wild blood

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

moramiki | čtv zář 06, 2012 10:02 pm

wild blood

Tak ze tu mame prvni hru od gayloftu zalozenou na unreal engine a docela cucim ze zde o ni zatim nepadla ani zminka :( mysim ze stoji cca 6.99 dolace :)
Zobrazit video na http://youtu.be/Arg7_hLFrAs
Kód do fóra: [youtube]Arg7_hLFrAs[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov :Yahoo!:

Uživatelský avatar B0Gy | čtv zář 06, 2012 11:34 pm

Re: wild blood

grafika super, hra veľmi zaujímavá...hral som na iPade2 a na iPade s retinou to musí byť krása...problém pri ovládaní mi trochu robila kamera, neviem ako na iPhone... nehral som to dlho ale už som si tam stihol všimnúť trápnu gayloft taktiku IAP...hral som to fakt chvíľu ale vyzerá to tak ,že sa bude veľmi ťažko hrať bez dokúpenia goldu... v poslednej dobe začínam lutovať každý cent za gameloft hru, keby neostali v mojom srdci za tie hry čo robili dávnejšie tak by som si ich ani nevšímal...

chcem si hru kúpiť CELÚ a nie minúť 30€ na hre čo som kedysi mohol hrať za napr 5€ a všetko bolo odomknuté...
Obrázek MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB
Obrázek iPhone 5 32GB black
Obrázek iPad 2 WiFi+3G 64GB white
Obrázek iPod nano 6G 16GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ScorpyCZ | pát zář 07, 2012 6:32 pm

...
Naposledy upravil ScorpyCZ dne pon dub 10, 2017 7:35 pm, celkově upraveno 1

Crafterr | čtv zář 13, 2012 1:52 pm

tak bohužel po několika desítkách minut hraní jsem zjistil, že pokud nehodláte investovat další peníze na nákup "zlata", určeného na upgrade zbraní a výzbroje, nemá cenu hru ani kupovat a dokonce ani stahovat... Hra je bez dalšího nákupu nesnesitelně těžká a za rozbití přístroje opravdu nestoji!;)
Host
Host

Mari.Shinzon | pát zář 14, 2012 5:52 pm

To je klasickej Gameloft, proto to už ani nestahuju, abych to vyzkoušel.. :wink:

ScorpyCZ | sob zář 15, 2012 8:53 pm

...
Naposledy upravil ScorpyCZ dne pon dub 10, 2017 7:31 pm, celkově upraveno 1

martinesd | ned lis 11, 2012 4:43 pm

preco? ja som to. bezproblemov presiel na lahkej aj strednej urovni bez utratenia jedineho centu na vybavu...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone