Naco davas 3 rovnake prispevky do 3-ch odlishych vlakien? Paly
Kdyby ses podíval, do jakých vláken jsem je dával a trochu se zamyslel, než jsi je smazal, určitě by Ti to došlo...
na Slovensku je asi pořádná zima
Ještě jednou u tebe zjistím, že needituješ své vlastní příspěvky, dostaneš ode mě varování. Tady se obouváš do moderátora a sám se neumíš chovat na fóru! Beavers.EDIT:

dostanu varování

PS: do nikoho se neobouvam, jen jsem reagoval na to, ze my mod
(kteryho hajis, i kdyz by to urcite zvladl sam) mi bezduvodne smazal prispevky, aniz by se zajimal, proc byly ve trech ruznych vlaknech.
Dej mi tedy to varovani, at je klid - koneckoncu tohle je vlakno o MAFII, tak busde aspon nejaky vzruso!
Zmazal som Ti prispevok ja! A je mi jedno, ze ci ten prispevok mal nejaku suvislost s kazdym topicom alebo nemal. Bol 3x bol rovnaky bol v 3-ch vlaknach, bol vymazany. Daj do kazdeho vlakna prislusnu ikonku aj s cislo. Keby si sa trocha zamyslel tak by Ti to doslo. Nemusel by si sa vyhovarat na inych ludi
.
Po dalsie, precitaj si pravidla. Tu nie sme vo vytvarnej skole. Farby mozu pouzivat na svoje prispevky modi + admin. Ty ak chces tak zvyrazni jedno slovo a aj to nie s farbami, ktore pouzivaju modi! Varovnaie sa udeluje za porusenie pravidiel, nie na poziadanie. Si na fore.iphone.cz tak sa podla toho spravaj a to v kazdom topicu (aj v tomto!). Paly