Rally Master Pro

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar marajs73 | úte říj 27, 2009 12:40 pm

Re: Rally Master Pro

Mé postřehy. Grafika je výborná, ale to je tak vše. Auto se chová jak trabant s píchlýma kolama. Řekl bych, že se pozitivních ohlasů tato hra nedočká.
Host
Host

Duri_88 | úte říj 27, 2009 3:01 pm

Tak som sa tesil a cakal na tuto hru ....ale tak moc sa mi teraz do nej nechce kedze ako sa zda sa im to moc nevydarilo....keby sa niekomu chcelo tak nech podrobnejsie opise tuto hru ....popripade keby sa autorom celo napisat recenziu bol by som vdacny

korman25 | úte říj 27, 2009 4:05 pm

JN OBROVSKE SKLAMANI VETSI SKLAMANI NEZ FIFA 10

PARAPARAPARA | úte říj 27, 2009 4:20 pm

Jen krmte Apple, jen je krmte. Jenom vůl může kupovat takovou blbost.

A ponaučení: počkat si na recenze a pak do toho jít, a né si to hned kupovat jak se to zveřejní na AppStore.
Host
Host

TommyS | úte říj 27, 2009 4:22 pm

Auto se chová jak trabant s píchlýma kolama

OT: Jak se chová Trabant s Píchlíma kolama :roll: ?
Preze všechny komenty,jdu do toho :lol: na tuhle hru jsem se fakt hrozně těšil a jako fanda Rally :twisted:

EDIT: Takže hra v je v mobilu,já nevím co všichni máte všechno je SUPER,jediný co se mi nelíbí je zvuk auta->když to trošku rozjedete zvuk je pořád stejný.Tohle není styl závodů jako Real Racing,tohle je Rally a je jasný že auto na štěrku klouže...
Spokojenost 100% kupujte :wink:
Je úžasné že auto se chová jinak na Blátivém povrchu a na Asfaltovém povrchu a když vjedete na trávu taky vás to zbrzdí :wink:

jnoveek | úte říj 27, 2009 6:05 pm

tiez som sa tesil velmi este dobre ze mna to nebude stat asi vela penazi ak nepocitam prenesene data :lol: idem skusit.. a ked sa mi zapaci... :wink:

b007 | úte říj 27, 2009 7:08 pm

Newim teda jak vy, ale mě se hra docela líbí (až na zvuky motoru) tohle není žádne NFS, je to prostě rally! :x

TommyS | úte říj 27, 2009 7:49 pm

b007 nezdá se ti že si napsal to stejné jako já? :roll:

ewanesx | úte říj 27, 2009 8:24 pm

tak už to hraju je to docela dobrý myslím že graficky je o něco lepší real racing ale jinak fajn simulátor :D

jnoveek | úte říj 27, 2009 9:33 pm

celkom sa to da neviem co stoji original ale na zabavenie na wc neni zle

korman25 | úte říj 27, 2009 9:46 pm

malo trati ... malo aut .... 30 mb :D lool to at si strci vite kam .... odflakli to za 6 euro to rozhodne nema tu cenu 2 euro max. ....

TommyS | stř říj 28, 2009 9:31 am

Neodflákli to,problém je v tom,že troubové jako si ty to neumí ocenit :roll:
OT: když už chceš použivat "lol" tak to piš aspoň správně (víš vůbec co to znamená?)

himmerf | stř říj 28, 2009 9:51 am

Hru jsem si bohuzel hned koupil a jsou to vyhozene penize :-(
Dost to cuka,ovladani hruza.Je to pomale a auto se chova opravdu jako "Trabant s propichlejma gumama" :-(
Doporucuji nekupovat...

TommyS | stř říj 28, 2009 9:56 am

100 lidí 100 chutí :wink:

Uživatelský avatar KaoluNuKain | stř říj 28, 2009 10:10 am

v tom máš samozřejmě pravdu ale jak tak koukám jsi jediný kdo hru brání :lol: takže buď musíš být opravdu fanda nebo 100 lidí a 2 chuti :wink:
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Thompson | stř říj 28, 2009 10:12 am

Grafika perfektní, ovladatelnost ne moc dobrá, ale maj slušnej engine, stačí, když přidaj pár aut, tratí, udělaj něco s ovladatelností, tak to bude supr hra!
iPhone 6 16GB Space Grey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

b007 | stř říj 28, 2009 10:24 am

TommyS píše:b007 nezdá se ti že si napsal to stejné jako já? :roll:

Bože :roll: napsal jsem jenom svůj názor, to jako nesmim????? :shock:

korman25 | stř říj 28, 2009 11:14 am

za 1. undercover je hra ktera je levnejsi vic propracovana vetsimoznosti atd.
za 2. vim co lol znamena
lol = z eng. smích.

TommyS | stř říj 28, 2009 11:44 am

Spíš mi přijde že Češi neumí ocenit dobrou práci,až uděláte podobné rally tak pak si můžete ríct že jste to odflákli, protože a to vím na 100% nikdo s tohoto fóra by to nedokázal.Když se podívám na appstore tak tam jsou jenom pozitivní komentáře.

korman25 | stř říj 28, 2009 12:35 pm

si zase nak moc chytrej ne ? :D

TommyS | stř říj 28, 2009 5:19 pm

Samozřejmě Real Racing je Real Racing,myslím si že kdyby to Rally bylo od EA nebo od Gameloftu je to určitě o něčem jiném,ale když vezmeme v potaz že Fishlabs má ja iPhone pár her,třeba se to vylepší v updatu ,ale mně vadí jenom ty zvuky,možna to je tím že starýho dobrýho Colina hraju do teď :wink:

stanicka | stř říj 28, 2009 5:23 pm

TommyS píše:Spíš mi přijde že Češi neumí ocenit dobrou práci,až uděláte podobné rally tak pak si můžete ríct že jste to odflákli, protože a to vím na 100% nikdo s tohoto fóra by to nedokázal.Když se podívám na appstore tak tam jsou jenom pozitivní komentáře.

Takze podle tebe je teda naprosto kazda aplikace nebo hra na appstore perfektni, protoze kdyby jsme rekli ze je spatna tak to znamena ze neumime ocenit praci druhych, mam to tak chapat? Lidi tady pouze vyjadruji sve komentare a stacilo rict "ze vam proste chutna"...teda ze se ti to proste libi a hotovo, nemyslim si ze za obranu tehle hry zuby nehty mas nejake provize tak proc vyvolavat spory? .)

TommyS | stř říj 28, 2009 5:28 pm

Jenom si myslím že tahle hra si nezaslouží takové komentáře.A navíc na appstore není žádné další rally takže to v podstatě nemáme s čím porovnat :wink:

JohnMetsn | stř říj 28, 2009 5:28 pm

FishLabs je klasik v delani her pro mobily. Jejich prelomove hry, ktere vznikaly pro SE, neposadily na zidli jen malokoho. Bohuzel jejich hry pro iPhone mi prijdou vicemene jako porty tech z SE...a to v dnesni dobe zhyckanych mobilnich hracu jiz dost dobre nestaci...

leevi | čtv říj 29, 2009 10:24 am

Myslím, že je to super hra. SAmozřejmě, nedostatky má. Je to ale odvedený kus práce. Navíc je to první verze...uvidíme co přinesou další aktualizace. Každopádně grafika super, pěkně plynulé, ovládání má několik možností, jenom ty zvuky nic moc.
Každopádně doporučuji.
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
Host
Host

Uživatelský avatar BlazingUFO | čtv říj 29, 2009 7:58 pm

som sklamany, to auto ide fakt jak trabant a fyzika je tiez velmi zla... skoda no vyzeralo to dobre, dufam ze ma teraz neukamenujete ze newiem ocenit nieciu robotu, len sem pisem svoj nazor....
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Lukáš Petr | pát říj 30, 2009 11:04 am

mě to taky nezaujalo - při naražení do zdi se auto tak divně odrazí, zatáčí to hrozně divně a zvuk motoru je hroznej.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

ewanesx | sob říj 31, 2009 10:15 pm

Tak tohle je první hra která mi vprůběhu hraní přišla na to že je to cracknutá app. Normálně mi napsala varning a že si jí mám koupit nebo čest. Doufám že se mi to nestane u dalších.

Thompson | sob říj 31, 2009 10:43 pm

Mě se to stalo u IM+ :mrgreen:
iPhone 6 16GB Space Grey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar spiderer | ned lis 01, 2009 5:28 pm

ewanesx - To je snad v poradku ne? Pokud chces hrat mel bys za to vyvojarum zaplatit, na tom nic divnyho neni.. ;)
iPhone 4S 16GB - CZ iOS 5.1
iPhone 4 32GB - USA ATT (blokovany) iOS 5.1.1
iPod Shuffle 6th 2GB
MacBook Air 2011 - 2GB RAM, 64GB SSD, Core i5, Lion 10.7.3
Host
Host

Uživatelský avatar Bombera | ned lis 01, 2009 5:31 pm

Ano zaplatit za hru ktera sla za 3minuty pryc.Je to proste hruza za grafiku kloubouk dolu ale hratelnost je na bodu mrazu to same i zvuk prostee hruuuza
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Hry pro iPhone