Anndy | úte bře 05, 2013 10:31 am
Inak paradoxne - na to, ze ta hra ma tolko much je celkom zabavna. Bavi ma. Ta nerealnost zamrzi, na druhu stranu O.K., treba to brat ako to je a vyuzit to. Celkom dobry pocit je ked clovek skonci na 100% cely "serial", ci ako to nazvat. Zatial sa mi podaril takto iba prvy a druhy som na 90%. Dalsim paradoxom je to, ze cakanie na opravu aut mi nevadi. Aspon mam realnu prestavku a o to viac sa tesim na pokracovanie a zaroven to aj vylepsuje sustredenost

.
napr. vcera som si dal iba dve trate pred spanim

a dal som konecne a uplne s prehladom (aj tu zatracovany cup prveho serialu) trat mazda raceway laguna seca. Uz po prvej 180° zatacke som bol 5-ty a do konca prveho kola prvy. A potom to uz bolo lahucke. A tu trat som siel uz vela krat a stale max druhy, alebo horsie. Trochu ma ale stve, ze clovek musi pouzivat niekedy finticky - tu som vyuzil skratenie. Proste som si tu prvu zatacku suchol cez bocnu komunikaciu, co tam je (ta nezbrzduje tak ako trava) a hurra. A potom uz nebolo treba nic - iba ist neskor na brzdy ako ten pred tebou a jemne skor pridat plyn a uz to je. Alebo, ako bolo spominane - obchadzanie vonkajsim oblukom.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey