Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
nevim co vsichni mate podle me to celkem ujde.konecne poradna arkadovka.hold to ovladani je na dve veci ale i tak si myslim ze je to super.ktera hra ti nabidne tak dlouhy herni mod a navic multak.zatim zadna a tak u me tohle dava100%kolik lidi tolik chuti
Moramiki lidi asi nemají moc rádi arcádove hry jako je tahle,já si třeb radší zahraju "Realné závody" kde vím už z názvu hry,že to bude simulátor.Nedávno jsem se tu zastával Rally master pro,ale dnes už bych to neudělal,vrátil jsem se k Real racing a mastím to pořád.Jako Arcadovou blbinku si radši zahraju třeba Cocoto Kart Online . V multiplayer je aji Battlemode a je to mnohem zábavnější.
Ano mozna jsem to napsal moc tvrde, myslel jsem to spis tak, ze treba hry od EA mi pripadaji mnohem lepsi. A taky ze jak Gameloft dela hlavne hry pro normalni mobily, tak ze to potom podle toho tak vypada i na iPhonu.