Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
rony píše:vzdy posledne dva.
a potom upgrade sposobu jazdy. Brzdit skor este pred zakrutou, naopak pomerne skoro mozes ist na plyn.
Niektore BMW v hre najma tie co vyzeraju ako seriovky sa nezlepsia ani upgradmi jedine sposobom jazdy.
rony píše:tam uz narazas na fyzicky strop stroja. TDa na nom vyhnal 286.09 km/h co je velmi dobry casmal by som na neho otazku ale nebudem
))
rony píše:prave si to zodpovedal.
pod cheatovanim nemyslim hackovanie hry nejakymi zasahmi v kode. skor take podvadzanie matrixu, ktore s realitou nemaju nic.
ano, nevybrzdis a ides do pola, len som sa chcel spytat ci sa ti podarilo uz nemat auto po takom vyjazde prakticky neposkodene?
TDa píše: když su se svojí 125ccm motorkou na okruhu tak uhybat těm se silnějším strojem prostě musím, i když mě to vyvede z ideální stopy a tím pádem kazí čas, který si hodně hlídám.. Taky proč si myslíš ž ekdyž se stane škoda na okruhu tak to nehradí pojišťovna? Protože se tam někteří chovají jako např tady v té hře která je shodou okolností taky na okruhu..)
dawe73 píše:TDa píše: když su se svojí 125ccm motorkou na okruhu tak uhybat těm se silnějším strojem prostě musím, i když mě to vyvede z ideální stopy a tím pádem kazí čas, který si hodně hlídám.. Taky proč si myslíš ž ekdyž se stane škoda na okruhu tak to nehradí pojišťovna? Protože se tam někteří chovají jako např tady v té hře která je shodou okolností taky na okruhu..)
hodně OT: asi se něco změnilo, ale za mých časů na okruhu platilo: "hlavně se NESNAŽ UHÝBAT nebo nějak měnit způsob své jízdy a jeď si SVOU stopu! Ti lepší/rychlejší čtou tvoji jízdu a najdou způsob, jak tě bezpečně předjet.."
Když někdo uprostred zatáčky dostal nápad, že mi uhne a narovnal se, zavánělo to průserem, protože najednou úplně změnil směr jízdy a v zatáčce 'na krev' moc prostoru není..
Asi je to dnes jinak :p
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé