Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jasne. Moja staznost bola z pohladu zakaznika ochotneho zaplatit 

... potom ještě Mazdu RX-8 a EVOXIII a budu spokojený 

S obojíma tvojíma plně souhlasím 

taky by jich bylo víc, ale tyto dvě jsou srdcovky už z dob NFS:MW 

)
)

Není nad zvuk Aventadoru 

Řídil jsem v reálu DB9 V12 a byl to famózní zážitek, ale na nějaké sportovní okruhy rozhodně nebylo.

mam konkretne dovody
znalejsi hry vedia 
mal by som na neho otazku ale nebudem
))

rony píše:vzdy posledne dva.
a potom upgrade sposobu jazdy. Brzdit skor este pred zakrutou, naopak pomerne skoro mozes ist na plyn.
Niektore BMW v hre najma tie co vyzeraju ako seriovky sa nezlepsia ani upgradmi jedine sposobom jazdy.
ale to nezmenim.

rony píše:tam uz narazas na fyzicky strop stroja. TDa na nom vyhnal 286.09 km/h co je velmi dobry casmal by som na neho otazku ale nebudem
))
teď (opravdu přesně teď) jsem dal nový rekord 286,35 na první pokus ale vzhledem k nájezdu do zatáčky bych mohl tvrdit že další celý kilák v hodině bych z toho vytáhl
.. dawe má dokonce 287,99

rony píše:prave si to zodpovedal.
pod cheatovanim nemyslim hackovanie hry nejakymi zasahmi v kode. skor take podvadzanie matrixu, ktore s realitou nemaju nic.
ano, nevybrzdis a ides do pola, len som sa chcel spytat ci sa ti podarilo uz nemat auto po takom vyjazde prakticky neposkodene?
Je to jen hra, ne realita, do pole vletět můžu
Je to už takový režim, no.. Kdybys v realitě mohl vyletět v takové rychlosti z dráhy a auto s 100% jistotou ani neťuknout (a samozřejmě se za tu rychlost platili nemalé prachy a v pravidlech by o offroadu nic nebylo) tak to uděláš taky. To už jsou chyby hry, v rFactor byly pravidla když někoho vycpeš ze zatáčky tak musíš naňho počkat počkat a zařadit se za něj.. a taky že RYCHLEJŠÍMU SE UHYBÁ (neumím si představit že by to v reálu někdo neudělal - když su se svojí 125ccm motorkou na okruhu tak uhybat těm se silnějším strojem prostě musím, i když mě to vyvede z ideální stopy a tím pádem kazí čas, který si hodně hlídám.. Taky proč si myslíš ž ekdyž se stane škoda na okruhu tak to nehradí pojišťovna? Protože se tam někteří chovají jako např tady v té hře která je shodou okolností taky na okruhu..), což tady nerespektuje ani ta umělá inteligence, natož ty děti v multiplayeru, který tam ani není. Moc o cheatování nemluv, to vyletění z dráhy mam tady z fora a já zas nepoužívám to vaše brždění o trávníky a hrazení a viníkem nejsem za to chování ani ty, ani já, ale je to právě ta hra HRA, protože to dovoluje a dokonce nejen že to dovoluje, ale těm co to dělají dává nemalou výhodu
Od toho jsou v reálu v závodech pravidla, která když ve hře chybí, tak chybí a ne že se budou domýšlet z reálu. Špatné by to domýšlení nebylo ale museli by to fakt dodržovat všichni, nejenom já a ostatní by se mě hezky vysmáli tím že oni by to nedodržovali
není to tak, je to jen obrana s trochou faktů

TDa píše: když su se svojí 125ccm motorkou na okruhu tak uhybat těm se silnějším strojem prostě musím, i když mě to vyvede z ideální stopy a tím pádem kazí čas, který si hodně hlídám.. Taky proč si myslíš ž ekdyž se stane škoda na okruhu tak to nehradí pojišťovna? Protože se tam někteří chovají jako např tady v té hře která je shodou okolností taky na okruhu..)

dawe73 píše:TDa píše: když su se svojí 125ccm motorkou na okruhu tak uhybat těm se silnějším strojem prostě musím, i když mě to vyvede z ideální stopy a tím pádem kazí čas, který si hodně hlídám.. Taky proč si myslíš ž ekdyž se stane škoda na okruhu tak to nehradí pojišťovna? Protože se tam někteří chovají jako např tady v té hře která je shodou okolností taky na okruhu..)
hodně OT: asi se něco změnilo, ale za mých časů na okruhu platilo: "hlavně se NESNAŽ UHÝBAT nebo nějak měnit způsob své jízdy a jeď si SVOU stopu! Ti lepší/rychlejší čtou tvoji jízdu a najdou způsob, jak tě bezpečně předjet.."
Když někdo uprostred zatáčky dostal nápad, že mi uhne a narovnal se, zavánělo to průserem, protože najednou úplně změnil směr jízdy a v zatáčce 'na krev' moc prostoru není..
Asi je to dnes jinak :p

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé