JohnMetsn | pon led 18, 2010 11:33 am
Prvni pocity
Prvni pocity jsou bohuzel velmi rozpacite. Jsem velky fanda GTA serie a vzhledem k podobnosti ke GTA II ma Chinatown wars velky potencial.
Bohuzel mi prijde, ze to RS trosku odflakli a naservirovali nam proste jen konverzi z PSP (ci na cem to vyslo). To poznate hned po spusteni, kdy vam hra nabidne autoukladani do slotu. Jake bylo pro mne (nemile) prekvapeni, kdyz jsem se po nekolika (prevazne nudnych) "video" sekvenci, projeti se po meste, dojeti za stryckem, popovidani si s nim, dostani za ukol jet do sveho ukrytu a naslednym utnutim hry hru opet spustil. Zacala totiz znovu uplne od zacatku. Pricemz kdyz jsem pres dlouhosahle menu nasel, kde hru ulozit manualne, tak mne to odmitlo s tim, ze jsem "na misi".
Celkove i z menu skrytym za miniaturnim cervenym tlacitkem je videt, ze hra nebyla stvorena pro iP. Ackoli mne potesil napriklad vycet vsemozneho nastaveni, jez jsem jeste u zadne hry nevidel, nepotesila mne nemoznost specialniho nastaveni pro 3GS, vzdalenost kamery apod.
Z te chvilky hrani se mi zdala hratelnost pomerne fajn (coz ostatne je videt i z videa), ackoli nevim proc hlavni postava je tak brutalne pixelovita.
Jako fanda GTA si k teto hre nejspise cestu najdu a je skvele mit GTA na iP, ovsem RS bych za to po ramenech (prozatim) nepoplacal.