Need For Speed [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

hachetoeur | čtv kvě 07, 2009 11:23 am

Re: Need For Speed [AppStore]

PO kazdem vyhranem zavode ziskas penize a stylepoints, je to ta posledni obrazovka, kde se to po skonceni zavodu prepocitava. Ziskat se daji pri zavodech driftem, jizdou v zavesu za souperem, srazkou, ...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Hairstile | čtv kvě 07, 2009 11:40 am

...a dá se někde zjistiť kolik jich mám? (stylepoints)
Host
Host

tBAcK | čtv kvě 07, 2009 3:44 pm

NE-NOR-MAL-NE dobra hra ;D..davam 9,5/10..ten polbod za to ze body kit na mitsubishi evo je uplne otrasny :D..cely cas som cakal kym ho budem mat pristupne a taky skaredy kit :roll: :?

jenicekk | čtv kvě 07, 2009 3:59 pm

no docela slabej tytul, cekal sem neco mirne realnejsiho, neco ze budu muset delat vice ukonu nez jen naklanet iphone zleva doprava, neco ze treba budu muset pouzit brzdu abych dokoncil zavod, neco kde si budu davkovat sam plyn, neco jako uzasnej FASTLANE ale s vylepsovanim vozu a ruznejma tema serepetickama jako honeni s policii atd, no dost slaby na to jak moc dlouho se na tom pracovalo, kolikrat se to odkladalo, na fastlane to nema ani omylem, uz jen svetelny efekty se sluncem ve fastlane strci cely NFS do kapsy.

Uživatelský avatar B0Gy | čtv kvě 07, 2009 4:06 pm

carier mod dokonceny

moze mi niekto vysvetlit ako robit tie drifty? vzdy ked zacnem flekovat tak auto spravi hodiny :roll:

EDIT: uz mi to trochu ide :D a som zvedavy na to pagani auto
Obrázek MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB
Obrázek iPhone 5 32GB black
Obrázek iPad 2 WiFi+3G 64GB white
Obrázek iPod nano 6G 16GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Krtko | čtv kvě 07, 2009 8:15 pm

velka skoda ze je to take kratke :( aut je dost,ale celkovo hra je podla mna strasne kratka + mohlo byt tych vylepseni na auta trochu viac...a myslim si ze aj grafiku by to zvladlo o trosicku lepsiu,ale aj tak podla mna najlepsia zavodna hra na iphone zatial...teda aspon hratelnostou.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

medved | čtv kvě 07, 2009 8:21 pm

Prispevok zmazany koli poruseniu pravidel fora! My tu warez nepodporujeme ani v takejto forme. Keby si si precital pravidla tak by si to vedel. Kto hru chce tak si ju kupi, preco by mal kradnut. Hanbil by som sa to napisat. Paly

medved | čtv kvě 07, 2009 8:49 pm

ahojte všichni fandove a nedočkavci na ned for speed je super dnes ho hraji celej den a super kam se hrabe asphalt pa jdu hrat :lol: :lol: :lol:jo mas pravdu at si ho koupej čus :P :x :D

Alexi | pát kvě 08, 2009 4:33 pm

tak ja dávam 10/10 po tom, čo som nainštaloval patch-e...

ODOMKNUTIE:

Patch 1 - Porshe Carrera GT, Pagani Zonda F
Patch 2 - 999,999 dolárov

Repo: http://www.iphone.org.hk/apt/

EDIT prispevku. Url vratena s5. Paly

ales8668 | pát kvě 08, 2009 9:16 pm

Práve jsem to dohral,a behem hry jsem si vydelal asi na tri auta a to jsem musel jet naky zavody vickrat,tak se chci zeptat jestli je ta hra takhle udelana nebo jestli v necem delam chybu

Uživatelský avatar Martyn | pát kvě 08, 2009 9:22 pm

A když to dohraješ, musíš začít odznova nebo můžeš volně závody, co už si vyhrál?
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

ales8668 | pát kvě 08, 2009 9:34 pm

Kdyz to dohrajes tak se otevre mod na driftovani,ale nevim co myslis tim co sem vyhral

Uživatelský avatar Martyn | pát kvě 08, 2009 10:36 pm

To ", co si vyhrál" patřilo k těm závodum, teď už to je snad jasný...
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

Neonik | sob kvě 09, 2009 8:31 am

Tak už mám všechny auta.. A s Pagani Zonda F je to fakt rychlost..:)

Stylepointy nejlépe získáte ježděním prvních okruhových závodů, za každé kolo tam totiž získáte tak 12000 Stylepointů a pak je to hned..:)

Uživatelský avatar B0Gy | sob kvě 09, 2009 9:42 am

ja by som sa chcel spytat ci soundtrack v tejto hre je rovnaky ako na PC verzii. Nehral som PC verziu takze ja netusim :D ... a ak to nie je z PC verzie tak ak by niekto vedel tak by mohol napisat nazvy pesniciek :wink:

EDIT: niektore songy su z PC verzie...su to napriklad :

Airbourne - Girls In Black
Floor Thirteen - Blame It On Me
From First To Last - I Once Was Lost But Now Am Profound

Bohuzial to co som najviac hladal nie je tusim na tom soundtracku...Je to taky Drum and Bass...urcite viete ktory...nevie mi nikto povedat nazov?

EDIT2: Podaril sa mi najst aj ten song ale v soundtracku je ina verzia...vola sa to The Qemists - Stompbox a tu je link na presne tu verziu ktora je v NFS na iphone http://www.youtube.com/watch?v=eEiu2Kzd ... re=related
Obrázek MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB
Obrázek iPhone 5 32GB black
Obrázek iPad 2 WiFi+3G 64GB white
Obrázek iPod nano 6G 16GB silver
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Lukáš Petr | čtv kvě 14, 2009 2:34 pm

Tak taky jsem to vyzkoušel a je to úplně úžasný, grafika dokonalá, ovládání taky. Myslim si že EA vymačkala z iPhonu zatim nejlepší grafiku ze všech. A v reakci na předchozí příspěvky musim zmínit, že podle mě je NFSU mnohem lepší něž Fastlane, Asphalt 4 a nebo Fast & Furious (všechny jsem vyzkoušel). Graficky je NFSU prostě jiná liga. Jediný mínus teda je, že hra má krátkej příběh a chybí multiplayer. A ještě k tomu, že to vyšlo až v březnu: Na jednu stranu mě to taky štve, na druhou stranu to ale chápu, protože si vůbec nedokážu troufnout odhadnout, jak hrozně složitý muselo bejt tu hru udělat s tak dobrou grafikou, a tak dobře ji optimalizovat, aby ji iPhone utáhnul. Takže NFSU rulez :twisted:
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

jenicekk | čtv kvě 14, 2009 4:36 pm

a cim je tak uzasny? fastlane pusobi dost realne, jak slunce sviti na auta, a veskery svetelny odlesky na kapote. V nfs je trapne udelana cesta jako zrcadlo, a v nitro rezimu tam jen litaj jakesy prapodivne cary, tak fakt marne uvazuju cim je tak uazsny.

Uživatelský avatar Lukáš Petr | čtv kvě 14, 2009 6:55 pm

Ja spis nechapu cim je tak uzasny fastlane. Sice tam jsou hezky odlesky, ale auta jsou dost nepropracovany a hrozne me vadilo to liny zataceni. Navic jsou to jenom zavody, zavody, nic kolem. Proste NFSU je nej 8)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1

crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar havlbrod | čtv kvě 14, 2009 7:06 pm

Zatačení? :-D je tam lepší jak u NFS:-D v nfs to skoro zaso zatáčí:-D ty jen malinko tomu pomůžeš:-D jako po 30 minutách jsem měl corvetu směšné:-D kdyby to šlo tak jim to vrátím!
ip 5c
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Martyn | čtv kvě 14, 2009 7:08 pm

Už jen 300k a mam Pagani Zonda F :)
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

blackmanT | pát kvě 15, 2009 9:58 am

Tak jsem to dojel, vidělal si na zondu (mimochodem jede skoro stejně jak porsche gt2), drifty mi nějak nejdou.
Zhodnocení: docela mě to na začátku chytlo a hrál jsem jako blázen, najednou šup a je konec. došly nový tratě, došly auta a už je to nudný, škoda. Grafika bych řekl, že je na dobré úrovni.
Jinak nevím jak u vás, ale mě se stává, že když jedu a začne hrát nový song, na chvilku se mi hra sekne, je to chvilka, ale znát to je.
iPhone 4s 32GB FW 5.1
Host
Host

Hairstile | pát kvě 15, 2009 1:12 pm

...to trhaní při změně songu dělá asi každmu. No a ty drifty? je to jednoduchý když přijdeš na tu techniku... (pokusim se o vysvětlení... najeď si do zatáčky a rychle zatoč doleva a doprava (stačí jenom trochu) a hned seš ve smyku pak už ho jenom držíš co nejdýl - nesmíš to moc přehnad (zhruba 45 stupňů o proti silnici) jinak dostaneš hodiny)
Host
Host

Unreal Supik | sob kvě 16, 2009 6:22 am

podle me skvela hra, asi nejlepsi z appstore, uz ji mam dohranou i s pagani zondou f. davam 10/10 :). a na drifty je podle me nejlepsi nejaky auto bez upgradu performance, ja sem napriklad dal vsechny drift eventy s neupravenym mustangem `67.

Uživatelský avatar Martyn | sob kvě 16, 2009 7:06 pm

Hairstile píše:...to trhaní při změně songu dělá asi každmu...
Nedělá, nikdy se mi to při změne songu neseklo... jsem štastnej jedinec :)
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

Unreal Supik | ned kvě 17, 2009 9:03 am

jeste jedna rada: pokud potrebujete penize a mate uz nejaky trochu lepsi auto, tak jezdete porad dokola posledni zavod na druhym ostrove (highway chase) a tam mate 25 tisic za cca 15 vterin... a na stylepointy se mi zda nejlepsi prvni drift event
edit: pri preskakovani pisnicek mi to nelaguje, nebo jsem si toho jeste nevsiml

Uživatelský avatar Martyn | ned kvě 17, 2009 10:50 am

Pokud mysliš ten závod na tom mostě, tak tě opravim - za cca 15 sekund jen něco málo přes 6k. Jen když to jedeš poprvý máš 25k.
A na stylepointy jsou podle mě dobrý okruhy - 5 minut = cca 35k stylepointu
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

Unreal Supik | ned kvě 17, 2009 2:07 pm

aha, sorry, ja to mam dohrany a dava mi to 25 000 pokazdy, sem zapomnel zminit, ze to funguje, jen kdyz mas dojetej career mode, pac jinak to opravdu dava jen 6 000... nebo mam ve hre nejakej glitch ;)

vivids | ned kvě 17, 2009 9:43 pm

to:Unreal Supik
nie len ty ,ale kazdy kto prejde career mode dostava za zavody plnú sumu ako ked ich presiel 1x, a co si hovoril o tom 2. meste a poslednom zavode tak a ja som to presiel za 9.8:D..sorac za chvastanie ale trocha som sa snzail mat co najlepsi cas:)

Uživatelský avatar Martyn | ned kvě 17, 2009 9:45 pm

Tak já se omluvám, mě totiž jěště chybí 2 závody. Já mam momentálně Dodge Vipera (pokus se nemýlim :) ) a rekord tam mam 13,7.
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

jardafox | úte kvě 19, 2009 11:57 am

když pročítám ty vaše příspěvky, tak přemejšlím, jestli hraju stejnou hru...
dle mně je to stále ta arkádová sračka do jaký se to začalo zvrhávat někde v underground řadě
ovládání o ničem, auto nečitelný, plave po obrazovce jak se mu zachce, stupidní animace, vypatlaný mařky dobrý leda na vopich, vypatlaný rozhovory, tři songy odrhováky furt dokola, driftování s předokolkou tomu dává třešničku, prostě brak na kterým ea vydělávají jen díky jménu a tomu že každej puberťák bude děsně kůůůl když řekne p*čo voe mám jako nfs v mobilu to čumíš co

zakymo | úte kvě 19, 2009 12:08 pm

dobré shrnutí :idea: ... něco na tom bude :twisted:

Unreal Supik | úte kvě 19, 2009 5:57 pm

2 jardafox: ty to totiz porovnavas s hrama na pocitac a konzole, v porovnani s ostatnima hrama na iPhonu, tak je to skvela hra, musis proste prihlizet k tomu, ze to je spis na zahnani nudy, kdyz ses nekde, kde nemas co delat. ja to napriklas hraju ve skole o prestavkach, nebo volnych hodinach. taky treba po ceste ze skoly v mhd, pripadne v aute (je mi 13, takze ne pri rizeni :)) ja to mam pro zahnani nudy a odpocinek, takze je podle me dobre, ze je to arkadovy... a s tim machrovanim... tak to teda alespon u me neni :)

2 vivids: hmm, dobrej cas, ja mam 10.5, musim na tom jeste zapracovat... napisu sem, az to zlepsim :)

jardafox | úte kvě 19, 2009 6:07 pm

v žádným případě to nesrovnávám s hrama na PC, jelikož na ně už tak dva roky nemám čas...když už něco hraju tak jak říkáš, ve škole na nudnejch přednáškách či v šalině
a jestli to s něčím porovnávám tak právě s hrama na iPhone, konkrétně od gameloftu třeba asphalt či ferrari racing nebo jak se to jmenovalo...sice ty hry byly grafikou někde jinde, ale zabavily na mnohem delší dobu, arkádovost tam sice byla ale rozhodně tam auta neplavaly po silnici jak se jim zachtělo apod., viz co jsem všechno napsal
btw: a teda ten mod kde musíte narážet do značek a aut, aby za to byly body, ten teda u mně zatloukl poslední hřebíček do undercover rakve:)
ale jsem takovej kompletovací kkt, že to stejně chcu dohrát:D

edit: ale abych jen nekritizoval, tak se mně v tý hře líbí přehledný menu:D
ale jináč teda možnost zvolit ovládání za pomocí dotyku na krajích obrazovky mně dost chybí, tu sem preferoval vždycky víc než naklánění.

evlo | pon čer 01, 2009 12:09 am

No ja nemuzu vyhrat ten zavod, posledni v druhym meste proti tomu viperovy, ma rychlejsi auto a ja muzu nejvic na nejake mitsubishi bo co (uplne upgradovany 300c nestacil), jezdit furt stejne zavody dokola abych mel vic $$$ nebo stylepointu se mi teda fakt nechce. Je na to nejak finta?

paaran | pon čer 01, 2009 12:45 pm

musíš koupit nový auto s evem to nedáš,kup si vipera a máš to hned,nebo už porche...

tBAcK | pon čer 01, 2009 1:57 pm

no ja som to dal s evom v pohode:P..sice to bolo kusa dlhsie ale vyhral som to:P..

Gs.Sk MiKe.CzE | pon čer 01, 2009 6:55 pm

já to s evem taky dal, ale musis ho mit na max vytuningovaný jinak ani tuk, stejne se ale tomu jezdeni do kola nevyhnes :D na dalsim ostrově uz s evem nemas sanci
Host
Host

evlo | úte čer 02, 2009 6:23 pm

Mno a kde berete prachy na lepsi, to jezdite furt dokola ty stejny zavody za skoro nic?

tBAcK | úte čer 02, 2009 10:18 pm

ja som robil nespocetne krat jeden okruh stale dookola za ktory bolo najviac penazi,kupil si porsche a uz to slo jak po masle :D..ten knockout na 3.ostrove nech som sa snazil akokolvek prejst vzdy som skoncil s mojim krasnuckym evom posledny:D(...

Uživatelský avatar Lukáš Petr | úte čer 09, 2009 10:11 pm

No ja jsem taky musel jezdit furt dokola ty tri okruhy, s Evem jsem to zkousel nekolikrat, ale i kdyz jsem jel nejlip co to slo, tak me predjel a ujel... Pak jsem nasetril na Vipera a uz jsem ho dal. Nejlepsi z cele hry je urcite to Porsche, s Body kitem vypada opravdu nadherne. Jinak jeste reakce na predchozi 'shitty' prispevek od Jardy Foxe: Nevim co ti na ty hre prijde prisernyho, podle tvejch nadavek na vsechno co tam je bych tipoval, ze si mel nejakej hodne blbej den. Samozrejme ze hry na compu jsou lepsi, ale co se iPhonu tyce, tak NFSU rozhodne JE nejlepsi zavodni hra z appstore. Asphalt 4 jsem hral jenom chvily, grafika a zataceni je tam uplne otresny. U Asphaltu 5 asi bude grafika lepsi (nez u Asphaltu 4), ale to zataceni je furt kokotsky. Hold Gameloft se porad nedokaze odpoutat od grafiky, kterou predvadi na Sony Ericsonech apod. Takze pokud nekdo zvazujete koupi zavodni hry z appstore, tak rozhodne berte NFSU.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1

crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Hry pro iPhone