Prší [Acquired by ZENTITY s.r.o.]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Byl by zájem o Hotseat Multiplayer do Prší verze 1.1?

Ano, o Hotseat Multiplayer mám zájem.
65
86%
Ne, Hotseat Multiplayer bych nevyužil.
5
7%
Nevím, je mi to jedno.
6
8%

Celkem hlasů : 76

awol | pát srp 06, 2010 2:54 pm

Re: Prší [AppStore][CZ,SK,EN] - v1.1 live!

spiderer:
V dalsich verzich bude samo mozne vybrat o jakou castku se hraje. Ten update 1.1 mel puvodne vyjit az v druhe pulce srpna, ale kvuli problemum s kartami jsem to potreboval co nejrychleji vyresit, abych to mohl vydat co nejrychleji :)

Hodiny nejsou treba. Dokud nemas rude oci a ruce se ti neklepou unavou, tak vis, ze jsi hral malo :D

Marty1703 | pát srp 06, 2010 3:43 pm

awol: :D to je fakt no :D ale zaz tolik jsem asi nemyslel no :D a jinak dík za supa update ;)

Uživatelský avatar Vacil | pát srp 06, 2010 4:25 pm

Tak po hodně dlouhý době sem si zase koupil hru a rozhodně sem udělal dobře.

Mam jen jeden dotaz - zkusil bys hru připravit i na iP 4? (z hlediska grafiky a rozlišení)
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán :-(
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar sten32 | pát srp 06, 2010 5:02 pm

Predpokladam že verziu pre iphone 4 bude robiť spolu z verziou pre iPad, alebo nie? btw. akonahle bude verzia pre ipad, tak kupujem :D
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar spiderer | pát srp 06, 2010 5:19 pm

awol - vsak taky v poradku, jsem moc rad, ze update s moznosti hotseat prisel takhle brzy :) Tomu se rika pruzna reakce vyvojare :D
iPhone 4S 16GB - CZ iOS 5.1
iPhone 4 32GB - USA ATT (blokovany) iOS 5.1.1
iPod Shuffle 6th 2GB
MacBook Air 2011 - 2GB RAM, 64GB SSD, Core i5, Lion 10.7.3
Host
Host

raider | pát srp 06, 2010 7:40 pm

Chtěl jsem se zeptat kdy bude update na 1.1 i v polském appstore kde mám účet?

Uživatelský avatar Tea Racer | pát srp 06, 2010 7:51 pm

Zobrazení panelu s hodinami, baterkou atd.. bych také uvítal, jelikož hra dost žere baterku a díky tomu sem byl málem bez šťávy. :D
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Marty1703 | pát srp 06, 2010 8:23 pm

awol: verze 1.1:
+ nové druhy karet
+ hotsea Multiplayer - dobře proveden (obr. 1)
- neni na výběr druh karet, jestli se vám líbyli, tak máte zatím smůlu :D, možná se dočkáme v dalším updatu ;)
- nedá te nastavit víše poněz v hotsea multiplayeru, a 50 je málo, to je prohráno skoro za 1.5 kola :D (obr. 2)
- Pozice v multiplayeru se nedá uložit :(
- problém s vylízáním všech karet zůstává :D (obr. 3)
obr.1
Obrázek
obr.2
Obrázek
obr.3
Obrázek
Máš co dohánět, bude s tím ještě práce ;) :D

awol | pát srp 06, 2010 8:44 pm

ad ipad, iphone 4 verze: Toto je v planu, ne vsak na 1. miste, jelizkoz neni ani jedno z techto zarizeno oficialne v CR dostupne. Primarni jsou samozrejme updaty pro vetsinu, a to je oprava chyb a addony.

raider: pred malou chvili jsem zpristupnil Prsi pro iPhone pro polsky trh. Zmena by e mela projevit do nekolika hodin.

marty:
druh karet: Bohuzel z pravnich duvodu jsem byl nucen stahnout puvodni karty. Prestoze mi byli puvodne nabidnuty jako public domain, tj. volen siritelne, tak dle slov jejich vyrobce je informace lziva a karty tak byly pouzity v rozporu s autorskym zakonem. Navic je vyrobcem puvodnich karet nejvetsi stredoevropska tiskarna. Presto jsem Prsi nestahl z trhu a nevykaslal se na to, jak by to udelala vetsina prodejcu a dve noci jsem nespal , abych vam mohl nabidnout alespon karty jine.

pozice mp se neda ulozit: Stejny duvod jako bod nahore. Potreboval jsem co nejrychleji vydat opravu s novymi kartami, jinak by hrozil pravni postih a stazeni hry z trhu. Presto jsem chtel splnit alespon slib, ktery jsem dal a v updatu 1.1 udelat mp. Dotazeni mp na 100%, vcetne ukladani, volby castky a pod by zabralo mnohem vice casu a hrozilo by stazeni hry z trhu.

problem s vylizanim karet: stejny duvod jako predchozi. Kazdopadne, tohle se stane jen tomu, kdo to dela schvalne :D Take nezapomen, ze i kdyz mam update hotovy, tak se ceka az 7 dni, nez to Apple schvali. Takze si domysli, kdy jsem ten update vlastne delal. Ano, bylo to jeste v cervenci :)
Btw, vi nekdo jak se stavi pravidla k tomu, ze si nekdo umyslne nalize celi balik a neni kde lizat?

Diky, ja doufam, ze moje kroky chapete, ale bylo to myslim to nejlepsi a nejrychlejsi, co se dalo v danou chvili udelat.

Marty1703 | pát srp 06, 2010 8:53 pm

awol: jo jasný, tak to chápu, sem nevěděl že je to protiprávní s těmi kartami, ale ty nové taky nejsou špatné a mě se dokonce ty novější líbí více..:) A jelikož si musel s novým updatem spěchat se ti vůbec divím, že si udělal rovnou v1.1 a né třeba 1.0.1 jen kvůli těm kartám ;) ale tak určitě teď budeš mít hodně času a klidu k domakání hotsea multiplayeru ;) a pak pokračovat dále... Jinak zatím ti to de a je to dobrá hra, která mě baví i přez to že teď po druhé jedu od 0 kvůli mé blbosti :D
A řekl bych že když se vylíže všechny karty tak se hraje prostě dál, nelízáse, asi :D
Jo a nevim jaký znáš pravidla, ale třeba bych dal, že když dát poslední kartu sedmu, tak si ten hráč lízne a pak se to sečte, teď je to jen že po sedme na konce se sečtou ty co má on v rukách a ta sedma se nepočítá, což je škoda. Nb také pravidlo že červená sedma vrací do hry, ale to by bylo asi už moc přehnané a težké napsat, možná i zbytečné.... :D

awol | pát srp 06, 2010 9:05 pm

Marty: No fakt nevím, jestli se hraje dál. Byla by určitá nespravedlnost, kdyby třeba si jeden líznout nemusel a další hráč pak zase musel. Nebo kdyby jsi na tu sedmu co tam máš vyfocenou nemusel brá nic. Takže podle mě je pravidlo, že když si někdo nalíže schválně celý balík a nemá co líznout, tak přijde o všechny peníze co kdy vydělal. A to mi funguje dobře :D :D Důležité je, že když hraješ normálně, tak se to nestane. Každopáně to v další verzi pořeším ;)

Uživatelský avatar Tea Racer | pát srp 06, 2010 9:29 pm

Pochopitelně pokud se vylizou karty dle pravidel tak to bezi dál...
Ale muže to byt blafování, treba si liznou, kvuli přebity sedmy, to se dela bezne...

Moderator fóra
Moderator fóra

awol | pát srp 06, 2010 9:56 pm

Tea Racer:

Samozrejme nepopiram, ze se jedna o bug a bude opraven, ale... myslim, ze nalizani si celeho baliku na ruku nema s blufem nic spolecneho, protoze ve chvili, kdy mas cely balik na ruce, tak uz souper vi, kolik sedmicek na ruce presne mas. Bluf je predstirani neceho, co neni pravda. Tohle je spis umyslna silenost :) Mimochodem, pokud si nalizes na ruku nejakych 30 karet, tak ti prebiti sedmicky rozhodne nepomuze, to musis uznat :D

Ale jak jsem rekl, je to bug a bude opraven.

Uživatelský avatar Tea Racer | pát srp 06, 2010 11:09 pm

No dyt to rikam. ... ale když mas jednu sedmu a on dava dalsi nevis kolik jich ma tak si radeji 2 liznes, on taky, kdyby jsi dal dalsi tak jich mužeš lizat taky 6 :-) Takže tohle je blafování. Lízat celej pakl je hovadina, ale neni to proti pravidlům.

BTW: To že upravis pár karet jen v detailech, nebo častečne, myslis že stači na autorska prava? Tam nesmis ani upravovat dílo.... :wink:

Moderator fóra
Moderator fóra

Bartsin | sob srp 07, 2010 7:12 am

To awol: muzu se zeptat, kolik celkem lidi už uplodovalo jakékoliv skóre?
jak dlouhej je žebříček?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

awol | sob srp 07, 2010 7:17 am

Bartsin:

Cely zebricek je ke shlednuti zde:
http://www.cocoslive.net/game-scores?gamename=Prsi

daiterr | sob srp 07, 2010 9:31 am

Zdravím autora, je to super hra. Ptal ses na "sedmu" - hrávali jsme ji podobně, jako "prší", ale s obyčejnými kartami (srdce, káry, piky, kříže), na pikového krále se bralo 5 karet (někdo měl toto pravidlo na károvou dámu) a jinak to bylo dost podobné. Ještě tam bylo něco s pikovou sedmou, ale už si nepamatuji, co to bylo. A pokud jsme hrávali s "žolíkovkama", tak na Jollyho se bralo 10 karet. Samozřejmě, že se vyhazovalo více karet naráz, pokud to bylo možné a vracelo se do hry. Rozdávalo se 7 karet na začátku hry. Je ovšem možné, že jsem popsal jen další z variant "prší".
Host
Host

pe.kova | sob srp 07, 2010 10:00 am

co víc si přát - taková reklama zadarmo
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)
Starý pes fóra :)

awol | sob srp 07, 2010 4:33 pm

Predem dekuji vsem, kdo si najdou chvilku na ohodnoceni nove verze na App Store. Hodnoceni je pro kazdou verzi hry zvlast, takze puvodni hodnoceni brzy zmizi. Dekuji vam :)

Marty1703 | sob srp 07, 2010 5:02 pm

Ok, du na to :D
PS: Jestli chceš rozšířit známost a oblíbenost aplikace, navrhují ti abys sis založil skupy třeba na FB, Twitter,...;) ti pak seženu třeba lidi na FB, abys měl hodně lidí ve skupině ;)

JoU | sob srp 07, 2010 8:08 pm

awol píše:Hodiny nejsou treba. Dokud nemas rude oci a ruce se ti neklepou unavou, tak vis, ze jsi hral malo :D

Tak aspoň baterie :D
iPhone 7+ 128GB black
poslední a dokonalý macbook pro 17' (i7 2,5GHz quadcore, AMD 6770 HD, 16GB RAM, 500GB SSD)
+Macbook Pro 15 retina (i7 2.6GHz quadcore, GT 650M, 16GB RAM, 512GB SSD)
Apple Watch

awol | ned srp 08, 2010 1:03 pm

JoU:

jsem to puvodne bral jako vtip, ale neni to spatny napad :) Takze o tom popremyslim a mozna do hry naimplementuju hodiny (analogove, at to to ma styl) a stav baterie (treba jako pullitr piva, co se bude vyprazdnovat). Co myslite?

Uživatelský avatar spiderer | ned srp 08, 2010 1:12 pm

To zni dobre, uz se tesim, btw koukal jsem na to iPrsi ktere je ted pro iP taky a musim uznat, ze jsi co se tyce grafiky atp o poradny kus dal.. ani jsem to nestahoval, protoze mi to prijde zbytecny, takze gratuluju :)

Pro me to ma porad jedinou nevyhodu a to, ze nevim jak zmenit ikonu i kdyz uz mam JB a vsechny ostatni bez diakritiky mam zmeneny :(
iPhone 4S 16GB - CZ iOS 5.1
iPhone 4 32GB - USA ATT (blokovany) iOS 5.1.1
iPod Shuffle 6th 2GB
MacBook Air 2011 - 2GB RAM, 64GB SSD, Core i5, Lion 10.7.3
Host
Host

karnelo | ned srp 08, 2010 1:39 pm

Je to super hra, ale pár vecí mi tam nesedí (možno len neviem dobre pravidlá :lol: ):
Keď hodím sedmu, tak bere 2, čo som ani netušil, pretože vždy som hrával že 3 :)
a keď mám viac kariet rovnakej hodnoty, tak ich nemôžem hodiť naraz :roll:

a ešte keď mi dá sedmu, tak sa môžem "odbiť" dolkom zeleným a takisto aj môže ten dolok ísť na všetko a aj naň môže ísť všetko (hocijaká farbu aj keď je zelený).. ale ako hovorím, možno to tak hrávam iba ja :D

a ako tu už bolo tuším raz spomenuté, pri Pravidlách by sa zišlo nejaké upozornenie, že to je odkaz, alebo dať priamo do app :wink: ...a súper má nejak príliš veľa tých sedmičiek a často :lol:

Ale inak vážne super hra
Naposledy upravil karnelo dne ned srp 08, 2010 2:01 pm, celkově upraveno 2
Host
Host

Uživatelský avatar Martyn | ned srp 08, 2010 1:52 pm

karnelo píše:...a keď mám viac kariet rovnakej farby, tak ich nemôžem hodiť naraz :roll: ...
Tak tohle sem v životě neslyšel :) ale tak všude se to hraje jinak... v Plzni občas hrajeme třeba "rychlíka" - když máš víc karet jedný hodnoty ( např. X sedmiček) tak je tam můžeš hodit všechny :wink:
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

karnelo | ned srp 08, 2010 1:56 pm

Teda.. to som doplietol :lol:
Karty rovnakej hodnoty som chcel povedať.. ako si ty uviedol príklad :lol:

// a ešte plus som aj zabudol napísať možnosť, že červená sedma môže vracať späť do hry
Host
Host

Uživatelský avatar sten32 | ned srp 08, 2010 8:45 pm

naozaj by bolo super spraviť v nastaveniach možnosti ako, to čo ste spominali že rychla hra a "červena sedma vrazia do hry" atd... pretože prší/faraon sa hra naozaj všade inak...
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Tea Racer | ned srp 08, 2010 9:35 pm

Tak ja to dycky hraval ze jakkakoliv sedma vracela... Docela bych uvital nejake upravy dabingu, tento radoby drsnacky dabing je komicky, ted jsem to hral a lidi na chate se tomu tlemi tomu drsnackemu radoby dabingu, tak sem to vypnul...

Moderator fóra
Moderator fóra

awol | pon srp 09, 2010 7:30 pm

Je tomu 65 let, co byla svržena atomová bomba na japonské město Nagasaki. Jako vyjádření sounáležitosti s oběťmi útoku, Prší zlevňuje o 50% na následujících 24 hodin.

TeaRacer: Myslis ze prehravam jo? :D Kazdopadne, jako nezavisly vyvojar nemam na to zaplatit 20 tisic za dabingove studio, tak jsem vsem uzivatelum chtel poskytnout alespon nejakou pridanou hodnotu a namluvit to sam. Myslim, ze na to v jakych podminkach jsem dabing nahraval, se docela povedl. A to ze pusobi vtipne, tak to me naopak tesi. Hra je hlavne o zabave a neni treba ji brat vazne. Kdyz se u ni zasmejete, tim vic me to tesi :)

Uživatelský avatar sten32 | pon srp 09, 2010 9:23 pm

Ked si to kupim teraz, a urobiš verziu pre iPad, budem to musiet kupiť znova však?
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Tea Racer | pon srp 09, 2010 9:41 pm

2avol: tak kolik lidi tolik chuti, jen sem rikal jak to vidi okoli. Spis me osobne to prijde trochu nucene ty zvuky, myslim ze neni treba studio, k dabingu hry.... Jen to pojmout jinak :) Myslel jsem ze by Te zajimal nazor okoli, ja zvuky vypnul z duvodu vyse a staci mi to. :)

Moderator fóra
Moderator fóra

awol | úte srp 10, 2010 11:15 am

TeaRacer:
Samozrejme jsem rad za kritiku a je to pro me dulezite do dalsich update. Puvodne mel delat dabing muj budouci svagr, ktery je reporterem v ceske televizi, ale z casovych duvodu jsme to nestihli a musel jsem si to namluvit sam. Samozrejme jsem amater, takze dabing pusobi trosku komedialne :D

Uživatelský avatar Tea Racer | úte srp 10, 2010 11:49 am

2 awol: Tím tuhle zábavnou Tvou aplikaci vubec neshazuji, moc se mi libi, zatím nej hra co jsem v IP mel hned po Doomovi :)
Ono to je jednoduche pak rici udelal bych to jinak-lépe atd...
delam občas web stranky a vím kolik se odborníků vyrojí když je projekt hotov :D
JInak to celkove skore v singlu se neuklada na web ne? tam jenom online duely ze? Nešel by i singl?

Moderator fóra
Moderator fóra

awol | úte srp 10, 2010 3:47 pm

TeaRacer: No prave ze to celkove skore ze singlu se na web uklada a to z MP ne :) To skore co mas v menu pod Rekordy, tak to je nejvyssi dosazena castka na tvem single player konte. Samozrejme ten rekord tam musis vlozit tlacitkem zaslat rekord.
EDIT: Tak premyslim, jestli jsi to treba nechtel napsat obracene :)

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte srp 10, 2010 4:03 pm

tak jsem si uprimne myslel ze to bude zase nejaka blbost :p vcera stahnul a zmenil nazor :) krasna oddychovka kdyz potrebuji zabit chvilku casu a nechteji se mi prochazet zdlouhave levely :p jeste musim s nekym vyskouset jak hratelny je ten duel :)
jen tak dal :)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | úte srp 10, 2010 4:32 pm

No já jsem prave odeslal, svuj singl, nikdy jsem to nehral v duelu, a nenasel jsem se v rekordech, a to tam bylo mensi skore, tak proto jsem se ptal. Ale odeslano to bylo. Zkusim to jeste jednou tedy...
Tak ale nefunguje to vubec, nechce mi to načíst, zobrazuji se hlasky že neni spojeni atd. - spojení je pochopitelne. Já tam mam stale Tvuj rekord- 0, a jen otazniky :( Nemas nahodou vypadek?

Moderator fóra
Moderator fóra

awol | úte srp 10, 2010 4:50 pm

TeaRacer:

Otazniky jsou tam dokud se nenactou data ze serveru. Je mozne, ze mozna vypadek a nebo ti blbne internet :)

Pokud je tam ale tvoje skore 0, tak to znamena, ze jsi jeste nic nevyhral, coz je divne :) Zkus neco nahrat a pak hru vypnout. V tu chvili by se to melo ulozit ten rekord.

EDIT: Jeste samozrejme hloupej dotaz. Nevymazal jsi tu hru a pak ji znovu nestahl? V tu chvili se ti vymaze skore z telefonu. A krome vymazani hry se skore jeste vymaze v techto pripadech:
A) Doslo k uprave savegame dat. Je tam CRC check a jakmile nekdo hrabne do ulozeneho stavu hry, treba zmeni karty nebo penize, tak ja to poznam a pri startu hry savegame smazu a jede se znova.
B) Doslo ke cracknuti hry. V tu chvili neukladam skore, ale jako tresnicku na dortu jeste rozdavam misto 4 karet jen 2 karty hraci a 1 kartu protihraci :-D Ale hra zatim cracknuta neni, dikybohu :)

Uživatelský avatar rony | úte srp 10, 2010 6:53 pm

Po par dnoch s hrou musim aspon kratko:

1. navykovka
2. na ipade sa hra lepsie, lebo to mam velke
3. zelam programatorovi extremny uspech, aplikacia je fantasticky spravena
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Tea Racer | úte srp 10, 2010 7:37 pm

2 Awol: Nic z toho co píšeš. Internet mam mobilni - nešlo to, pak doma pres wifi, také to neslo, ale chvili blbnul i ten tvuj cocos.Live.
Pak se zdarilo odeslaní, nacetlo se poradi prvnich... ale u me je nula. Mám pres 2tis. Hra stažena jen jednou, neni cracknutá, nemam ani JB.
Zkousel jsem to pred tydnem, včera a dnes nekolikrat....
Nevím co stim je.

Edit: Zdarilo se nakonec asi po 10té. Ale stranka s rekordy vyhazovala timeout i z PC, takže asi jsem se trefil do výpadků :-) jsem 23. :oops:

Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Hry pro iPhone