Danger | sob pro 03, 2011 1:32 am
sppeedy: Jen parkrat se mi stalo, ze bych soupere neporazil. Mam level asi 35, rebirth ted nevim, hral jsem to odpoledne. Ale jakehokoliv soupere jsem porazil, nehlede na level. Jedine prehnane levely byly u bossu a ty jsou naschval, aby je dali jen hraci co to fakt umi. Ostatnim pak pomuzou dalsi rebirthy a vybava:) Jedine pripady, kdy jsem prohral, tak asi byly chvile, kdy jsem nechtel pit potion a riskl boj s tretinou hp:) Ale jo, jasne ze jsem taky parkrat prohral a asi 2x jsem dokonce vypl hru u bosse, abych dal bosse bez nutnosti jit dalsi cele kolo. Ohledne goldu, ty se obdobne jako v jednicce nevyplati moc kupovat, snad jen ze zacatku a nanejvys balik za 3.99 Eur. Na levelu 35 uz mi to sype docela slusne, v pytlich nachazim 800-1200, za boje 2-6 tisic.
Jinak, hru jsem odpoledne nekde mirne nad lvl 30 dohral. Kdo nechce spoiler, AT NECTE DAL! Kdo tapa, tak mu vysvetlim co dal delat a kde to konci.
Pocatecni "tutorial" lokaci, kde se zjevil God King preskocim. Potom jste nekolik rebirthu stravili prochazenim hradu a jeho okoli, odemykanim lokaci a celkem jste potkali 3 bosse (jeden brani nejaky kus sutru s runovym pismem, dalsi je v podzemi v lokaci s mustkem co trochu pripomina Morii z Pana Prstenu a posledni je typek, co naskoci do mecha (robota) v lokaci, ktera pripomina hangar). Po jejich likvidaci se aktivuje (vasi smrti) symbol na stromu a jiz neni duvod do takto vyrizene lokace chodit. Po aktivaci vsech tri symbolu jdete uplne na vrchol veze a porazte bosse (pokud nemate aktivovane vsechny symboly, bude tam lehky boss, jinak potkate tezsiho). Nasledne aktivujte zarizeni a pokud jste symboly aktivovali, objevi se modre svetlo a aktivuje vytah (pokud ne, gratuluji k dalsimu rebirthu). Sjedete dolu a potkate Watchera - ten vas posle najit a privest God Kinga a to tak, ze pujdete na misto, kde vas najde on:) Hra se nyni presouva tam, kde byla uplne na zacatku - do te asijsky ladene lokace. Tam vyzvete God Kinga a zlikvidujete napred jeho nohsledy a pak i jeho. Trosku usmevne bylo, ze jsem to cele udelal, aniz bych mel nejak extra vybavu a vlastnil Infinity Blade.. protoze v nekterych cutscenach jsem ho drzel:)) Po porazce God Kinga se po titulcich hra vrati k Watcherovi a nastava nemily zvrat:) Nechte se prekvapit.. Jasne je ale to, ze hra se pak toci zas od pocatecni tutorial lokace (uz bez instrukci) a vybavu si uz ponechate svoji:)
Az zas budu pokracovat, napisu vic, zatim me zajima hlavne ucel mistnosti se zbranemi a zbroji (zamcene). Mam nejake napady, ale radsi pockam az se potvrdi:)
Jinak pro ostatni nejake tipy:
- naucte se parry, u nekterych souperu je vyhybani a blokovani bud tezke, nebo skoro nemozne a s vyuzitim parry se jinak tezky souper stava primitivnim (podobne to plati pro ostatni typy odrazeni/vyhnuti.. najdete slabinu)
- potionu je obcas nedostatek a je skoda za ne utracet, nacasujte si dobre jejich pouziti a koukejte i kolik vam chybi do levelu.. neni od veci obcas jit do boje nedoleceny (v nejhorsim ho zopaknete znova) a ziskat tak heal zdarma
- vyplati se investice do gemu +XP (mam +101%) a +Item drop (mam +354%) a prendavat si je mezi vecma, kdyz je menite a prestoze to nemalo stoji
- nacasujte si ability.. kdyz treba vite, ze dalsi souboj bude tuhy boss, tak si v predchozim boji ability nabijte, abyste je pak mohli odpalit brzy po startu boje a nejspis se vam behem boje stihnou jeste nabit znovu
- pouzivejte na tezke souboje potiony na regeneraci
- pokud se umite slusne branit, davat body do utoku hodne urychli pruchod hrou.. naopak body do zivotu pomuzou dele prezit, pokud se vam nepodari obrana a efektivneji vyuzit healovani.. osobne preferuji utok a teprv kdyz jsem mel utok 100 jsem zadal davat body do zivotu (dal uz jinam davat nebudu), jinak pro stit a magii jsem nenasel moc vyuziti (alespon ne ve stylu, jak to hraju)