FIFA 10

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

maiky20 | pát říj 02, 2009 2:32 pm

Re: FIFA 10

Podle mě Parádni hra!!Pro fanosky kluboveho fotbalu(i toho repre ale tam bych dal prednost x2) Povinost!! Fakt za to stoji
Hodnoceni:
Fifa: Grafika 7/10 Hratelnost 7/10 Soupisky 10/10 Celekem bych dal:95%
RS Grafika 3/10 Hratelnost 4/10 Soupisky 8/10 Celkem bych dal:50%
x2 Grafika 10/10 Hratelnost 10/10 Soupisky 1/10 Celkem bych dal:95%

Ve fife i ceska liga:-D Jinak RS mi pripada jak java furt!!! X2 je asi nejlepsi ale ja raci hraju za clubove tymy takže u me ted asi vyhraje fifa!!

Bmargera | pát říj 02, 2009 7:19 pm

Mě to teda celkem zklamalo.
Real je lepší.

Uživatelský avatar KaoluNuKain | sob říj 03, 2009 9:50 am

kdyby udělali X2,5 kde by byly i klubový soutěže, bylo by to mnohem lepší než fifa, alespoň podle mě :wink:
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

stanicka | sob říj 03, 2009 10:15 am

Takze plny ocekavani jsem zainvestoval a proste me to pouze potvrdilo ze veskere mobilni hry od EA je pouze zdimani penez z lidi, no ale nebudu predbihat.ted uz k samotne hre. Dovolil jsem si napsat takovou minirecenzi z mych dojmu :)

Grafika, struktura a design menu je na vysoke urovni, nabidka nastaveni a hernich modu je taky dobra. Hra nevyuziva na zadavani jmen nativni klavesnici, ale ma vlastni ve hre, jeji reakce a presnost neni moc dobra, take je docela mala, ale to neni tak zasadni vec, spise jen postreh. Po spusteni se vam nabidne jako prvni tutorial, ktery objasni zaklady ovladani, ktere je zpracovano pomerne dobre, ale nezabilo by je, kdyby pridali jeste jedno tlacitko jako je tomu u X2. Na pohyb hrace je tady bud klasicky kriz nebo akcelerometr(ten jsem po minute prepl zpatky na kriz, napad zajimavy ale je to moc neohrabane, navic pro sprint je potom klavesa navic). Grafika je o trosku horsi nez u X2, pri treninku, kdy je na hristi pouze vase druzstvo je hra hezky plynula a reakce na ovladani jsou dobre, v samotnem zapase uz je to hruza a des. Stadion plny neceho co maji byt asi lidi, hra se neprijemne seka, obcas na kraji hratelnosti. Myslel jsem ze to je volnou pameti ale ani po restartu telefonu to nebylo lepsi, snad bude situace na 3GS bude hra plynulejsi(ale to neni imo dobra politika, naprosta vetsina lidi ma 2G/3G a tim budou ztracet). Soupisky jsou asi nejlepsi ze vsech fotbalovych simulatoru na iPhona, zahral jsem si za svuj domaci Banicek :) Celkove jsem hodne zklamany, hlavne diky trhane grafiky, ktera srazi i hratelnost.

Grafika 7/10
Hratelnost 4/10
Pomer Cena/Vykon 2/10
Celkove bych to hodnotil 5/10 a radeji investujte do X2, ktery je stale kralem fotbalu na iPhone :)

Omluvte chybejici diakritiku, pisu z terenu :)

Uživatelský avatar Martyn | sob říj 03, 2009 2:06 pm

Mě osobně se líbí FIFA víc než X2. Hezčí grafika a prostě mě to jde líp a i víc mě to baví. A mě se hra vůbec neseká.
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

Olaf321 | sob říj 03, 2009 5:04 pm

Zadna slava to neni ale ani propadak davam 6/10.Jinak cena 200 kc teda hnus
MacBook Pro 13" (2011), core i5, 4GB RAM
Iphone 4 16 gb
Iphone 6 16 gb space gray
olaf3788@gmail.com
Host
Host

Kimiiik | ned říj 04, 2009 5:26 pm

To: Stanicka
Hele mam iPhone 2G jen se jailbreakem (sms helper,sms delivery, zadnej jinej bordel na vic) a FIFA mi bezi naprosto skvele a bez problemu, nevim cim to delas, jestli tam mas Winterboard, Sbsetting... ale me to proste jede a to i kdyz sem dal proti sobe Milan a Mnichov (Mnichov stadion jako krava =D) a nic, zadnej drb, jediny kdy se mi to seklo, bylo kdyz mi nekdo volal, ale to dela kazda hra, takze asi tak.

Jinak se mi FIFA hodne libi a proste mi u X2 i Realu(kterej vypada jak JAVA) odradili soupisky... =)

rogerer | úte říj 06, 2009 7:34 am

tak sem si tu hruzu taky koupil :-D
no není to tak hrozný...pěkně zpracovaný, jen to ovládání hráču chjoo směrovej kříž divně reaguje a chybí mi tam dlaší tlačítko kdo si má pamatovat jaká kombinace A + B je to nebo to...chjo ale jinak fajne,.....penalty se ovladají perfektně...

stanicka | úte říj 06, 2009 2:32 pm

Kimiiik: Nevim, ale proste kdyz ma fotbal 15fps tak to sice jede, ale to neni plynule, kdyz si vedle sebe srovnas X2 a Fifu tak je videt jasny rozdil v plynulosti a ten je u sportovnich her imo dulezity

Uživatelský avatar Marthin | úte říj 06, 2009 3:13 pm

Já jenom nepochopím, kdo vymýšlel fyziku běhu hráčů v X2 :lol: vypadá to jak by měli v loktech artrózu a k tomu běhají jak střelení kačeři ;-) Pohyb hráčů by měli vylepšit, jinak X2 mi přijde takové svižnější - střely, celá fyzika míče, atd. (ano, tak, že zdaleka nevypadá javovsky)

FIFA10 ale u mě vede. Menu je pro mě líbívější, celková propracovanost nabídek je lepší - loga fotbalových lig, loga fotbalových svazů atp.
Ovládání je vyřešeno skvěle, snad udělají NHL, protože sjezd prstu z A do B, A do B do A a naopak umožňuje více ovládání pro hokej potřebný ;-) (btw. neodpovědeli mi na 2. mail ohledně NHL :( )
Hra se vůbec neseká, stadióny, nebe, červené mraky, vlajky, fanoušci vypadají dostatečně dobře - stejně nástup týmů na trávník, replaye atd. většina hráčů překlikne ;-) Penalty dokonalost, Be-a-pro Mod, Mod Sezóny.. i přes vzhled javy, který je minimální a myslím si to jen kvůli tomu, že mi to někdo vsadil do hlavy je pro mě FIFA fotbal č.1 :)
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

rogerer | úte říj 06, 2009 5:01 pm

mozna budu za blba ale konecne sem prisel proc FIFA neni tak dobre hratelna jako X2.....jedna se o ten kriz kterym udavate pohyb....jak se po nem prstem pohybujete tak vas prst nechtene a vetsinou nevedomky cestuje po displeji a vy se furt musite vracet (casto i doleva z displeje odcestuje ale to je ted fuk)....jenze u X2 kdyz hnete prstem tak se ten kriz objevi tam kde se prstem dotknete....tudiz nikdy neztrati plynulost pohybu....haha

Uživatelský avatar Martyn | úte říj 06, 2009 5:46 pm

Tak tohle mi naopak vadilo - občas se mi povedlo běžet úplně jinam, než jsme chtěl :D
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

rogerer | úte říj 06, 2009 5:49 pm

martin.94 píše:Tak tohle mi naopak vadilo - občas se mi povedlo běžet úplně jinam, než jsme chtěl :D

mno jenze ve fife bezim bezim bezim a najednou tim prstem vyjedu z krize a stojim na miste....

Uživatelský avatar Marthin | úte říj 06, 2009 6:00 pm

ale kdepak ;-) já když vyjedu prstem z kříže (klidně mám prst mezi buttony A a B) a pořád běžím :!: funguje jen pokud prst vyjede z kříže a nebyl přerušen dotyk mezi prstem a displejem 8)
iPhone expert
iPhone expert

rogerer | úte říj 06, 2009 6:19 pm

mno pravda musim vic trenovat :-D ale stejne je tam neco divnyho s tim ovladacim krizem :-D mozna je dost blizko levymu okraji :-D

Uživatelský avatar Martyn | úte říj 06, 2009 6:23 pm

Pokud ti vadí jen tohle, tak si v Options nastav ten Touchpad (? - nepamatuju si, jak se tomu říká) na Large a pokud se ti nebude líbit, tak si ho můžeš zkusit zprůhlednit :wink:
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

rogerer | stř říj 07, 2009 12:55 pm

neee mě nevadí že přes to není vidět - visibility mám na pulce a touch mam na small pže ten large uz je opravdu blizko okraje a prst konci casto mimo displej :-D proste X2 ma ten kriz lip resenej bych rekl - a podle me to je tim ze neni stacionarni ale objevi se tam kde se dotknem displeje....ale pokud vim tak zase nejde klikanim oznacovat hrace ale to tu stejne nedelam pze je to zdrzovani...btw co rikate na ten akcelerometr - docela to s tim jde ale jenom trening :-D

Uživatelský avatar Marthin | stř říj 07, 2009 6:31 pm

rogerer píše:mozna je dost blizko levymu okraji :-D

to máš pravdu :!: křížový touchpad je v X2 vymakanější, ale ve FIFA zase jde umístění buttoů A a B navolit z více možností (nevím jak v X2).
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Martyn | stř říj 07, 2009 8:30 pm

Mě osobně ovládání vyhovuje a myslim, že je i víc možností nahrávek, atd. Je to hlavně o zvyku. A děsně se mi líbí systém triků :D
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

rogerer | čtv říj 08, 2009 8:32 am

zatim jsem nejak nepoznal rozdil prihravek mezi z B do A nebo z A do B....z A do B mi to prijde pomalejsi a vetsinou vzduchem ale nevim....

Kimiiik | pát říj 09, 2009 12:57 pm

To:stanicka cože 15 fps? No nepřijde mi, jak píšu ani se mi to nesekne, možná se zbav balastu co ti zapr*sil celou RAM a pak uvidíš jak to šlape i na 2G, úplně stejně jako X2 =)

Uživatelský avatar holajs | pát říj 09, 2009 3:39 pm

byl jsem pozitivne prekvapen jak fotbal je pekne zpracovan velke + za ceskou ligu doporucuji
iPhone 3G 16GB
iPhone 5 32GB
iPad 3th.
iPad mini

Lenost, je matka pokroku!
Host
Host

ghost_dragon | ned říj 11, 2009 6:47 pm

pro mě obrovské zklamání... hratelnost, grafika... opravdu nepovedené
iPhone X 64gb Silver
iOS 11
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Patrezko | úte říj 13, 2009 8:48 pm

ovladatelnost mi zo zaciatku robila problem... ale da sa to zvladnut
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Viruskarlos | sob srp 28, 2010 11:39 pm

Pro me je FIFA na vyssi urovni nehratelna a obtizna...,pokud se clovek snazi hrat fotbal,tak nema proti souperi sanci,pokud chci vyhrat za kazdou cenu,i na ukor krasy fotbalu,jakz takz,ale osobne sfrasny zklamani,nastesti je uz PES....to je jasna jednicka...
Sem lama, prosim usetrete me...
Iphone 6plus,128GB,OS 9.3.3
PC os Win 7
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Hry pro iPhone