Dexter

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar toncek | pon zář 21, 2009 10:38 am

Re: Dexter

Promazáno.

Pánové, klid pokud máte nějaké osobní spory, snažte se to řešit prostřednictvím PM a ne zde. Děkuji
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar 2L8 | pát říj 02, 2009 6:27 pm

Caute, vie mi prosím niekto poradiť? Som v misií, kde otvorim dvere, za nimi je pes a ja sa musím rýchlo dostať dnu do takých dverí a prehladat to tam, a keď to orehladam čo mám robiť?? Potom mi vyprší čas a musím ísť odznovu :(
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

LiBo | pát říj 02, 2009 6:29 pm

hned zaběhni do dveří nalevo a zavři za sebou, pak prohledej pokoj a pak si aktivuj gps ;)

Steel | sob říj 03, 2009 9:20 pm

Hra funguje v pohode i na 3G

Olaf321 | úte říj 06, 2009 2:12 pm

Na hru je ted sleva 2 dolary na 3.99
MacBook Pro 13" (2011), core i5, 4GB RAM
Iphone 4 16 gb
Iphone 6 16 gb space gray
olaf3788@gmail.com
Host
Host

Uživatelský avatar 2L8 | stř říj 14, 2009 2:53 pm

Ahojte, mam dalsi zakys :) Som teraz v misii, kedy som v noci na takej ulici, kde sledujem z auta takeho opileho cloveka a potom pride k jeho domu taky kadilak alebo co to je - bez strechy, a ja teraz vychadzam z auta a mam sa pozriet na tie auta. Isiel som na to takto - vysplhal som sa cez plot pomocou tych smetiakov kklikol na prehladat auto pri dome a potom som siel k druhemu autu, ale som to asi nestihol .. ale ked to opisem co potom? mam ist k svojmu autu, ci este treba nieco urobit? dakujem za info.

EDIT: po dlhsom case opat pisem. Aka je prosim vas najnovsia verzia tohto dextera teraz? 1.2? Ainak nepomoze mi niekto v tom zakyse co som naposledy pisal? Inak, dalsia vec - vy ste tiez presli vsetky tie "mini hry" v labaku v praci u dextera? S tymi DNA a pod.?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Hry pro iPhone