Mafia LIVE! [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Goblin | sob úno 07, 2009 7:45 pm

Re: Mafia LIVE!

Tj nějaký divný ne? Jak jsi přišel na to že ti to zabavil kmotr? Nebo jsi to myslel ironicky? :D Všemu hned věřim :D

papaya | sob úno 07, 2009 9:43 pm

Vážně! Samo mi to tam napsalo... Nejdřív mi zmizely ty prachy a pak se mi tam pokaždý ukázala hláška, že nemám dost prostředků na udržování majetku a že mi kmotr zabavil loď (napodruhý 5 aut, pak zbraně atd) Už jsem to smazal a nehraju, takový "hry" mě spíš naštvou než pobaví.

Goblin | sob úno 07, 2009 11:28 pm

Možná vim, čim to je. :) Neměl jsi náhodou moc věcí a žádný nemovisti? Řekl bych že udělali update, že pokud máš upkeep větší než výdělek, tak asi přicházíš postupně o peníze a nakonec i o majetek.

papaya | sob úno 07, 2009 11:46 pm

čeče je to možný, ale nemovitosti jsem měl. Je fakt, že příjmy jsem moc nehlídal...
Jen mi přijde dost blbý, že kvůli splátce např. 1200$ ti automaticky seberou majetek za miliony! Skoro jako naše slavné banky! Jestli tu hru nedělal nějakej Čecháček???
Nebo si naše bankovnictví bralo vzor z mafie?

Uživatelský avatar Apache23 | ned úno 08, 2009 8:29 am

2x jachta, 2x limo nejake trucky a humre, este aj vsetky bmw mi to vzalo. Takmer cely arzenal a hlavne to najdrahsie mi akoze godfather vzal. Kaslem ja na to a tiez koncim! Keby toto urobil na zaciatku a vzal mi auto aby som sa pucil ale toto je svinstvo co urobili. :evil:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)

Goblin | ned úno 08, 2009 5:01 pm

Kvůli vám je to blbý, ale sry jako update je to spíš k lepšímu. Přispělo to k reálnosti hry. Vy kdyby jste měli každej měsíc platit 200k tak by na to taky exekutor nemávnul rukou, že nevydělávate. Řekl jsem to trochu nadneseně, ale asi to chápete. :)

Goblin | čtv úno 12, 2009 2:24 pm

Ve hře došlo k pár updatům, řekl bých spíše po grafické stránce. Je všeobecně lepší orientace, tak u bojů, tak třeba v rozeznávání míst u peněžních částek. Jiank by mě zajímalo ten update u bojů. U každého možného souboje je napsáno buď "??" nebo "OK". Předpokládám, že OK je připraven bojovat a neni s životama pod 20, ale proč je jen někdo OK, podle čeho se to rozlišuje.

stipka | ned úno 15, 2009 12:05 pm

Re: Mafia LIVE! [AppStore]

ahoj, přidejte si mně prosím
family code: 267507226

výborná hra :)

Syrinx | pát úno 20, 2009 1:42 pm

338-492-329 lvl 47 add me :)

Goblin | pát úno 20, 2009 2:34 pm

Pochlubte se jak jste na tom s výdělkem a s levelama. :) Já lvl 57 a výdělek zatim 4 000 000 / 50 minut. Co vy?

Goblin | pon úno 23, 2009 11:18 am

Jsi tak horlivý v postování příspěvků, že jsi zapomněl editovat a psal jsi další pod svůj předchozí. Byl jsem nucen ti to smazat. Tak zní pravidlo. Beavers.

jankacek | úte úno 24, 2009 6:19 pm

family code:
520317299

pridejte si me nekdo dik :D
Host
Host

Kuliss9 | ned bře 08, 2009 4:19 pm

Tak jsem zacal hrat taky tuto hru:
My family code: 136861475
My E-mail: Kuliss9@seznam.cz
Pridejte si me
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mishal | ned bře 08, 2009 6:29 pm

aj ja som začl už dávnejšie a code je:

221442455

MaFire | ned bře 08, 2009 8:51 pm

přidejte si mně... 876197713

Goblin | úte bře 10, 2009 10:50 am

Nový update. Přidány 2 položky do hlavního menu. První je Vegas strip. Sázky na to co padne na minci. Druhá je Body Collector. Zatím jsem nějak nepochopil jeho smysl nebo co vlastně představuje. Takže prosím pokud někdo ví, tak to napište. :)

Kuliss9 | stř bře 11, 2009 9:55 pm

Prosim mohl by mi nekdo poradit. Mam mafii live z app store a kdyz jsem dal update napsalo to nejakou chybu pote to instalovalo dal. A kdyz to dokoncilo instalaci vratil jsem se do menu iphonu a hra nikde. diky moc za radu. Mam iphone s JB

EDIT: Vyreseno............................. jen by me zajimalo k cemu je ve hre to BODY COLLECTOR diky moc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jankacek | čtv bře 12, 2009 10:32 pm

no ja to pochopil tak nejak ze muzes na nepratelskou rodinu vypsat odmenu ale este sem nepochopil jak ho "zabit" je to volake cudne :D
Host
Host

Kuliss9 | sob bře 14, 2009 7:48 pm

OT: chtel bych se zeptat jestli existuje jeste nejaka podobna hra, ale z jineho prostredi? Vim pouze o iEmpire
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Goblin | ned dub 05, 2009 11:50 am

Od posledních příspěvků prošla hra velkými změnami.
První podstatná změna je grafická stránka. Je kompletně překopaná a můj názor je, že k lepšímu. Jediný problém je v "tuhosti" main tlačítek. Ale je přislíbeno, že se to opraví.
Dále je změněn fight systém. Při útoku si bere jen nejlepší zbraně z každé kategorie a při obraně zase jen nejlepší zbraně z každé kategorie s největší obranou.
Dále přidáno pár nových zbraní a budov(budovy za 10B dolarů a zbraně s 30M upkeepem).
Hraje ještě někdo tuto hru? Docela by mě zajímalo, jaké jsou vaše výsledky. Levely, kolik vyděláváte/ 50 minut atd (moje výsledky jsou zatím lvl 95, výdělek 880M/50 minut).
Zkoušel jsem snad všechny hry tohoto typu a mafia live mi prostě přijde nejlepší, bohužel se tu o ní moc nediskutuje.

IPeIPa | ned dub 05, 2009 1:00 pm

Osobně mě to dost štve jsem na lvl. 53 a nakoupil jsem krom vrtulníků, tanků a stíhaček skoro od všeho 150 ks - rodina má 148 členů a já stále pořád jenom prohrávám nejhorší na tom asi je že na mě útočí lidi z levelů okolo 75 a výš.

Goblin | ned dub 05, 2009 5:58 pm

To je právě ten problém, že není nutné vlastnit všechny zbraně, ale jen ty nejlepší. Ty když zaútočíš se 100 členou rodinou a máš 100 vrtulníků, 100 jachet a 100 humerů, tak budeš bojovat jen se 100 vrtulníkama. Stejné to je i u brnění a zbraní. takže doporučuji koupit jen to nejlepší od zbraně, brnění a aut. Já s 290 členou rodinou mam 290 vtrulníků, 290 plných vojenských brnění a 290 raket.
U obrany je to podobné s útokem. Princip je stejný, ale když máš vrtulníky a jachty, tak si to vezme jachtu, protože má větší obranu.
Takže doporučuju koupit Od každého 2 zbraně pro kakždého člena rodiny. Jedno budeš mít na útok, druhé na obranu...
Snad se to dá pochopit.

jankacek | ned dub 05, 2009 6:16 pm

jj presne tak ja mam ted hodne tech strech armor auto nebo jak se to menuje a pomalu prechazim na jachty , a zbrane mam plamenomet a sniperky a zbroje mam jen suity a fight geary (ale tech mam zatim malo)
47LVL
38M/50min
Host
Host

Goblin | úte dub 07, 2009 7:26 pm

Jo, myslím, že se ti k tvému levelu vede dobře. Prostě nemá cenu mít víc zbraní než členů v rodině. Zbytečně vyhazuješ peníze za nevyužité zbraně.
Jinak se musím pochlub. Konečně jsem zdolal hranici výdělků 1B/50 minut. :)

mishal | úte dub 07, 2009 9:44 pm

tak to máte dobré, ja mám zatial level 22 ale incoming cesch mám len 86K :) ale to nevadí lebo ja to miniem vždy na zbrane a aj tak ich ešte nemám dosť v rodine je 42 členov .

Inak aj ste predávali staré zbrane alebo ste si ich nechávali. ja vždy kúpim niečo nové, ale teraz ešte toho moc nieje, hádam vo vyššom levely to bude lepšie teraz som rád aj za tých 86K ale bolo už aj cez 200K, asi sa vám to zdá smiešne také malé cifry :)

Uživatelský avatar whisky96 | stř dub 08, 2009 5:06 am

predavat sa neoplati, dostanes za to smiesne peniaze, a nikdy nevies, ci ich nahodou nebudes potrebovat pre nejaky novy job a budes ich musiet kupovat za velke peniaze ...

mishal | stř dub 08, 2009 1:54 pm

Tak zatial som nič nepredal, ale uvažoval som nad tým ale, no ked sa to neoplatí kašlem na to.

jankacek | stř dub 08, 2009 3:51 pm

to ja se tesim konecne na 51lvl na novy veci :-D este dva lvly , jinak ted prijem uz 55m/50

jen me stve ze me dycky obere nekdo kdo ma treba o 15lvl vic to je celkem nefer pac dyz si vemes ze ma o dost vic lidi a o dost lepsi vybaveni s tim by mohli neco udelat nakej limit v kterym se muze utocit podle lvlu takovych 5 by bylo celkem dobry ale 15je uz celkem dost
Host
Host

mishal | stř dub 08, 2009 5:10 pm

no m ne sa na fighty zobrazia len protivnýci s približne rovnakým levelom. ale čo sa týka tých odmien alebo čo to je tak tam sa to nerozdeluje to je pravda.

Goblin | ned dub 12, 2009 11:55 am

Osobně je mi docela jedno jestli má někdo vyšší level. Někdy s levelem 70 na tom může být mnohem lépe než s levelem 90. Spíš záleží na tom, jak velkou má rodinu. Jinak se chci zeptat. Je tu někdo nad level 100? Brzo mě to čeká, ale nevim jestli mi přibudou nějaké další zbraně a reality? Docela bych to ocenil, protože stávající jsou dost hrozné. Platit 30M upkeep za 1 ponorku mi přijde dost, když jich potřebuju 400.:D to bych šetřil dlouho.

wringer | úte dub 14, 2009 8:28 am

mam dotaz ktore mam stiahnut cez itunes mafia live free version zadara alebo mafia live full version za koruny

mishal | úte dub 14, 2009 12:38 pm

ked si dáš free verziu tak si pozrieš čo to je a ked dosiahneš neakí level, teraz neveim asi 10 tak sa ti to bud reštartuje alebo to bude chcieť upgrade na full verziu za čo zaplatíš, tak ked nevieš o čom to je a či ťa to bude baviť, daj si free a ked sa ti to zapáči neskôr si zaplatíš ža full. ten profil ktorý si vytvoríš vo free verzii ti nezmyzne a ked si kúpiš full iba budeš pokračovať.

IPeIPa | ned dub 26, 2009 7:30 pm

Měl bych ke hře takový dva menší dotazy
1. K čemu slouží ten fialovej klobouk snažil jsem se to najít ale nic pořádnýho jsem nenašel.
2. Jak dokážu udělat abych u počtu nemovitostí a zbraní měl ve streed creds u otatních vidět jenom otazníky?

předem díky

Goblin | ned dub 26, 2009 7:37 pm

2. najmeš si v Godfather jednoho z kápů. Máš na výběr ze 3. každý schová něco jiného.

Cudlas | úte dub 28, 2009 7:59 pm

kdyz sem dam kod748381384 tak se muzu pridat k nave vetsi family nebo jak to mam udelat?

Goblin | stř dub 29, 2009 4:17 pm

Tak jednoduche to neni. Když si tě někdo přidá, tak budeš mít jen 2 členou rodinu ( ty + on) Nezáleží vůbec na tom, kolik kdo má členů. Takže, když si přidáš 100 lidí budeš mít 101 členou rodinu.

IPeIPa | stř dub 29, 2009 5:34 pm

To Goblin: díky za radu

Ještě jeden takovej dotaz, když mám rodinu o 700 členech jaktože ve fightech využiju jenom nějakejch 320 kusů zbarní, brnění, aut atd. ??

paaran | stř dub 29, 2009 5:39 pm

jestli je to jako na facebooku tak je tam limit kolik mafie si do fightu můžeš vzít,a pak samo kolik máš zbraní tak tolik si toho vemou, já mám jen problém v tom že mám mafii 150 memberů a stejně prohrávám fighty proti někomu kdo má třeba 5family =p a to máme stejnej utok a obranu ... no nevadí můj kód : 0803 6368 19

Goblin | čtv dub 30, 2009 7:59 am

Je to trochu jinak. Ty se 700 členou rodinou si můžeš koupit třeba 10 000 kusů od každé zbraně, ale nevyužiješ to. Vždy to na souboj vezme jen nejlepší od každého druhu. Takže u tebe to znamená například. 700 členů - 700 misile luncher, 700 brnění a 700 vrtulníků. Prostě to nejlepší od každého druhu v počtu členů rodiny.
Dobré je, že to rozeznává útok a obranu. Takže já to mam řešené takhle. 631 členů rodiny a kupuju na útok 631 vrtulníků, 631- Full soldier gear a 631misile launcher. Na obranu to zase využije 631 Flame thrower, 631 mafia jacht a stejných 631 full soldier gear. Protože mají lepší hodnoty obrany než útočné zbraně. Snad je to pochopitelné.

IPeIPa | pát kvě 01, 2009 10:43 pm

NO to chápu, jenže u mě přestože mám rodinu o 700tech členech, využiju opravdu jenom nějekých 330 ks zbraní a ne celejch 700 i když je mám nakoupený - docela mě to už štve :( :(

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Hry pro iPhone