Chlapci vopred Vás všetkých sklamem, mám 94,47% percenta za sebou a žiadna helikoptera v hre okrem misie nieje. Za to tu máte tank, ktorý sa dá bez problémov získať na vojenskej základni pri letisku.
BONUS pre charakter
Pre pobavenie odporúčam dokončiť všetky misie spojené s taxi, ktoré Vám myslím, že po 20 zákazníkovi odomknú - nepriestrelné taxi
Podobne bonusy aj pri polícii, požiarnikoch, sanitke (dvojnásobný armor, nehorlavost, dvojnásobný life)
BONUSOVÁ MISIA
Pre Vás čo máte už misie hry za sebou, ste si museli povšimnúť, že na tabuli na ktorej zadávate cheaty chýba stále jeden ksicht (spojený s bonusovou misiou). K tej sa dostanete myslím, že až po ukončení všetkých misií a nájdený 2 pos* sošiek ktoré sa nachádzajú ukryté vždy na 2 rozdielnych miestach na mape. Malou pomocou môže byť, že sa jedná o jedno z miest označených modrým svietiacim kruhom, na ktoré ste mohli naraziť počas putovania na mape. Ja osobne som ich našiel na odľahnutom helipade na SZ mapy a na lodenici v jej strede. Obsah misie nechávam ako bonbónik pre Vás
new CHEAT

A pre Vás ostatných ktorým sa dnes nechce sra* s misiami a hľadajú trošku odreagovania na spôsob terminátora odporúčam cheat :
BOOMCAN - v spojení s pištolkami - funguje iba s nimi!! (najlpešie dvojitými

)
HAVE FUN!!
Inak moje hodnotenie 10/10, China Town mám odkedy na IP vyšla a musím povedať, že stále je kde dopĺňať %%%.