Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Neni to proto aby ty odkazy videli jen registrovani uzivatele?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
tato hra bola uz posunuta do appstore na odsuhlasenie a bude obsahovat: 36 aut 12 trati 5 rozlicnych moodou wifi multiplayer cariera bude pozostavat z 57 eventou proti 6 pocitacom ovladanym autam zmena pohladu rozne povrchy trate (asi dazd) zmena ovladania (ako v asfalte) automaticka vs. manualna prevodovka
Nevim,a ani vedet radsi nechce to bych se porad na neco tesil a ani bych nespal BTW: Si to tam asi frajeri s Firemintu dali predcasne nebo nevim.Pise to ze Pozadavek neni kompletni kruciprdel tesim se na to cely 2 dny
Edit:Mam to prave jsem se docetl: We're a game development studio in Melbourne, Australia. Tak jsem skusil jit na Australskej App store a je to tam hra stoji 13$ ma 63,2MB
Naposledy upravil TommyS dne ned čer 07, 2009 8:19 pm, celkově upraveno 1
Vox? Cetl sis tohle? We're a game development studio in Melbourne, Australia. Ze si to napsal jako kdybych byl naprostej idiot!!! Ty si v podstate napsal to stejny akorat jsi to jinak sformuloval!!!!
uz som stiahol aj ja a po tej chvili musim povedat ze to stalo za tych 8 eciek.... grafika je super... hra sa to plynulo... a ovladanie je najlepsie...
Hra je opravdu pecka.Ovladani a celkova zpracovani hry na me pusobi velmi "REAL". Hra mi pripada vice jako simulator a ne takove arcadove zavodeni jako je napr. Asphlat 4,NFS Undercover.Takze opravdu to stoji za to .
tý jo tak já sem asi vyjímka, na mě je to ovládání fakt až moc "real" a furt plavu po trati, ale asi to chce cvik. Jinak grafika je skvělá a hra se mi líbí. Online mód nemá chybu
to jerrry: noo aj ja som zozaciatku tak plaval ale potom som si to prehodil na ovladanie dotykom a uz sa mi riadi auto super, ale aj pri akcelerometre sa na to da urcite zvyknut a jazdit tak...
Tak isto ..... Len mne to niako nechce ísť pri určitých tratiach... Prejdem závod a vráti ma to naspať do menu k tomu červenému autu. A nikde není zaznamenané že som odjazdil závod... Neviete čo mám robiť ??
Ja mam ten isty problem, po par odjazdenych zavodoch mi to dalej uz nejde, proste vzdy ked odjazdim dalsi ma to vrati do menu a napise chybovu hlasku: FILE ERROR - Files are missing or corrupted. Please "sync" with Cloudcell to check for a solution. Ale aj ked zosynchronizujem napise mi ze synchronizacia prebehla dam dalsi zavod ale ked dojdem do ciela zase to iste hodi ma do menu a hodi tu hlasku. Je to super hra ale nebavi ma jazdit 5 trati s 3 autami. nevie mi niekto poradit?
mam nieco podoble akurat s tym ze odjazdim mam to prejdene zobrazi sa mi medajla idem do menu alebo pri vypnuty a neskorsiemu zapnutiu zistim ze nemam nic prejdene nech robim co robim nejako sa mi to nechce savovat tak som nejako prestal aj hrat skoda pretoze to vyzera peckovo
Edit : uz nikdy si nechcem vidiet svoj prispevok pisem ako madar fuuj
Tak jsem to taky vyzkoušel, a je to opravdu docela dobrý. Akorát ty auta mi přijdou moc lesklý a taky že jsou moc nad vozovkou.. Ale ovládání je super...
chyba ma snadne reseni, zakoupit originalni verzi hry, nebo velmi tajne reseni, ktere ovsem ALMI neustale maze a neni moznost ho tak uverejnit, proto radim nakoupit hru original a mate po potizich.