Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
dalas píše:když jsem koupil v aplikaci toho orla, funguje to jako s apkama, že jednou koupím a synknu to doma se třema iphonama, nebo se to musí kupovat v každém telefonu sólo, zkoušel někdo, díky
Fanuš píše:dalas píše:když jsem koupil v aplikaci toho orla, funguje to jako s apkama, že jednou koupím a synknu to doma se třema iphonama, nebo se to musí kupovat v každém telefonu sólo, zkoušel někdo, díky
charlie77: Zrovna nedávno jsem o tom viděl článekhttp://www.iphonedownloadblog.com/2011/ ... -progress/
dalas píše:když jsem koupil v aplikaci toho orla, funguje to jako s apkama, že jednou koupím a synknu to doma se třema iphonama, nebo se to musí kupovat v každém telefonu sólo, zkoušel někdo, díky
Metalgirl píše:dalas píše:když jsem koupil v aplikaci toho orla, funguje to jako s apkama, že jednou koupím a synknu to doma se třema iphonama, nebo se to musí kupovat v každém telefonu sólo, zkoušel někdo, díky
Po instalaci agry birds, se tě to zeptá na každém zařízení, jestli chceš mighty eagla koupit, potrvrdíš, zadáš heslo do appstore a ono ti to zařve, že jsi už eagla koupil. Takže mighty eagle je vázaný na appstore účet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé