Rainbow Six: Shadow Vanguard

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

adiooo | čtv bře 17, 2011 11:22 am

Re: Rainbow Six: Shadow Vanguard

Už je na CZ app store a jen za 5.49? žádných 10? :D:D takže jdu vyzkoušet na iPhone 4

FILIPSN007 | čtv bře 17, 2011 12:33 pm

Tak napiš jak ti to jede a jakou máš verzi. Dík. :)
Senior uživatel
Senior uživatel

adiooo | čtv bře 17, 2011 3:47 pm

no tak verze je jediná ne 1.0.0 a teda musím říct že po těch vašich recenzích jsem překvapen... nemám teď moc čas, ale zkusil jsem SP a nic se neseká ani nic podobně... a možná mě to baví i víc než MC2.... uvidím večer MP...

FILIPSN007 | čtv bře 17, 2011 4:36 pm

hmm tak to asi nějak blbě optimalizovali pro IPody.
Senior uživatel
Senior uživatel

adiooo | čtv bře 17, 2011 4:45 pm

já nevím, zkus povypínat vše co máš zaplé, uvolni ramku přez SBsettings... nevím nevím... nebo jestli nemáš moc zaplněnou pamět to je taky faktor

FILIPSN007 | čtv bře 17, 2011 4:51 pm

to zas né, tohle všechno jsem zkoušel, sbsetting vyplatí se ?
Senior uživatel
Senior uživatel

adiooo | pát bře 18, 2011 12:58 am

Hej tak tu hru jsem si zamiloval, žádný ani drobný sekání... Stejný jako MC2 ale mnohem lepší mapy a celkově mnohem lepší např. Tu schování se za zeď a "naslepo" střílet jak tomu je v rainbow 6 pro PC... Plus jsem se konečně dočkal kouřového granátu a ikyž je málo zbraní, tak tam ke každé zbrani jsou vylepšení( laser, tlumič apod) prostě maximální spokojenost a také: jede to s 3g připojením přez 3g unrestriktor oproti MC2 takže se mě to rozhodnř vyplatilo, hlavně MP, SP nebo cooperative mód MP mě nechytil... Rozhodně to za tu cca stovku stojí!!!

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Hry pro iPhone