Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iPhone3G White 16GB

unknown píše:Skvela hra, ale nemuzu udelat to, jak se dostat na 4ty ostrov bez dobrejch jumpu

unknown píše:Skvela hra, ale nemuzu udelat to, jak se dostat na 4ty ostrov bez dobrejch jumpu:( .... Ale jinak parada, zmena barev ostrovu je krasne oziveni hry

myslel som ze sa musim snazit hned na prvom ostrove ktory sa da v pohode prejst cely vo fever ale potom som na to nenadviazal v druhom ale idealny na to je 4.
tak good luck ja mam prejdene

Ale docela hodně mě naštvalo, když jsem udělal

Zkus bejt co nejvíc ve fever módu.

Nech mam motivaciu lebo moji friendi nemaju tuto navykovku 
Takze nest level 10 a idem skusit dat uz posledne 3 Achiviement 

brutalne tazka vec uz su to posledne 2 ci 3 veci co mam spravil aby som skompletizoval hru 

Metalgirl píše:Těch 10 great slides na prvním ostrově též bylo brutální a pak 34s ve fever modu. Jo ten 4. ostrov proletět ve fever modu, to bude sranda. Tam jsou totiž strmé ty kopce a já se nemůžu do nich trefit na great slide.
EDIT: to se neda, uz to nekdo zvladl? 20 cloud touches bez fever modu, cely island 4 ve fever modu projet a dostat se na 9 island? To proste nejde.
Nevi nekdo, kolik ma byt celkem tech hnizd? Kolik jeste takovych obtiznych ukolu je treba zvladnout?
, ale odemkl se mi 30x násobič a v objctives to opět napíše you are master of tiny wings... takže další hnízda se asi budou přidávat po jednom v updatech.

vypadalo to jednoduse, ale az tak jednoduchy to neni. To plneni ukolu me bavi
Skoda, ze nikdo jinej nema na skole iPhone s Tiny Wings, abych mel koho predhanet. Jinak me ta hra bavi jeste vic, nez kdyz jsem si ji koupil.

Dohrát rozzlobené ptáky bylo oproti tomuto hračka. 
já se dostal nejdál na 7. ostrov do půlky. A teď vydržet ve fever modu na 34s. To bude na dlouho. Angry Birds zase nejdou moc mě. 

Ja som videl taku vlastne chybu na starsiu verziu tejto hry ze proste ked si vo fever mode stlacis power button a ked sa vratis do hry mas fever cas tolko kolko si mal zamkunuty iphone ale uz to update-om vyriesili a aj tak to bolo iba na ten achievement dobre asi lebo naco ti je fever ked nezbieras body? 
celkom chytlave
add me on gamecenter:3,5Jack

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé