Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Nekolikrat mi hra spadla a nekolikrat mi umazala zlataky. Uz sem mel treba 10k a najednou mam druhy den jen 850 a taky mi chybi ze vcerejska frcky(hodnosti)...
Vcera sem zase hral a zase jsem na stupni 3..mam jen 850 zlataku a prestava me to bavit. Jinak nej hra je capture the flag. Kdyz hlidate, dejte C4 k vlajce a cekejte
Jo minu používám já a musím říct je to stejná zábava jako C4, někdy i jistější kill když to položíš někde do rohu ve dveřích tak si málo lidi toho všimne a dobře se s tím kryje ústupová cesta.
fakt sa ta hra oplati? mam N.O.V.A.2, BIA 2, Rainbox 6 a ine ale .. vsetky sa mi hraju "blbo".. proste si neviem zvyknut na ovladanie.. podla mna je iphone dobry tak na futbal a potom auticka, logicke hry a podobne...
Me se proste nekdy stane, ze ukoncim hru po dohranem matchi a jdu do menu a tam se mi objevi misto 4500 zlataku 200 a mam treba jen rank 5 a uz me to nebavi hrat to porad dokola!!!
Přesně:) Taky ted už nebudu hrát, pač těch prachá o co sem přišel:( Jo a už sem viděl i cheatery 2:) jeden furt sazel nalety a druhej vsechny rezal nozem:)
:-D mohli by stim něco udělat no:) Aby nezačli lidi litovat, že to koupili!:-) i když to asi nejde:-D protože je to fakt skvělá hra:) až na ty chybky:)
Co jste si upgradli a jakou vybavu pouzivate? Ja mam druhou zbran, k tomu termo zamerovac (asi ne moc dobra volba - mozna tak pro odstrelovacku), vetsi zasobnik, C4. Chystam upgrade rychlost nabijeni a sprint.
To se ti zdá. Ono jak kdy je ta hra plynulá. Hodně záleží na tom jaké mají připojení všichni hráči. Pokud bude půlka připojena přes 3G tak je jasné, že ta hra bude nestabilní. Nejlepší je založit si vlastní hru. Až tam bude 5 hráčů tak to odstartovat. Sice to nebude taková přestřelka, ale budeš mít přes 30fps. Nejhorší FPS mám na té mapě v noci(most). Nejlepší FPS mám v Recon city.
Prošel jsem Modern Combat asi jako každý od 1 - 3 a nejvíc mě chytla 2, ikdyž Fallen Nation je dobře propracovaný a drží mě, jen mi chybí víc i takové to špionážní zabíjení v tichosti...
Panové, mám problém. Nemohu se připojit na žádný server. Buď se to nepřipojí vůbec na gameloft anebo hra spadne po připojení na nějaký herní server. Má někdo podobný problém? Mám iPad 2 a nemyslím si, že by to na něm nemělo fungovat. Navíc ho mám od 24.12, takže nějak zanešvářenej určitě nebude.
tak jsem hru vyhral v soutezi a jsem nadseny! Sice 1,8gb je pomerne dost, ale po prvni misi kampane jsem si pripadal, ze hraju Modern Warfare 2 na kompu, takze ja muzu jenom doporucit. Multiplayer jsem zatim hral jenom jednu mapu, jelikoz nebyl cas, ale i s nim naprosta spokojenost
Ja mam konecne reaper a k tomu zakladni miridlo..infra je na pytel a pres to druhe za 4K nejde moc videt...plus silnejsi naboje za 6k...mam max healing...
Prosím o pomoc. Já mám trochu odlišný problém. Mně neklesá stav zlatejch ale levely. V úvodním menu mám level 4 ale když se připojím jedu úplně od lvl 1 a tak se to pořád opakuje. Nevíte co s tím?
No me vyskakuje rank 1 jen kdyz se nepripojim na server...poznas to tak ze ti to nahodi i pocet odehranych hodin. Kdyz tam mas nejake cislo a ne nulu je neco spatne.
Jinak vcera sem hral asi s nejakym botem. Vzdy me zastrelil nekdo neviditelny...