Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

)

proc proti mne jsou tak vysoke levely? za penize jsem nakupoval vybaveni, jakmile jsem ho naexpil, koupil jsem jine vybaveni. vse to slo jak po masle, vypadalo to dobre a najednou takovy souper...

nemuzu se vratit ani do hradu, kde bych zase expil. musim hrat jen s temi tremi protihraci, na nich expit. jenze, nedavaji mi dost zlata, nemuzu nakupovat prislusenstvi. nejaky napad co ted? 

Snoopy píše:Napredoslej stranke sa to pise, treba mat nasteveny jazyk telefonu na CZ.
Ale ked to pises o 4:30 rano tak sa nedivim ze si este lenivy citat.

jsem momentalne na levelu 51, hru mam po pribehove strance 2x dohranou, health 8500, attack, 1090, shield 89, magic 37, u light zbrani mam mastered Infinity blade cena 625 tisic, u heavy mastered Tetrach cena 400 tisic, s dual momentalne nebojuju ale mam taky v planu zakoupit, shield mastered Nodus cena 376 tisic, helma mastered Aran cena 375 tisic, armor mastered Aegis cena 397 tisic, a prsten mam bohuzel zatim jenom mastered Thor cena 52 tisic (na lepsi nejsou zatim penize xD) ..... kolikaty mam rebirth ted z hlavy presne nevim ale hra zacina byt celkem pekelne tezka nehlede na to ze zalostne zacina chybet zivot a cena za jeden plny je momentalne 32 tisic a v prubehu hry uz takrka zadne nenachazim, s levelem nahoru uz to jde taky opravdu velice tezko protoze kazdou vec kterou mam vetsinou v tehle casti hry na sobe uz mam mastered takze mi malo kdy tedy pribude nejaky xp pro level up, ale zase nasadit si v tehle casti hry neco slabsiho co neni mastered kvuli pribivani xp a zkouset to s tim na protivniky kteri sou na levelu 170 a vys je opravdu bez sance....jinak jestli muzu nekomu poradit tak ta mistnost s oltarem a klecema kolem dokola kde sviti ruzny zbrane ... tak kazdou klec otevrete tak ze budete vlastnit vec ktera je na te kleci vyobrazena...doporucoval bych setrit na veci co sou z prave strane protoze tam se to celkem hodne vyplati zvlaste pak helma Aran a brneni Aegis sou na velice vysoke urovni... jinak bych doporucoval nasetrit zevseho nejdriv na infinity blade a otevrit si s nim brneni Aegis ktere je prave v tehle mistnosti ... dale pokud stale porazite soupere a nemate s nimi nejaky extra velky problem tak bych doporucoval setrit na neco poradneho a nedavat penize do nejake veci hned jak dosahnete jeji ceny
.... jinak nevite nahodou nekdo co je s temi zakrytymy vecmi v menu? myslim kdyz najedete do Items a date all a v kazdym odvetvi at uz se to tyka armor, helms atd...je uplne na konci par zakrytych (cernych) veci s popiskama ????...jestli se tyhle veci daji nejak odemknout nebo tak? 

... a je to taky celkem dobrá zabíjačka 

... ale jakože byl to fakt luxusní konec ... o hodně lepší než v jedničce

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé