genezis_shadow | stř lis 18, 2009 4:30 pm
Dohráno..komplet včetně všech questů..
Shrnuto podrzeno:
hra je urcite super, graficky hezky udelana a propracovana,.. nicmene ma i dost minusu
-strasne kratkej gameplay.. mel sem to dohrany zachvili..
-pribeh mi prisel dost malo rozvinutej a hlavni dejova linie obzvlast
-hodne mi vtom chybeli moznosti nakupu ruznych jinych predmetu brneni magickych predmetu a kouzla vseobecne.. dal mi prislo skoda ze si nemuzeme vytvorit vlastni postavu a nastavit ji podle sebe (warrior, mag, rogue atd..)
-potvoram se nezvysuje level zaroven s vama.. takze na 17levelu sem nemel absolutni problem s jedinou priserou ani s hlavnima bossama..
je skoda ze si sehrou nedali vic prace, kdyby propracovali vsechno, prodlouzili gameplay.. mohla to byt uzasna hra typu elders scrolls.. škoda.. snad budou nejaky co ja vim data patche, updaty atd..
všeobecne sem byl taky hodne zklamanej se zakoncenim, vylezete par schodu.. namlatite za 20sekund jedne bestii, behem toho parkrat namocite mec v "pillar of fire", skocite domesta, za knightem a dohradu.. a ve hrade kde by aspon mela byt nejaka promakana zaverecna scena na vas cekaj cca 3orci jeden ogr,... a u krale (o kterym zjistite ze je to vas otec) dva rytiri v cernym ktery zabijete +- na 3rany..
škoda mohlo to dopadnout lip
e: jo a hrozne me stvala absence teleportu.. (krom homing amulet nic takovyho nebylo...) clovek musel bezet do pekel a zase zpatky a pak zas dopekel jak u blbejch s prominutim.,. obzvlast pres lokace kde zabijete vsechno na ranu.. dalsi skoda bylo ze tam nebylo aspon vic mest nebo tak neco.. takovy na jedno brdo =((
ale hra ma fakt urcite velkej potencial tak se modlim, aby to pokracovalo dal a neco ztoho bylo =)
a abych nebyl takovej kritik.. tak musim dodat ze malo ktera hra mela nadruhou stranu tak uzasny moznosti vylizt si nekde naskalu a odtamtud odstrelovat.. promyslenost.. =)atd
Naposledy upravil genezis_shadow dne stř lis 18, 2009 4:54 pm, celkově upraveno 3