awol | pon srp 16, 2010 11:12 am
Murder:
1) K prodeji me nevedli jen penize a zainteresovani vi o cem mluvim. Kdyby slo jen o penize, tak aplikaci neprodam. A kdybych ji neprodal, pravdepodobne bych ji musel behem par tydnu stejne stahnout z trhu.
EDIT: Celkem me urazi, ze tu ze me delas nekoho, kdo to dela jen pro penize. Muzu ti rict, ze zisky na CR a SK store jsou tak male, ze by se to kazdy rozumny obchodnik vy**** a delal jen pro US store, kde jsou zisky asi 10 000 x vetsi ( a to bez legrace ). Proc si myslis, ze to Prsi doted nikdo neudelal? Protoze tech par tisic co mu to vynese za to nestoji. Ja to delal pro lidi v CR a SK a delam to s kazdou app (Bankomaty ČR, Kamery Praha, Prsi). Kdybych mi slo o prachy, tak misto toho udelam ATMs US, Traffic Cams NY, Poker a jdu si koupit nove Porsche.
2) Pokud vim, tak lide chteli hlavne multiplayer. A i kdyz uz bylo jasne, ze se aplikace bude prodavat Zentity ( aplikace se neprodava ze dne na den ale resi se to tydny ), stejne jsem si dal tu praci s tim ten multiplayer dodelat. Mohl jsem se na to klidne vykaslat a nenamahat se. Pokud vim, tak aplikaci kupujes takovou, jaka je v dobe nakupu a to je jestli tam autor neco dodela, je jen jeho svobodna vule. Ja jsem se rozhodl tam dodelat nejvic chtenou feature a nic jsem za to od nikoho nechtel.
EDIT:
A Zentity bude dal v rozvoji hry pokracovat (online multiplayer atd.). A pokud Apple nebude delat problemy, tak si ani nikdo nic nebude muset znova kupovat. My se snazime! A pokud to nepujde, tak si nadavejte na Apple, ze nejde jednoduse prevest aplikaci na jiny ucet. My se o to alespon snazime. Mozna ze prave Apple je ten kdo z toho chce vytriskat nejvic a proto to nepodporuje.
Naposledy upravil awol dne pon srp 16, 2010 11:33 am, celkově upraveno 4