Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
GC to nema, a myslel som si ze to bude ako touchgrind ze tam bude volnost, a nie jedna trat na jednej mape, kde je jedna cesta a nemozem ist kam chcem a tiez nahrat 2 000 000 je nemozne aj ked davam same komba bez spadnutia
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram
Taky by mě zajímalo, jak dobíjet Novozélandský account. Americkýma GIFT kartami asi ne co.
Jinak na youtube už se objevují první replaye ze hry.
ThePXL: v dalších storech se to objeví díky časovému posunu později, na Novém Zélandem už jaksi mají zítřek.
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1 Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
Hra to není špatná, chce to trošku cviku a bude to paráda. Jenom opravdu mrzí, že zatím není HD verze pro iPad. Dá se to sice klasicky 2x zoomnout, ale o kvalitní grafice se nedá hovořit. Je to hratelné a pokud někomu nevadí hnusná grafika, tak to zvládne Rozhodně ale lepší hrát na iPadu než na iPhonu, kde je to takové malinké a většinu obrazu si zastíníte prstem Jinak je to celkem zábavička
iPhone 5C 16GB Green cover designed by ThornCase iPad mini black 16GB WiFi Macbook Air 13' 128GB Sept. 2013 Apple TV 3
Poslední dostupná mapa, ta pláž je plná bugů. Opravdu stačí trochu vyskočit křivo a hned mě to respawne, nebo se propadnu trochu do textur. Jinak opravdu paráda.
Díky, jsem teprvé na třetí. Ale hlásím problém, chtěl sem vytvořit video a uploadnout ho na youtube, ale při vytváření iPhone usnul a po odemknutí vyskočila chyba. Dal jsem OK a hra od té doby po zapnutí spadne.
sorry smazal jsem jeden příspěvek, k tvému problému, taky jsem měl problém, ale u uploadování videa(spadlo to) pomohl restart Ipodu, v tvém případě, bude asi nutné udělat reinstal, video už řeším, ale ty chyby tam nebudu ukazovat ať nevypadám na youtube za blázna, že to neumím
Restart nepomohl, už se dělá na reinstalaci. Já to umím, ale když chci nakombinovat čtyři triky, tak si vždy namelu. Povedlo se mi to snad jednou. P.S. Snad moderátoři odpoustí doublepost za který nemohu.
Taky se snažím to nejvíce nakombinovat, pak z toho vznikne nepřehledná situace a ani nevím kde mám řidítka. To video ti pošlu potom přes SZ(asi za 10min)