Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Uz nejaku dobu pracujeme na novej iOS hre, ktora by sa do AppStoru mohla dostat v priebehu par mesiacov. Vytvorili sme taky maly teaser, ktory by vas mohol kusok navnadit Prilis toho neprezradza, ale coskoro prijde uz snad aj trailer.
Ste celkom blizko. Je to trosku podobne s angry birds, ale pojde tam hlavne o svetlo a tiene, takze dost iny gameplay. Povedal by som ze to bude niekde na pol ceste medzi Ragdoll blaster a Angry birds s prvkami z Helsing's Fire.
No tak to ta nepotesim Nebudeme podporovat ani iPhone 3G. Jednoducho to nema sancu utiahnut (a to optimalizuje brutalne). Takze len 3GS a vyssie. Ale snad to vyjde neskor aj na PC / MAC takze nieje nic stratene
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Dik. Moc tazka nieje. By som povedal ze prvych 10 levelov prejde uplne kazdy, ak chyti relativne novy sposob ovladania. Aspon z beta testu to tak vychadza.
Ja by som bol tiez rad keby to vyzeralo ako v tom teaseri. Ono to tak aj chvilku vyzeralo ale jednoducho to tak neslo spravit, aspon nie s tymi prvkami co sme tam chceli mat. Ono je celkom problem pri takejto hre urobit to cele ciernobiele. Kedze je svetlo dynamicke, tak sa neda nic naplanovat dopredu. Narozdiel od Limba by sa mohlo casto krat stat ze clovek ani nerozozna co je v popredi a co v pozadi. Ale fakt som sa snazil. Stravil som s tym niekolko mesiacov kym som od tej ciernobielej schemy upustil.