Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

btw: na facebookovou stránku Appstore jsem like dal před rokem takže nemyslím že by z vás tahli informace jen kvůli tomu že chcete jetpack joyride.. nemyslím že by z vás vůbec tahali informace 

nevadi, aspon achievementy a recordy mi ostali. aky mate progres? ja som sa "zasekol" na 8676m, ale 10k nemoze byt problem
)

čím dál budeš tím víc budeš mět žetonů do automatu, tam nabereš nějaké exploze, popř. oživení

Ono ti to tam pokaždé dá nějakou tu hvězdu za to, ale kolikrát se to tak má opakovat, až bude konec, to fakt netuším. Já jsem si za dvacku koupila zdvojování mincí. Takže když nasbírám 200 mám jich 400. Jinak se dají mince dokoupit, myslím 20 000 mincí za 0,79 nebo tak nějak.

Mě hry tohoto typu moc nebaví, ale tato je tak skvěle udělaná, že mě hned chytla.

(skoda prechodu na iOS5 bez backupu, bol by som asi na lvl. 180) a stale ma to bavi. zaobstaral som si aj counterfeit machine ako in-app purchase, cize kazdu zozbieranu mincu mi zdoubluje, takze mam minci a minci, mozem aspon kupovat quick revives 

kto chcete pridajte si ma, môj nick na gamecenter je ON.line

Drago píše:pouzivaj iba jetpack, lebo akonahle zoberes vehicle, tak ta cakaju dve vlny minci, cize vacsia sanca, ze nejaku zoberes ... udrzuj sa v strede, alebo hore aby si sa nedotkla scientistov .. neviem, po par pokusoch to podla mna musis dat : )
Ani toho ptáka dvakrát jsem ještě neměla.
Jinak mám přes 20 H nahráno celkem.
ale byl to boj.
peace

each time you prestige you will be presented with a variety of new and exciting challenges that will take you deep into the bowels of understanding everything that Jetpack Joyride has to offer. Will you be able to earn all 125 prestige badges? Are you Barry enough to handle the challenge?

- hru jsem dostal zdarma přes fb stránku tak jsem chtěl podpořit vývojáře 

ale hraju si takhle Fruit Ninja a nabídne mi to a´t si zdarma stáhnu tuto hru. Tak stahuju a jsem zvědavej 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé