senior uživatel
Senior uživatel

rafto | stř pro 07, 2011 11:18 am

Caute chalani mam jednu otazku hram hru pridem povedzme do levelu 4 vypnem hru vyhodim ju s multitaskingu a ked ju znova zapnem hra mi zacina od zaciatku, da sa to nejak ulozit tam kde som skoncil?
Host
Host

petrpan | stř pro 07, 2011 2:12 pm

me by zajimalo jak zprovoznim cz title... ipod mam samozdrejme v cz

capikus | pát pro 09, 2011 4:39 pm

Mám asi trochu blbý dotaz,jak se dají prodávat získané a nepotřebné předměty?
V prvním dílu pokud jsem chctěl prodat tak jsem kliknuk an Sell a bylo ale tady mám možnost Sell zatmavenou a nejde to.Mám už dost věcí a byl by za to balík.Doufám že mi někdo poradí.Děkuji

DafaC | sob pro 10, 2011 9:13 pm

Nejakej predmet prodas jedine kdyz ho mas 2x ... jediny co se da normalne prodavat sou gemy :)

capikus | pon pro 12, 2011 10:48 am

Díky za odpověď.To mě teda moc nepotěšilo :%)

DafaC | pon pro 12, 2011 2:45 pm

To me taky ne :) je to parádni hra po strance pribehu jsem ji dohrál 2x pak sem si dal new game + a se zakladni vybavou bez penez proti prvnimu protivnikovi kterej je na levelu 50 mi uz pripadne celkem nemozny hrát dál....

Danger | pon pro 12, 2011 6:30 pm

Aktualizovana mapa, novy link ke stazeni ZDE:
http://forums.epicgames.com/threads/864114-Infinity-Blade-II-Map-of-The-Castle

Jinak, ja hru dohral nekolikrat a hrozne me stvalo, ze jsem celkem prisel o jednu postavu na L50 a dve na L61-67. Vsechno chodilo dobre, nez prisel prvni update a ani ten to nespravil:)

Jelikoz me to fakt bavilo, koupil jsem si i IAP, knizku na Kindle a zazral se do toho poradne:) Ale po ztrate savu ponekolikate me to nastvalo dost na to, ze jsem vubec poprve zazadal o refund z duvodu nespokojenosti, protoze kvuli bugum ve hre a ztratam savu nemuzu IAP poradne vyuzit (psal jsem jen kvuli IAP, nikoliv vraceni hry - tu verim ze spravi). A k memu prekvapeni mi uz behem hodiny slecna ze supportu v Apple napsala, ze se mnou souciti, kladne vyridila mou zadost a do 7 dnu budu mit platbu na uctu.

Hra tedy dale neni v poradku, podle me dost uspechali jeji vydani, ale pokud jste si koupili goldy nekdo a nejste uplne spokojeni, v tuto chvili vam kvuli zabugovanosti hry refund projde na 100%. Musite ovsem v anglictine napsat pres webovy formular na Mac App Store Customer Support, viz link:
http://www.apple.com/support/mac/app-st ... rm=account

Jelikoz kompenzace za ztracene savy, kterou Epic dal hracum v updatu 1.0.2 je naprosto smesna a hra doslova hrace nuti si IAP koupit aby meli sanci v newgame+, mnohem lepsi kompenzaci se mi zda byt fakt, ze ac mi penize vratili, goldy ve hre mi zustaly a stale se zapocitavaji ke kazde nove vytvorene postave. Zkusil jsem i smazat na vsech zarizenich hru a stahnout znova, vymazat vse z iCloudu, ale stale si to pamatuje ty goldy do startu. Takze aspon neco:) Jen nemuzu potvrdit, ze to pujde kazdemu. Na oficialnim foru nekteri psali, ze zadali o refund z duvodu, ze jim to po koupi goldy nedalo vubec. Kazdopadne vsem bylo vyhoveno minimalne v otazce vraceni penez.
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8
Host
Host

DafaC | úte pro 13, 2011 4:34 pm

Danger: presne jak rikas :) ja sice nemel zadny neprijemnosti okolo ztraty savu nebo zakoupenych goldu ale po tom co sem si aktivoval new game + opravdu lidi prakticky nuti ke koupi goldu pokud chteji hru hrát dál...IB2 me hodne chytl mel sem postavu na 51lvl a hodne solidnich veci k tomu ted v game new+ bez goldu se zakladni vybavou se nemuzu dostat ani prez prvniho protivnika...celkem dost me to mrzi...

erik1982 | pát pro 30, 2011 11:26 pm

Cacves hra ma sost bavi len problem mam ze nebiem ang.tak neviem oco sa tam jedna .neda sa zohnat preklad?cital som na nete ze kniha je tiez dobra.
Dik
Erik

Uživatelský avatar Sphyn0x | pát pro 30, 2011 11:35 pm

Mala by tam byť čeština, keď máš na iP nastavenú češtinu, no nikomu to nešlo.
A teraz ja:
Ako sa mám ďalej levelovať, keď už mám všetko vyexpené? Len Rare Prize Wheel kupovať? (som lvl 66)
///M
iPhone expert
iPhone expert

Danger | úte led 03, 2012 10:42 am

V nastaveni mas moznost "character slots" nebo tak nejak a tam se ti objevi moznost (po dohrani, tzn. porazeni God Kinga) zacit New Game+. Pocitej, ze nepratele budou o dost tezsi a ze do zacatku nebudes mit nic, pouze level a sve atributy.
Host
Host

Uživatelský avatar Sphyn0x | úte led 03, 2012 11:54 am

A prachy mi zostanú? :D
///M
iPhone expert
iPhone expert

Rann | stř črc 11, 2012 3:35 pm

Rád bych se zeptal, kde se v tyto hre nastavuje jazyk - iTunes uvadi, ze tam je i cestina, ale nikde nemuzu najit nastavovani jazyku.

Dekuji
Obrázek iPhone 6S Space Gray | 64 GB
Obrázek MacBook Air 11'' | 128 GB | 4 GB RAM (rok 2011)
Host
Host

Uživatelský avatar TDa | stř črc 11, 2012 9:31 pm

Rann: není tam. Ale zato GC píše česky :D ("Vítejte zpět, [přezdívka]")
A iTunes píše českou lokalizaci tuším
iPhone expert
iPhone expert

PeterKiss | pon srp 06, 2012 6:08 am

tak som sa nudil a spravil som par uprav na mojom infinity blade 2
neodporucam ludom ktory to este nehrali pokazi to zazitok z hry je to pre ludi co to uz maju prejdene a chcely by sa k nemu vratit a riadne sa vyblaznit.

komu sa cheatovanie nepaci nekomentujte to svojimi mudrostami dakujem.

POZOR !!!

DOKUMENTY A DATA treba v nastaveniach vypnut a rovnako aj ZALOHU na icloud a nezabudnut zmazat svoje save stats.

najdete to pomocou napr i fun-box //var/mobile/Applications/infinity-blade II/Documents/SAVE

* v podstate nekonecno penazi ( 2.124.644.736 ) zlatiek
* 100000 skill pointov
* new game+ otvorene
* nakupena vybava : infinity blade
Kerrak shield
omega armor X0S-7
fusion helmet
diruel ring

stiahnut tu : http://www.ulozto.cz/x6t83ZX/infinity-blade-2-rar

ak to budete davat aj na ine fora ziadam vas pridajte tam autora suboru teda mna a ze ak budu mat zaujem aj o ine hry nechj napisu sukromnu spravu uzivatelovi PeterKiss na forum.iphone.cz !!
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone