ad ipad, iphone 4 verze: Toto je v planu, ne vsak na 1. miste, jelizkoz neni ani jedno z techto zarizeno oficialne v CR dostupne. Primarni jsou samozrejme updaty pro vetsinu, a to je oprava chyb a addony.
raider: pred malou chvili jsem zpristupnil Prsi pro iPhone pro polsky trh. Zmena by e mela projevit do nekolika hodin.
marty:druh karet: Bohuzel z pravnich duvodu jsem byl nucen stahnout puvodni karty. Prestoze mi byli puvodne nabidnuty jako public domain, tj. volen siritelne, tak dle slov jejich vyrobce je informace lziva a karty tak byly pouzity v rozporu s autorskym zakonem. Navic je vyrobcem puvodnich karet nejvetsi stredoevropska tiskarna. Presto jsem Prsi nestahl z trhu a nevykaslal se na to, jak by to udelala vetsina prodejcu a dve noci jsem nespal , abych vam mohl nabidnout alespon karty jine.
pozice mp se neda ulozit: Stejny duvod jako bod nahore. Potreboval jsem co nejrychleji vydat opravu s novymi kartami, jinak by hrozil pravni postih a stazeni hry z trhu. Presto jsem chtel splnit alespon slib, ktery jsem dal a v updatu 1.1 udelat mp. Dotazeni mp na 100%, vcetne ukladani, volby castky a pod by zabralo mnohem vice casu a hrozilo by stazeni hry z trhu.
problem s vylizanim karet: stejny duvod jako predchozi. Kazdopadne, tohle se stane jen tomu, kdo to dela schvalne

Take nezapomen, ze i kdyz mam update hotovy, tak se ceka az 7 dni, nez to Apple schvali. Takze si domysli, kdy jsem ten update vlastne delal. Ano, bylo to jeste v cervenci

Btw, vi nekdo jak se stavi pravidla k tomu, ze si nekdo umyslne nalize celi balik a neni kde lizat?
Diky, ja doufam, ze moje kroky chapete, ale bylo to myslim to nejlepsi a nejrychlejsi, co se dalo v danou chvili udelat.