Colpeas: jsem se díval a Landrover Freelander má 500kb. Je pravda, že hra je potom méně plynulá (hlavně multiplaye).
Když už jsem u toho tak by určitě něco mohlo jít, třeba i SAVY z her, určitě budou mít stejnou podobu. Cheaty by mohly nechat původní. V Chinatown wars bylo pouze pár. Mám strach ať to nenainstaluji a nespadne to. To bych jsem se asi dost naštval. Požadavky na hru jsou 256 mb ram, minimální 96 a Ipod může mít až 136 mb s IOS5(více se mi nepovedlo). Vím, že se to nedá moc srovnávat, ale myslím si, že by to mělo jet. Chcou přidat podporu i na další "slabší zařízení" všichni se doptávají na Samsung Galaxy S 1 a II. Je velmi zvláštní, že Galaxy S II není zatím podporováno. Jsem si myslel, že bude mezi prvními a nic. Když jsem se díval na virtuální tlačítka ve hře, tak mi připadne, že to bude dost složité to ovládat na tak malém displeji. Na Ipadu to bude vpohodě. Pokud by to jelo více než solidně, tak jsem přemýšlel, že jsi koupím AV Cabels a stáhnu aplikaci z Cydie na přenos obrazu ze hry a pustím si to na TV. By bylo super, ale asi by to nebylo moc plynulé.