Eliminate

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

toxic | stř lis 04, 2009 5:27 pm

Re: Eliminate

Zbraně:

Auto-Rifle
Obrázek
standartní zbraň ideální pro rychlou hru. Je dobré ji mít v každé hře jako výchozí zbraň díky její spolehlivosti. Má vysokou rychlost střelby s přiměřenou úspěšností zásahu. Vystřelí hodne kulek behem kratkeho času, což je výhodne pro honitbu rychle se pohybujících hračů.

Plasma Cannon
Obrázek
Plazmové dělo je jedním ze tří hlavních střelných zbraní v Eliminate.Zbraň je podobná tradiční brokovnici. Jediným rozdílem je, že místo bežných broků střílí plazma střely.
Používání zbraně je silné ale nepřesné. Plazmové dělo jednoznačně těží z blízkého využití. Střelba na delší vzdálenost udělá jen malo škody, nebo můžete lehce minout cíl.
V tom spočívá riziko s využití plazma děla: získat slušnou šanci na zabití soupeře znamená dostat ho poměrně blízko k sobě a ze sebe udělat snadný terč.

(pokračování a další zbran hned dopíšu)

opv | stř lis 04, 2009 8:00 pm

Ahoj, jsem stastnym majitelem iPod Touch 2.gen. Hraji na nem spousty zajimavych her. Na PC v podstate jediny styl hry, ktery hravam, jsou online FPS. Mam stovky hodin stravenych napr u Battlefield 2, CS, DoD, CoD4 apod.

Zkousel jsem Eliminate, ale nechapu jednu vec. Reknete mi prosim nekdo, co vas vede k tomu hrat FPS online hru na iPhone resp iPod. Nerozumim tomu, proc si nezahrajete na PC, tohle se prece vubec neda nazvat a srovnavat s online FPS.

Radeji bych se zamyslel, kdyz uz chci hrat, nad tim jestli se nepobavim nahodou lepe u stareho dobreho Q3, CS, BF2....a ne resit politiku ngmoco. Co z toho budu mit smudlat prstama po displayi? Neni nahodou to co dela online FPS zajimavym treba to, jak jste dobri v aimu apod?

ondrap | stř lis 04, 2009 10:18 pm

to opv:

tak mam-li mluvit za sebe tak pro me prvni duvod je ten, ze PC nemam ale mac :-) coz by takovy problem nebyl, druhy je ten ze pocitac mam na praci a na skolu - ne na hry, na to neni proste cas... no a treti je ten ze kdyz uz je chut, tak cas je opravdu treba na cestach, takze neni problem si dat match pres 3G sit treba v tramvaji nebo na zastavce a nebo po celym dni hezky v klidu s iphonem v posteli :-)

...co se tyce politiky vyrobce hry, nekomu se nelibi, nekomu to nevadi - ja patrim do druhe skupiny, nevidim na tom nic spatneho...

Mortez | čtv lis 05, 2009 8:47 am

nejdriv se zamysli.. Vezmu do kapsy a jdu? nevim co k tomu dodat...

Jinak co nejake klany daji se zakladat?
..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Locco | čtv lis 05, 2009 6:08 pm

Tak nevím, mám nějaký divný iPhone. Mám 3GSko z české distribuce koupené u T-mobilu. Zaznamenal jsem poměrně u dost her podivné trhání, ale třeba Eliminate je fakt mazec, když jen tak běhám po mapě, je to docela OK, ale jakmile se začne střílet, tak ta hra se příšerně seká a je to nehratelný.
Restart nepomohl, zkoušel jsem i restore.
Neví někdo čím to může být??

Mortez | pát lis 06, 2009 10:04 am

mozna klasicky lagy kvuli pripojeni?? Nevim..
..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Locco | pát lis 06, 2009 12:16 pm

V practice modu, s botama. Nejsou to lagy, ale regulérně málo fps.

opv | pát lis 06, 2009 8:24 pm

Diky

Uživatelský avatar Krtko | sob lis 07, 2009 5:52 pm

Nick: krtko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

genezis_shadow | sob lis 07, 2009 11:27 pm

Locco píše:V practice modu, s botama. Nejsou to lagy, ale regulérně málo fps.

procisti si ramky nez zacnes hrat.. doporucil bych ti na to apps ale koukam ze si zatim bez jb tak nedoporucim..

jinak hra je super =) hrajem to s mladou vposteli.. =)docela me to nadchlo, dobre vymysleny ovladani celkem, grafika ok =)

Locco | ned lis 08, 2009 8:20 am

Nejsem hloupý, app na to mám, cca 155MB volné RAM, provedl jsem i restart před tím, nic nepomáhá.

Uživatelský avatar milan2022 | ned lis 08, 2009 11:11 am

Ahojte hráči :)
Využite možosť ziskat 15 nabití baterie v hre a to úplne zadarmo,jediné čo musíte urobiť je ísť v hre do:Gear Up -> Get Energy -> Special Offers,po kliknutí na special offers sa vám zobrazú stránka z ktorek si sťiahnete hru Epic Pet Wars z App Store je free a po sťiahnutí spustite hru Eliminate Pro,mali by ste mať 15 energy cells :lol:
Senior uživatel
Senior uživatel

Libor59 | ned lis 08, 2009 2:27 pm

Pre mňa zatiaľ asi najlepšia hra - dosť ma to chytilo a keby nieje obmedzenie na energiu tak to hrám stále. Som level 8 , chcel som si najprv pokupovať nove zbrane ale potom som prišiel nato že z troch zbraní čo mám je pre mňa najlepšia aj tak základná takže tú si postupne vylepšujem.

Chtorr | úte lis 10, 2009 10:11 am

Tak sem z legrace pocital kolik stoji jedna hra kdyz clovek chce body na vylepsovani a je to kolem 2,50 kc na to ze trva asi minutu pekny :-D
jinak ale velice peknej pocin jak graficky tak hratelnosti ale dal bych prednost fixni cene todle mi prijde dost vycurany

BuKhAi | stř lis 11, 2009 1:17 pm

muj nick: bukhai

genezis_shadow | čtv lis 19, 2009 5:43 pm

nick: honzis

Mahonny07 | čtv pro 31, 2009 12:38 pm

zdravim hra je super jsem noob ale moc me to chytlo muj nick je Luksa

Melda123 | čtv pro 31, 2009 5:38 pm

zdravim je to zdarma kdyz to hraju pres net? a jak se to da parit pres net PLS? muj nick je Melda123 ,diky

PiP3R | pát led 01, 2010 6:14 pm

hra je super chytla mě, ale bohužel ji hrát nemůžu, když sem zapl hru přez wifi začal se mi totálně přehřívat iphonek a plná baterka byla cca za 20minut prázdná a iphone tak horkej že by se na něm dali dělat vajíčka ... :mrgreen:

Uživatelský avatar Martyn | pát led 01, 2010 6:16 pm

Ta hra tě za chvíli pustí :D Ze začátku to jde, ale pak už je to o ničem, když tě dokola zabíjí někdo, kdo má plno peněz na credity -> zbraně a armory... prostě mě to bavilo tak 40 minut herního času a pak jsem to smazal.
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

Zekousek | čtv bře 04, 2010 10:20 am

Zdravim pratele.
Dle me je to super hra otom zadna. Jen se chci zeptat proc tady nekdo neresi kolonku RECRUT ? Kdyz tam pozvete 20pratel tak mate peneza a zbrani tolik ze nevite co stim. Jen sem jeste neprisel nato jak se to dela. Pokud stim mate nekdo zkusenost tak sem prosim dejte navod.
Dekuji

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Hry pro iPhone