takze...
povodne mi to neustale padalo a ani som hrat nemohol...vymazal som teda winterboard(nepouzivam ho a viem ,ze zere pomerne dost MB ramky) a teraz mi to ide super...
teraz k hre : som velmi spokojny ako s grafikou tak s ovladanim hry...natacanie kamery atd, paci sa mi to... simsakov som uz strasne dlho nehral takze mozno je to klasika ale paci sa mi ,ze si kupim recept , suroviny na jedlo a ukuchtim to

dalsia haluz je ked sa vam nieco pokazi a vy to musite opravit, nahodi sa vam taka "minihra"...tak isto aj s varenim , zase nieco ako "minihra". Myslim ,ze anglictina je tam pomerne dolezita a nepaci sa mi napr ,ze goaly ci co to je tam mozem mat 4 , k tomu jeden co ale po case zmizne...pritom niektore goaly co vam to zada mate moznost splnit az o dost neskor...napr mne to na zaciatku hodilo ,ze mam zasadit mrkvu a kukuricu ale bohuzial nemam 1000 dolacov na upgrade domu takze sadit mozem akurat tak plesen na stenu.Samozrejme sa da behat po meste...K praci - robil som v nejakom laboratoriu a po case mi Simsak ponukol ci nechcem nieco ukradnut , tak som dal ,ze hej(ved mam tam sotva par dolarikov:D) a capli ma = vyhodili z prace

... je tam vela susednych domov takze kopa simsakov s ktorymi sa mozete kamosit ci zbalit nejake kocky

Da sa tam aj chytat ryby(k tomu som sa este nedostal)...neviem co viac k tomu napisat ale som spokojny ale stve ma vydrz baterky ked to drvim stale

zere to baterku ako keby som s iPhonom napajal polku mesta

Ak ma niekto nejake dobre tipy a triky tak sa o ne podelte nech moj simak neni taka socka