No - jsi první kdo se ptá
To je další absurdistán Supercellu. Má kamošku, která to hraje asi půl roku a je tam, kde moja po roce. Tak se spolu bavily co a jak, a přišly na velice zajímavou věc:
Ta kamoška dostává diamanty za shlédnutou reklamu. Reklama jí chodí několikrát denně. Moja dostává kulový - ani jediná reklama, ani jediný diamant. Když pak pátraly po tom, v čem je pes zakopán, vyčetly, že: "kdo si jednou jedinkrát koupí diamanty za prachy - NIKDY už žádnou reklamu nedostane". A moja si jednou ty diamanty koupila. To se to pak hraje, když dostáváš pár diamantů denně, že?
Není to domněnka - je to potvrzené. Mladý to hrál svého času na iPadu a nikdy si nic za prachy nekoupil. Už to ani nehraje. Moja si od něj půjčila jeho iPad a EJHLE - 3 reklamy za sebou.
A kdyby ses chtěla zeptat, proč si teda nepůjčí iPad od mladého, když to nehraje .......... protože:
je puberťák
je věčně v dýmu (i s iPadem)
když není v dýmu - iPad potřebuje
Když ho nepotřebuje on, potřebuje ho jeho přítelkyně
..........
Takže zpět k otázce, proč to vlastně chce hrát od začátku .... co dodat? Já bych se na to tak akorát z vysoka... A teď když vím, jak nefér podmínky jsou iOS/android a neplatící / jednou platící - já bych to snad ani nezačal hrát.
A jak píšeš "jedině jim napsat" - začínám mít silné obavy, že toto všechno je jejich záměr. Pro mě nelogický, ale je. Možná dostávají prachy od Applu, když si budu chtít zahrát tuto hru od piky, musím si jít koupit nový iPad
. Nebo když mám 4 děti a všechny to budou chtít hrát - jedině na 4 zařízeních. Přijde ti to logické? Mě ani trochu.