Prší [Acquired by ZENTITY s.r.o.]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Byl by zájem o Hotseat Multiplayer do Prší verze 1.1?

Ano, o Hotseat Multiplayer mám zájem.
65
86%
Ne, Hotseat Multiplayer bych nevyužil.
5
7%
Nevím, je mi to jedno.
6
8%

Celkem hlasů : 76

Marty1703 | pát črc 30, 2010 4:48 pm

Re: Prší [AppStore][CZ,SK,EN]

Docela pěkné, určitě hodlám koupit, ale nebyl by i multiplayer? Dva hráči a více na jednom iphonu nb aspon mulitiplayr po bluetoohu nb wifi?? :)

awol | pát črc 30, 2010 5:08 pm

Dekuji vsem za nazory a hodnoceni na App Store. Moc si toho vazim!

Pokusim se odpovedet na nektere otazky:
wifi/BT multiplayer: planuji v dalsich verzich.
online multiplayer: je take planovano, avsak az po predchozim.
dalsi hra: to je pro me vzdy nejvetsi dilema, ale s nejvetsi pravdepodobnosti zase karty. Urcite premyslim nad Mariasem, ale vyvoj bude trvat dlouho, takze docela rad bych udelal karetni hru "Sedma". Bohuzel jsem ji nikdy nehral, takze pokud je tu nekdo se zkusenostmi, budu velmi rad.

Jeste jednou moc dekuji tem, kteri si nasli chvilku a dali na App Store hvezdicky :)

Marr | pát črc 30, 2010 5:56 pm

.. perfektni hra :wink: ..
Host
Host

Uživatelský avatar MiroSVK | pát črc 30, 2010 5:57 pm

Ja som ti dal na appstore 5* a mne odpovies na otazku ci bude viac hracov ako spoluhracov v single player rezime ? Lebo som ja proti jednemu ale mohli by byt aspon 3 a bolp bo to nastavitelne. Dakujem :)
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim :)
Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

raider | pát črc 30, 2010 7:06 pm

Já bych moc poprosil o jiný nejlépe ženský hlas.Ten co tam je je děsnej. :!:

r.a.c.e.k | pát črc 30, 2010 8:25 pm

2raider: blaznis? ty hrajes karty s zenskejma? :roll:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Oxi | pát črc 30, 2010 9:51 pm

Hra dnes kupena, hral som 10 min a myslim ze je to jedna z naj hier co vlastnim. Som nad mieru spokojny a odporucam kazdemu :)

Uživatelský avatar rony | pát črc 30, 2010 11:10 pm

sikovny clovek
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

NecroImmortalis | pát črc 30, 2010 11:22 pm

Tak tohle mě opravdu potěšilo! :D Jen tak dále.

TommyS | pát črc 30, 2010 11:23 pm

Koupeno. Velká paráda :)

awol | pát črc 30, 2010 11:56 pm

Diky vsem! Jsem rad, ze se vam hra libi.

Trosku nechapu hodnoceni uzivatele marty74 - "Hra se pri esech obcas kousne..." a hodnoceni jedna hvezdicka. Hra ma natestovano pres 200 hodin na trech ruznych zarizenich a nikdy nezamrzla. Bud je marty74 nejvetsi smolar, nebo ma JB a nebo tu neco nehraje. Kazdopadne, i kdyby hra zamrzla, nemyslim si, ze je to duvod dat nejmensi mozne hodnoceni. Mozna jde jen o konkurencni boj, tezko rict. Ale co, to je proste realitu trhu, s tim se musi pocitat :)

Danger | sob črc 31, 2010 12:37 am

awol: Pokud se mu kousla a nemá JB, nejsem na tohle expert, ale neměl bys v iTunes Connect vidět crash report? Všiml jsem si toho včera a předpokládám, že od toho to tam je:) Jinak mi to také mi přijde podezřelé, že by mu to opakovaně padalo, když si na to nikdo jiný nestěžoval.
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8
Host
Host

awol | sob črc 31, 2010 6:53 am

Danger: Pokud se mu kousne, tak z toho crash report neni, protoze hra vlastne nespadne :) Jinak, kdyz hra spadne, tak uzivatel musi ty crashreporty nahrat. Objevi se pri sync s itunes takova hlaska, ze iPhone obsahuje informace, blabla... a jestli je chce uzivatel poskytnout.

Kazdopadne, nemyslim si, ze pokud mu hra zatuhla ( coz nemusi byt ani hrou ), tak je to duvod degradovat hru nejnizsim moznym hodnocenim. Ale ja uz tohle beru s rezervou, neni to moje prvni app, takze o jednohvezdickarich vim. Byli jsou a budou :)

MiroSVK: Popremyslim o tom. Jen musim vymyslet, kam je kolem toho stolu nacpu :) Mozna zmensim karty protihracu pri hre 3 a 4.

Uživatelský avatar MiroSVK | sob črc 31, 2010 8:38 am

Jj, to by bol dobry napad, uz sa tesim :) alebo mozes zmensit aj ikonu menu a obrazok penazenky a zvacsit stol a tam ich nejako dat ;)
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim :)
Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Lukhin | sob črc 31, 2010 9:23 am

Pěkná hra, když jedu do práce autobusem, tak si ji vždy pustím a chvíli hraju. Jen je zajimavé kolik verzí na světě existuje. Já sám znám taky úplně odlišný způsob :-)))

Danger | sob črc 31, 2010 10:02 am

avol: aha:) to jsem nevedel.. kazdopadne, vcera jsem hru zkousel vic a po cca 10 ukoncenych hrach mi hra zamrzla (v moment, kdy dobehl efekt preskupeni karet do balicku a mel se zacit michat, ale mozna to bylo az po michani.. ted nevim)

pokud to muze pomoct, jeste dodam, ze jsem v te hre prisel o 45 Kč (ze stavu cca 67 Kč)

stalo se mi to ale jen jednou (mam 3G) a po vypnuti a zapnuti hry byl stav ulozen zrejme z predchoziho rozdani karet (mel jsem totiz stale 67 Kč), takze jsem neprisel o rozehranou hru.. a problem se uz neopakoval
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8
Host
Host

Oxi | sob črc 31, 2010 10:08 am

Lukhin píše:Jen je zajimavé kolik verzí na světě existuje. Já sám znám taky úplně odlišný způsob :-)))

Uplne suhlasim. Tiez to poznam uplne inak.

A najviac ma stve ze nemozem dat viac rovnakych kariet. Neviem ci je to podla orig. pravidiel ale vzdy som hral len tak ze som mohol dat viac kariet naraz ;)

Ale inac je hra uplne pecka (len mam niekedy pocit ze mi pozera do kariet :D )

Uživatelský avatar murder | sob črc 31, 2010 12:42 pm

awol píše:Diky vsem! Jsem rad, ze se vam hra libi.

Trosku nechapu hodnoceni uzivatele marty74 - "Hra se pri esech obcas kousne..." a hodnoceni jedna hvezdicka. Hra ma natestovano pres 200 hodin na trech ruznych zarizenich a nikdy nezamrzla. Bud je marty74 nejvetsi smolar, nebo ma JB a nebo tu neco nehraje. Kazdopadne, i kdyby hra zamrzla, nemyslim si, ze je to duvod dat nejmensi mozne hodnoceni. Mozna jde jen o konkurencni boj, tezko rict. Ale co, to je proste realitu trhu, s tim se musi pocitat :)

Hra se mi taky líbí, kritiku neshazuj, ale uč se z ní.
Po instalaci mi nešla spustit zkusil jsem to 3x a nenaběhla, prostě vždy to spadlo, pak restart telefonu a stejně se mi to povedlo až na druhý pokus, od té doby chodí normálně. Mám 3G 4.0.1 bez JB, jsem taky od konkurence??? Prostě hodnocení může dát každý jaké chce, hra se mi líbí, hraju ji, ale dal bych tak *** víc ne, kvůli počátečním problémům (i když je chyba na 90% na straně "nefunkčnosti" iOS, ale jiné to nedělají), kdyby se povedlo spustit napoprvé, tak dám **** víc ne, mohla být za 0,99Eur dále výhry by to mohlo počítat i do mínusu (začínat třeba se stovkou...) nebo při prohrání peněz game over a začít od začátku (to mi přijde ještě lepší) a při složení poslední karty soupeřem místo "prohrávajícího trilku" se má ozvat "Prší!"

Chválím tvoji snahu jsi šikovný :wink: , jen přidej trošku "pokory" a časem by ses mohl propracovat na "dokonalého a špičkového programátora" (to neznamená dělat zadarmo, cenu máš tak si o peníze řekni, ale u 120% produktu)
Pro rýpaly nelituji, že jsem dal to euro devadesát, nebo kolik to stojí, za kraviny jsem už v životě utratil o strašně moc víc...
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

awol | sob črc 31, 2010 12:53 pm

murder: V necem mas samozrejme pravdu, ale dat hre jednu hvezdicku jen proto, ze ten clovek mozna nepochopil, ze "stani" se potvrzuje kliknutim na eso (coz je napsane v pravidlech u hry), je trosku hnusny. Jinak si totiz tento "bug", ktery se objevil jen jemu, vysvetlit nedokazu.

K tomu padani... S tim jsem se uz setkal. To je na 90% zpusobeno tim, ze jsi pripojeny na nekvalitni internetove spojeni. Pri checkovani verze aplikace to iOS sam shodi, protoze se mu zda, ze uz to trva moc dlouho. Zkus vypnout internet, nebo se pripojit na kvalitnejsi a uvidis, ze hra pri spousteni padat nebude ;)

Oxi | sob črc 31, 2010 5:17 pm

Takze nasiel som jednu chybu. No neviem ci to je sice chyba ale tu to je:

ked si v top 5 (jak som teraz ja :D), zmenis si nick a spravis novy high score tak tam budu oba nicky

awol | sob črc 31, 2010 5:56 pm

Oxi: jj, o tomhle vim. Bohuzel je to na strane score serveru, na kterem rekordy hostuju. Takze to muzu maximalne rucne promazavat :)

leevi | sob črc 31, 2010 6:55 pm

Hru jsem včera hrál hodně dlouho a ani jednou se nesekla ani nezamrzla. Ale co mě začalo štvát, byla "famfára" při výhře, nebo prohře. Ale jinak nemůžu říct špatné slovo.
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
Host
Host

awol | sob črc 31, 2010 9:59 pm

Oficiální změny / přídavky do verze 1.1:

*Bluetooth multiplayer
*Možnost hry bez peněz (trénink)
*Rychlejší načítání aplikace
*Oprava padání při startu (z důvodu špatného inet připojení)
*Rozmanitější dabing

Dále přemýšlím nad Hotseat Multiplayerem, tj. střídání dvou hráčů na jednom iPhone. Byl by o tuto feature zájem (anketa)?

Juramac | sob črc 31, 2010 10:40 pm

Jak jsem ti psal, bylo by myslim dobre, kdyby seznamy skore byli i "uzavrene" , v telefonu, kdyz hraje vice lidi na stridacku na jednom iP a s tim souvisi i moznost ukonceni hry a pocitani nove hry od sameho zacatku. Ted tam po kazdem ukonceni a naslednem novem startu vzdy naskoci posledni dosazeny vysledek, na ktery se dal pricita. Pokud nekdo udela super vysledek, at ho Klidne posle, ale ne, ze ho nastrada za x dni.... :) V jinych hrach je toto standart . Co myslis?

raider | sob črc 31, 2010 10:41 pm

No to je paráda.A kdy ta aktualizace bude k dispozici v appstore?

awol | sob črc 31, 2010 11:15 pm

Juramac:
Ono je to takhle zamerne :) Vem si, ze kdyby se neukladal posledni rozehrany stav skore, tak by pak desne zalezelo, jak dlouho ma nekdo tu hru pustenou. Je jasne, ze ten, kdo by si pripojil iPhone na nabijecku a hru nechal zapnutou 20 hodin, tak nahraje nepomerne vic, nez ten, kdo si to zahraje cestou do prace v autobuse. Takhle je to vice spravedlive. A nezapomen, ze penize muzes i prohravat. Ja jsem se pri testovani dostal napriklad z 500 korun az na nulu ;)

raider:
Vyvoj zabere pocitam tak 14 dni. Musim chodit do normalni prace, toto je pouze konicek, takze delam po nocich :) Zhruba tyden je schvalovacka u Apple, takze pocitam, ze update 1.1 by mohl byt dostupny na konci srpna.

Btw, zacal jsem i s implementaci online multiplayeru, ktery by mel byt dostupny ve verzi 1.2. Jen jeste musim vyresit financovani pronajmu serveru, takze mozna bude online multiplayer aktivovatelny pres in app purchase. Cena by vsak mela byt lidova ($1).

Juramac | sob črc 31, 2010 11:45 pm

No, me to prave naopak prilis spravedlive neprijde..... Proste chybi moznost hru ukoncit s tim, ze napr. nekdo jiny zacne spravedlive od zacatku, ze bude stejne, jako u jinych her , seznam dosazenych skore pratel a ne jen kdovijak dosazene vysledky neznanych lidi, ze proste hra bude logicka nejen pro jednoho uzivatela, ale pro zabavu a soutezivost apod. Neustale a nekonecne pricitani jedineho cloveka, ktery odesle vysledek , ale na ten samy pak bude donekonecna navazovat ,je jaksi neobvykle.... Osobne v tom vidim docela problem, tuto hru hraje zpravidla vice lidi a vzdy od zacatku.... :wink:

Uživatelský avatar spiderer | sob črc 31, 2010 11:58 pm

Taky jsem hru dnes zakoupil a musim autora pochvalit. jedna se o povedene dilo, namisto nekolika vet chvaly napisu, co by pro me stalo za vylepseni, neni to dle poradi dulezitosti, ale jak mi to prijde pod klavesnici ;) Kazdopadne musim minimalne jeste pochvalit za grafiku a hratelnost, ktera je na vynikajici urovni!

- Chybi multiplayer - pro me idealne v poradi - online hra vice hracu, 2 hraci na jednom iP, BT multiplayer
- Chybi mi hra s vice souperi - mozna i vic nez multiplayer
- U skore by bylo fajn, kdyby se zobrazovalo prvnich xy, ale ukazalo na kolikatem miste se nachazim ja a z kolika
- Pokud by to bylo mozne, i kdyz to nepredpokladam, primlouvam bych se za ikonu bez ramecku (nesnasim je), hra se mi libi a bavi me, ale 90% i koupenych aplikaci s oramovanou ikonou jsem smazal, protoze me to stvalo :( a JB nemam, takze si ji sam zmenit nemuzu..
- Do budoucna pokud to bude mozna by nemuselo byt spatne mit moznost si zvolit pravidla podle toho jak je kazdy zna - myslim, treba 3 nejznamejsi varianty, pripadne zatrhavani co vsechno clovek chce navic - napriklad aktivni prvni karta, vracejici cervena sedma, rychlik - hra vice stejnych karet atd
- Pridat moznost liznout vse namisto jednotliveho tahani karet, treba u ber 6 to cloveka moc nebavi :)

Kazdopadne velmi dobry pocin, ktery chvalim a tesim se na dalsi updaty..
iPhone 4S 16GB - CZ iOS 5.1
iPhone 4 32GB - USA ATT (blokovany) iOS 5.1.1
iPod Shuffle 6th 2GB
MacBook Air 2011 - 2GB RAM, 64GB SSD, Core i5, Lion 10.7.3
Host
Host

awol | ned srp 01, 2010 12:16 am

juramac:
Me na tom vadi to, ze tvoje navrhovana varianta desne zvyhodnuje ty, co ten iphone nevypnout a znevyhodnuje ty, kterym treba hru vypne telefoni hovor.

Ale chvilku jsem nad tim badal a napadlo me myslim lepsi reseni. Rozdeleni skore do vic kategorii ( napr. Klasik, 5Her, 10Her ), pricemz klasika by fungovala tak jako doted. Po kliknuti na Hrat Prsi by se ti nabidly jednotlive varianty, kliknul by jsi treba na 5Her a zacal by jsi s nulou. Vysledne skore by byl tvuj zisk za 5 her. Pak by jsi zacal zase s nulou. To same pro 10 her. Co myslis?

spiderer:
Diky za pochvalu a namety na zlepseni. Mozna te potesi, ze MP bude v dalsim update. Vice souperu take planuji. Ikonka me vyhovuje, takze to asi neprojde :) Prepinatelne varianty pravidel jsou take v planu. Liznuti vic karet mam take ve svych poznamkach, pravdepodobne to bude double-tappem na balicek, vyhovuje? ;)

Juramac | ned srp 01, 2010 7:43 am

Awol: Dobry napad. Jeste ten "uzavreny" seznam vysledku pratel s moznosti vynulovani, a muze pak hrat kazdy s 1-3 prateli na jednom iP. A kdyz bude nekdy v budoucnu moznost hrat online s protihraci po webu, klidne i s pripadnym chatem , kde by hrac mohl vyzyvat protihrace ze seznamu online users, tak to nebude mit chybu. Ale to uz asi zadna sranda nebude.... Takovou "Gold" versi by jsi ale pak mohl prodavat extra treba za 8-10 usd. :wink:

Danger | ned srp 01, 2010 10:50 am

spiderer: ohledně ikonek v rámečku tě asi nepotěším:) když jsem dělal v předchozí verzi XCode, tak v klidu stačilo mít transparentní ikonu a zapnout UIPrerenderedIcon = YES, ale od doby co jsem hru udělal kompatibilní s iOS4, tak už mi to transparentní ikonu nebere, pozadí to dá černé a stejně to přidá rámeček. Koukal jsem, že víc lidí to už řešilo, ale zatím jsem nenašel způsob jak to obejít.
Host
Host

Marty1703 | ned srp 01, 2010 5:30 pm

Koupeno, Libová hra, už mam za dnešek nahráno asi 5hodin, fakt bomba, ale měl bych pár připomínek na vylepšení, jestli nevadí :D
Možnost změnít na ženský hlas, jiné prostředí, jednohlavé karty

awol | ned srp 01, 2010 6:31 pm

Takže na základě výsledků ankety a ohlasů na mailu jsem se rozhodl následovně:
Ve verzi 1.1 bude hotseat multiplayer (tj. dva hráči na jednom iPhone). Již jsem začal s implementací. BT multiplayer se odkládá do další verze, díky čemuž bude verze 1.1 mnohem dříve. S dostupností na appstore počítejte do 14 dní, pokud vše půjde dobře, tak možná i dříve!
Naposledy upravil awol dne ned srp 01, 2010 6:34 pm, celkově upraveno 1

john | ned srp 01, 2010 6:34 pm

To se bez připojení na internet hrát nedá?
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone expert
iPhone expert

awol | ned srp 01, 2010 6:35 pm

johnnn:
Hra lze bez problémů hrát i bez připojení na internet. Proč myslíš, že ne? :)

Btw, Gratz to Oxi. Kolik jsi prosimte uz hral her na takove skore? :D

Uživatelský avatar makatch | ned srp 01, 2010 7:58 pm

Malý cheat do hry,ktorý som postrehol:Pokiaľ prehrajete hru a stihnete ju vypnuť pokým zamieša karty,tak po opätovnom zapnutí sa načíta posledná hra s poslednou nevyloženou kartou,ktorú však poznáte,lebo vlastne predtým ste prehrali.Tak možte vyhrať.Samozrejme platí to aj opačne.
Užite si,kým to Lukáš neopraví. :D
iPod, iPhone and iPad Firmware Download

MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Oxi | ned srp 01, 2010 9:39 pm

awol píše:Btw, Gratz to Oxi. Kolik jsi prosimte uz hral her na takove skore? :D

v zivote som nemal take dobre skore.tak ale v skole sme stale hravali prsi :D a prvy krat v zivote co hram hru tak moc...normal vcera ci kedy som ju hral cely den...boli sme v meste a ja len iphone v ruke :D diky moc, dufam ze zostanem na 1. mieste este nejaku dobu :D

john | pon srp 02, 2010 8:05 am

awol píše:johnnn:
Hra lze bez problémů hrát i bez připojení na internet. Proč myslíš, že ne? :)

Hru sice ještě nemám ,ale jen mě to tak napadlo, že jsou ty highscore výsledky přímo k zobrazení na netu, tak jestli se to nějak neuploaduje nebo tak něco. Díky za vysvětlení :D .
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone expert
iPhone expert

awol | pon srp 02, 2010 9:57 am

johnnn:

Skore se uklada offline v pameti telefonu a vlozit na server muzes az budes pripojenej. Takze ke hrani internet nepotrebujes :)

Uživatelský avatar spiderer | pon srp 02, 2010 3:39 pm

Kolik se vam povedlo nejvice ziskat nebo ztratit penez? Ja jsem na 60 zisk a 59 prohranych ;)

To awol - fakt me to chytlo, zatim sice porad jeste nejsem v Top 5, ale blizim se, hra je vysoce navykova!
iPhone 4S 16GB - CZ iOS 5.1
iPhone 4 32GB - USA ATT (blokovany) iOS 5.1.1
iPod Shuffle 6th 2GB
MacBook Air 2011 - 2GB RAM, 64GB SSD, Core i5, Lion 10.7.3
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Hry pro iPhone