Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
PeterKiss píše:ja tak nadseny niesom, nema to nic spolocne z nfs most wanted pozrel som si na youtube videa E3 hands on nfs ... a je to uplne rovnake ako ine nfs na ios ziadne spomalovanie casu mapy su ine nie tie z pc a asi nebude ani upgrade aut toto tazi len na menovke most wanted pretoze do dnes je to cislo 1.
PeterKiss píše:ja tak nadseny niesom, nema to nic spolocne z nfs most wanted pozrel som si na youtube videa E3 hands on nfs ... a je to uplne rovnake ako ine nfs na ios ziadne spomalovanie casu mapy su ine nie tie z pc a asi nebude ani upgrade aut toto tazi len na menovke most wanted pretoze do dnes je to cislo 1.
Vico píše:Tak jsem neodolal a zakoupil jsem. Vůbec nelituju. Je to podle mě nej hra na ip5 současnosti. Ovladatelnost je suprová. To že neni otevřené město je podle mě super. Jediný - vidim v nemožnosti tuningu - stačil by jak v nfsu v dalších dílech už to bylo na ....
Dobrý je zakoupení vylepšení auta při opakovaným závodě. Ještě jsem to nezkoušel nevíte jestli to vylepšení zůstane na autě a nebo je to jenom na ten jeden závod?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé