The Sims 3

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

steeLko | úte čer 30, 2009 2:58 pm

Re: The Sims 3

neviete ci sa da save s hry niekam zalohovat?

hpadmin | stř črc 01, 2009 2:49 pm

Zajimá mě jak změnit stav z Best Friends na Partner. Všechny baby jsou best friend a ne a ne je přemluvit k tomu, aby se staly partnerkou. Prosím o radu, už jsem vyzkoušel vše možné (i nemožné).

Mortez | pát črc 10, 2009 2:33 pm

Sims 3 ( Apps Store)

Můžete mi někdo říct proč jsem utratil 8 euro az hru která padá tak často že se to nedá hrát??

A jestli to někomu dalšímu padá tak co s tim??

Dikes :roll:

zlučenie do existujúcej témy. nezakladaj zbytočne duplicitné vlákna, stačí hladať. tentokrát som témy zlúčil. davaj si na to pozor. Almi
..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Lukáš Petr | pát črc 10, 2009 3:19 pm

Re: Sims 3 ( Apps Store)

Musis po instalaci parkrat iPhone restartovat, a po restartu nespoustet Safari. Jinak topic o The Sims 3 uz tu je, tak radsi napis tam (pravdepodobne ti to tady moderatori zamknou)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Mortez | pát črc 10, 2009 3:28 pm

Re: Sims 3 ( Apps Store)

no ve vyhledavači jsem zadal sims a nenašlo mi to vubec nic, tak se omlouvam.. Kazdopadne doufam ze reseni neni nepouzivat internetovej prohlizec.. dost dobre nechapu :))
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Lukáš Petr | pát črc 10, 2009 6:17 pm

Pokud mas jailbreak tak zkus Swap mode. A nebo muzes pro ukonceni procesu Safari pouzit SBSettings a toggle processes. Jinak prohlizec muzes pouzivat, ale pocitej s tim, ze ti potom zabira docela dost ram. Takze je dobre pak ten proces ukoncit.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1

crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Mortez | pát črc 10, 2009 8:24 pm

Díky za sloučení, ale fakt tady to téma nebylo.. Ste ho přede mnou schovali:D

A co je SBSettings? mam iPhone chvili a teprve se všechno učím :( :oops: :oops: :oops:

Ale nehledáš, co? U mě 5 vteřin, viz odkaz, ve kterém si čti. Beavers. search.php?keywords=sbsettings&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Grim3rr | ned srp 23, 2009 10:34 am

Ahoj, slova zacatecnika. Je na hru cestina? Ta anglictina me dela problem..
Pouze uživatel
Host
Host

Libor59 | ned srp 23, 2009 1:00 pm

The Sims 3 pôjdu do sveta na vandrovku

Obrázek

Viac info v článku na sector.sk : http://www.sector.sk/novinka/48512/the_ ... drovku.htm

FEAR | ned srp 23, 2009 1:09 pm

co ma stym spolocne iphone ?

Libor59 | ned srp 23, 2009 1:17 pm

precitaj si posledny odstavec

Uživatelský avatar JackieTran | úte pro 08, 2009 3:26 pm

Moc povedena hra Obrázek teprve dnes jsem zacal hrat
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar 2L8 | stř bře 03, 2010 4:51 pm

Ako ste na tom s domom? Máte ho už aj poschodovy? Nehodite niekto obrázok, len tak pre zaujímavosť. Nie sú aj nejaké cheaty na sims? Ja dom videl len tipy, čo treba robiť, aby sa Vám najviac darilo. Máte už niekto dieťa? Tam zrejme nemá nikto, tak asi nebude, že?
Dobrý tip: dobre e ísť jesť a "vyzierat" kamarátov. Potom máte všetko zadarmo. ;)

edit: škoda, že hra nie je aspoň v češtine pre iPhone.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar macodk3 | stř bře 03, 2010 7:40 pm

je to pecka,naozaj sa to oplatí,dal by som za to aj 15 eur...už ma tak povíšili,ža zarábam 500 denne...som boháč!!!
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar 2L8 | čtv bře 04, 2010 8:56 am

Inak ja som sims 3 hral už predtým hneď ako vyšla, ale teraz som ju začal znovu hrať, pretože vyšla nová verIa, tá posledná international. Ale žiaľ čakal som tam aspoň cestinu, ale ani tá tam nie je. Jedine čo tam tak pribudlo, je nakupovanie aut v autoobchode, alebo v bazary, či čo to je. Mna tiež povysili a dá sa to dosiahnuť aj rýchlejšie. Ja mám napr. sefku Kiu a keď sa s ňou rozprávame, tak stačí zoscrollovat ponuku nižšie a tam je acrions a tam sa dá opýtať na pracovný postup. Ona mi potom povie, čo k tomu potrebujem a keď to splnim a vrátim sa k nej anpoziafam o povysenie, tak má hneď povysili. Ale na to druhé poschodie a dieťa myslím, že ani jedno nepojde. :( inak to v menu po zapnuti hry pod Play je taká mala taska, kde by sa malo dať niečo nakupovať. To je online obchod za peniaze na doplnky?
iPhone expert
iPhone expert

Paly | čtv bře 04, 2010 8:58 am

Zmazany triplepost! Macodk3 prestuduj si pravidla! Nebudem upravovat tvoje prispevky.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Uživatelský avatar macodk3 | čtv bře 04, 2010 10:08 am

2L8 píše:Inak ja som sims 3 hral už predtým hneď ako vyšla, ale teraz som ju začal znovu hrať, pretože vyšla nová verIa, tá posledná international. Ale žiaľ čakal som tam aspoň cestinu, ale ani tá tam nie je. Jedine čo tam tak pribudlo, je nakupovanie aut v autoobchode, alebo v bazary, či čo to je. Mna tiež povysili a dá sa to dosiahnuť aj rýchlejšie. Ja mám napr. sefku Kiu a keď sa s ňou rozprávame, tak stačí zoscrollovat ponuku nižšie a tam je acrions a tam sa dá opýtať na pracovný postup. Ona mi potom povie, čo k tomu potrebujem a keď to splnim a vrátim sa k nej anpoziafam o povysenie, tak má hneď povysili. Ale na to druhé poschodie a dieťa myslím, že ani jedno nepojde. :( inak to v menu po zapnuti hry pod Play je taká mala taska, kde by sa malo dať niečo nakupovať. To je online obchod za peniaze na doplnky?

kia ja moja manželka,a ruth je moja šéfka a tiež mi niekedy dáva také úlohy typu(vyhoď Ninu z domu)a tak...len ich neviem splniť,to naozaj keď ich splním tak ma povíši???
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar 2L8 | čtv bře 04, 2010 12:20 pm

Jasnee :) Ja som vzdy siel za Kiou - moja sefka a tam ked sa s nou ides rozpravat, tak zoscrooluj menu akcii dole a tam mas ze actions a tam daj tusim sa to vola rise, alebo work rise - ako povysenie a ona ti povie co mas este sa naucit robit, ja robim v laboratoriu a mne stacilo chytit par ryb a zasadit nejaku zeleninu a hotovo :) A za par minut som mal plat 300 simelonov. Ktovie, ci sa mozem ozenit s sefkou hehe .. tak to by boli vyhody snad. A ked ta poziada nieco niekto, tak si vsimni ake meno hovori a staci uz len prist k tej osobe a kliknut na nu a tam sa ti zobrazi nova polozka, napr. ponadavat jej, alebo dat facku. Aj auto mam, ale neviem ci mi to na nieco bolo dobre. A vzdy ked mam vela ryb idem ich predat, a upgradujem si svoj dom, ale zatial tam nemam take vybavenie. cakam na maximalny upgrade domu a potom zacnem dokupovat nabytok a tie najdrahsie veci.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar macodk3 | čtv bře 04, 2010 1:04 pm

heh...netreba sa zo šéfkou oženiť,stačí ak s s ňou BEST FRIEND...aj ja už mám auto a myslím že je dobré na to že ideš rýchlejšiie ako pešo,inač minule som kradol v robode a vyhodili ma,a hneď som išiel za šéfkou a priala ma naspeť do tej iste funkcie (som vice president),a tiež zarábam teraz 300 denne.Inac akurat som zistil ako ju porosiť aby ma povíšila..teraz chcela aby som spoznal viac ľudí a získal od nich skúsenosti-urobil som to,išiel za ňou dal jej dve pusi,poprosil aby ma povíšila a bolo to :twisted: ,dúfam že budem mať dvojposchodový house...dik za radu,ako na to :D
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar 2L8 | čtv bře 04, 2010 2:36 pm

No ja mam IP 3G a na tom aute, no nejako mi to trosku seka ... :( Ale nepada mi to, iba ak idem v aute to auto akosi seka .. Nemas za co za ten TIP :) je este viecej tipov ako na to .. na nete, su to skoro ako cheaty, ale nezadavaju sa, skor ti radia co mas urobit aby si to alebo tamto dosiahol rychlejsie.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar macodk3 | čtv bře 04, 2010 4:28 pm

Inac mne uz nejde viac povíšiť..asi je to max(300 simoleonov denne)...lebo teraz keď ju požiadam o povíšenie tak to iba odignoruje,a to rybárčenie je výhodné lebo tak 3 hodiny denne chytám a potom dostane za to v obchode okolo 500simoleonov..tím pádom mám 800 denne...aj mne to auto trichu seka,ale neni to tak zle
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar 2L8 | čtv bře 04, 2010 5:47 pm

A ty pracujes v laboratóriu tiež? Lebo ak je to len do 300 to povysenie, tak si musím nájsť inú prácu. :) inak ako sa mám ozenit?? Nie je to náhodou tak, že musím byt s tým človekom nestojí friend a pozvat ho ku sebe domov a potom je tam nejaká ponuka, že niečo ask be in či niečo take, ale každá mi zatiaľ ukazoval, že nie :) mna inak tiež nechce povysit v laboratóriu viac ako 300 :(
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar macodk3 | čtv bře 04, 2010 6:12 pm

nie,ja pracujem na mestskom úrade,ale vo všetkých prácach môžeš zarábať max 300.a oženíš sa nejak tak že budeš k nej romantický (postupňe ti tam budú pribúdať veci ktoré môžeš urobyť-napr.Hotsmooch)a postupne z bestfriend budeš pertner a tak,a potom ju niekde môžeš pozvať k sebe bývať-tuším že tam kde sú "actions" ale zatial buď knej romatický a rob veci ktoré budú v "by romantic" nové schopnosti...ke%d skončíš z toho partner začne taká úroveň že get maried,a tú keď dokončíš tak ju môžeš pozvať k sebe bývať,a to už nájdeš v tých schopnostiach...
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Majky_ | čtv bře 04, 2010 7:11 pm

Chci jen říct, že není potřeba být "friend", stačí hned při prvním potkání začít flirtovat až bude WooHoo :D
A chtěl jsem se zeptat, u vaření jde jen o to klikat na hrnec?
Jak mám nabrat vodu do konve na zalévání zahrady?
Dík
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

TommyS | čtv bře 04, 2010 7:53 pm

Mohu mít dotaz? Jde v nejnovější verzi stavět? To je to jediné co mě na Simsech kdy bavilo 8)

Uživatelský avatar 2L8 | čtv bře 04, 2010 9:44 pm

K tomu stavaniu, ja mám najnovsiu verziu international a sám nemôžeš stavať, iba updgrafovat. Čiže sa ti sám zväčší dom.
K tomu polievaniu, z hobby shop potrebuješ iba tu kanvicu a akoby take hnojivo. To je tiež v hobby shop, neviem presne ako sa to vola, ale zdá sa mi že je to hneď pod kanvicou a začína sa to na P. Potom ti pôjde polievat. A tiež sa to dá aj predať tá zelenina.
K tomu manželstvo. Nooo ja skúša byt romantický, ale to musí byt asi špecifický partner, že? Lebo hocijaky myslím, že nejde nablaznit, aby sa stal partnerom. Zatiaľ tam žiadnu ponuku rosirenu nemám
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Majky_ | čtv bře 04, 2010 10:05 pm

Můžeš to zkusit na koho chceš (i na už zadané) - zkusil jsem to i na šéfa a chytal se, pak sem toho nechal :D :D
Pak se chci zeptat, jak pozvat přítelkyni, aby u mě bydlela + kolik upgradů lze udělat na barák (zatím mám 2 a dům se mi zdá tak akorát - $1000, $2500).
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar 2L8 | čtv bře 04, 2010 10:19 pm

Áno aj ja som prišiel po hranicu 2500 a ďalej som sa nedostal. To požiadanie je tuším v menu, keď pozves hocikoho, tak máš v ponuke možnosť, stať in alebo ako sa to vola. Je tam to slovicko in a to by malo byt ono.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Majky_ | pát bře 05, 2010 11:21 am

Mám auto, nejlepší barák ve městě, skvělou zahradu, práci, nejlepší vybavení, ženu, která u mě bydlí a už mě se*e >> už mě to nebaví :(
Škoda, ale na 3 dny jsem měl perfektní zábavu (hrál jsem i 5h denně :lol: )
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar macodk3 | pát bře 05, 2010 11:44 am

poví mi prosím nekdo pri kolkátom upgrade domu se zmnení i vonkajší vzhľad???
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Majky_ | pát bře 05, 2010 12:22 pm

Při žádném (v případě, že je možno upgradovat 2x).
Ještě se chci zeptat, kdy je otevřený "Pawn shop".
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar macodk3 | pát bře 05, 2010 12:30 pm

Nevim,já sem ješte nikdy nevidel ten obchod otevren!-ten obchod je záložňa?
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar 2L8 | pát bře 05, 2010 3:15 pm

Ja ho tiez sem tam sledujem, ale zial to vyzera byt iba na online shop. Nikdy nie je otvoreny. Inak chcem sa opytat, stale blaznim niektore zeny sims, ale ani jedna nechce nic viac nez len best friend :( Stale otravujem a nic sa nedeje. ziadna zmena v statuse. To mam svoje skills zvysit, aby ma chceli? Inak niekto tu myslim pisal, ze robi na "mestskom urade" a tam zaraba 500 simelonov denne, to iba tam sa da tolko zarobit?
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Majky_ | pát bře 05, 2010 4:14 pm

To je zvláštní, mě stačí přijít k "neznámé" ženě a cca. 5 minut (reálného času) s ní kecat a už jsme svoji (dokonce i se zadanými).
To chce Sex-appeal :P
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar macodk3 | pát bře 05, 2010 4:48 pm

jo já taky,2L8:skus furt robyt len tie romantické činnosti..a neda sa zarabat 500 simoleonov,to bol vymysel...a to pawn shop je otevreno kdyz mas O simoleonov a nemas praci!!!(to sem slisel)
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Lukáš Petr | pát bře 05, 2010 10:03 pm

Taky jsem nevidel ten Pawn shop nikdy otevrenej. Mimochodem nejlepsi zpusob vydelavani je chytat ryby a pak je prodavat :D
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1

crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

McDog | sob bře 06, 2010 10:51 am

Kua mam zenu a uz som vidata za Waltera,ale nechce sa mi za nim stale behat k nemu domov:(
Dom mi uz nejde rozsirit a moja sefka Ruth mi dako uz nechce zvysit plat na urade...teraz mam 300:(

Uživatelský avatar macodk3 | sob bře 06, 2010 11:43 am

Aj moja sefka je ruth,ďalej ako 300 simoleonov sa povíšiť nedá!A toho waltera si pozvi k sebe takto:Keď sa s ním udeš rozprávať tak si nájdi že "actions" a tam je že ask to...nejak tak,a on potom pôjde k tebe bývať!A koľkáty upgrade domu si si urobila že ti to ďalej nejde?-ja druhy
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

McDog | sob bře 06, 2010 11:58 am

Ja som on ale v Sims som ona:)
Robil som jeden za 1000 a jeden za 2500 a toto vse....no skusim ho pozvat ku mne.....dik

Uživatelský avatar macodk3 | sob bře 06, 2010 2:21 pm

ale staci taky dom..
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší