Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Myslím že to je hra skôr na iPad, na tých screenoch je to z iphonu a je to vážne zaplacane.... Takmer cely display je virtual pad+ action prvky. Na iPade to bude určite best ale v ip to nebude ono.
Určite to má zmisel robiť na ip? Pre nich áno $ ale pre nás bez ipadu to nebude to práve orechove.
Pokud se nebude muset po displayi různě tahat prstama kvůli pohledu, tak by neměl být problém. U NOVA a ostatních her mě to strašně štvalo, protože jsem nic neviděl, ale tady by to snad mělo být v pohodě
Tak podle obrázku by to mělo být jako na PC: na levo v pohyb a na pravo tlačítka útok/blok (běh po zdi)/ normální skok + "kouzla" s pískem času. A pokud nechají komba z PC, tak budeš akorát kombinovat útoky s pohybem.I když z těch komb mam trochu obavy... 3x dopředu + 2x útok nebude možná zas tak snadný naklikat.
No tak tuto hru by som chcel vidieť na iPade. Ale zaujímavé je že taký tomb rider, Tony Hawk's 2, resident evil.... na psx boli na 1 cd čo mali 700 MB a neboli krátke ale na iPhone je zaujímavé že približne rovnako veľké hry niesu nejak extra dlhé tak na 3 až 5 hodín zábavy.
Update: Hra bude z App Store odstranena je tam nejaka chyba v menu
Zdroj twitter:
There is a little menu problem on Prince of Persia. The game will be removed from the App Store & we'll let you know as soon as it's fixed /via @gameloft
@Snoopy na ipade sa da hra hrat a udajne je to celkom hratelne
POtvrdzujem v menu je chyba, nevidite aky jazyk si mate zvolit a celkovo menu nema popis, iba nadpis ... Inak na 3G funguje perfektne hra. Aj ovladanie, bez sekania
Inak podla mna dost tam v tej hre zaberaju videa, presna kopia z PC.
Budem sa musieť žiaľ poopravit. hrám to akú takú dobu, ale prestalo má to baviť, skôr mi vadí stále to kolecko nacitavania, čo nabehne, kde prechadzate jednotlivými chodbami. Zakaždým to spraví a na 3G si nejaké tie 2-3 sekundy musím počkať. Asi to mazem, je to presná kópia z PC. Niečo je tam vypustene, ale inak kópia. Určite je to lepšie na nových IP.
Priznam sa ze mne sa moc nepaci, cakal som viac....naopak Splinter Cell Conviction je velmi podarena hra aj ked, ako je to uz asi zvykom v gamelofte trochu jednoducha
No mna to prestalo bavit, mozno je to zato, ze som to neskutocne vela krat hral na PC, alebo proste je to nudne na IP. Ako sa tu pise. Spliter cell je omnoho lepsi ...
Mne se tedy tato hra velice seká. Vlastně nejenom tato hra, ale třeba i navigace a takové ty náročné aplikace obecně. Je chyba někde u mě, nebo je prostě obyčejný 3G telefon prostě pomalý a aplikace jsou dimenzované na 3GS?
.. nic proti, ale mám 3G a hraju vše bez problémů. Občas uvolním pamět a jinak nic víc, taky hodně záleží, jak se o něj staráš a jestli tam nemáš každou blbost
neviete pls ako sa da zmenit jazyk bez spustenia ? )
nejako sa mi to zle spustilo (seda obrazovka a nieco v pozadi, ziadne pismo) tak som niekde tapol a dala sa mi zrejme cinstina alebo aky jazyk a teraz neviem ako sa dopracovat k anglictine neviete nikto pls ?
iPhone3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK iPhone3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
.. podle mého, kdo je alespoň nejmenší fanda Gameloftu a ví, jak hry dělá, tak si jí může i plnohodnotně zahrát bez menu Na druhou stranu je pravda, že když si za to člověk zaplatí, tak by měl dostat to, co očekával.