Infinity blade 2 - 5,49€

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar Pr3dator | pát pro 02, 2011 2:51 pm

Infinity blade 2 - 5,49€

Danger: Dobrý nápad s tou mapou. Dnes večer ju asi skúsim urobiť.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar sppeedy | pát pro 02, 2011 5:01 pm

Re: Infinity blade 2 - 5,49€

hm, asi mam problem... hned po rebirthu ma prvni souper moc vysoky level a ja nejsem schope ho jakkoli porazit. ten zapas jsem zkousel uz aspon 30x a at uhybam jak uhybam, utocim atd. nedari se mi zvitezit. no jestli jsem dal 5,49 ecek za den hraji, tak to dekuji pekne (btw. zalozit si novy character a hrat znovu se mi fakt nechce :D)

EDIT: po dalsich 20 pokusech jsem tak tak vyhral :D

EDIT II: tak ja na to kaslu. mam level 28 a proti mne je souper s levelem 70.
ta hra me zklamala. mam podobnou hru, kde abych ji dohral si musim nakoupit za neskutecny penize zlataky, za ktere budu moct nakoupit prislusenstvi. ta hra byla zdarma, tak jsem to chapal. ale podle me celkem draha hra by mela byt hratelna zpusobem, abych nemusel investovat dalsi penize do nakupu zlataku ne? a ze by se mi to hralo v klidu se rict neda.
iPhone 5S 32gb Silver, iOS 8.1, Vodafone, Case cover - kůže - červená
iPad Air 2 64gb Silver, iOS 8.1, Smart Cover červený polyuretan
MacBook Pro 13" 2011, OS X Yosemite 10.10, Magic Mouse
iPod Nano 6G 16gb, sluchátka Apple inear
iPod Shuffle 4G 2gb

iPhone 3G, iPhone 4S, iPad 3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

petrpan | pát pro 02, 2011 6:24 pm

speedy... tenhle problem mas asi jen ty... ja sem se s nicim takovym nesetkal

Uživatelský avatar sppeedy | pát pro 02, 2011 7:18 pm

a tak jak je to mozny? :D proc proti mne jsou tak vysoke levely? za penize jsem nakupoval vybaveni, jakmile jsem ho naexpil, koupil jsem jine vybaveni. vse to slo jak po masle, vypadalo to dobre a najednou takovy souper...
iPod Shuffle 4G 2gb

Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

chandler | pát pro 02, 2011 7:26 pm

Mala otazka prosim v app store pri koupi bylo ze tam je cestina asi titulky ale nenasel sem kde je aktivovat nevi nekdo ?diky

Uživatelský avatar Pr3dator | pát pro 02, 2011 8:11 pm

Infinity blade 2 - 5,49€

Nastav si iZariadenie do češtiny a titulky by sa ti mali objaviť. (Nemám osobnú skúsenosť kedže iPad používam v angličtine.)
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar sppeedy | pát pro 02, 2011 8:53 pm

ja mam iPhone do cestiny, ale titulky anglicke.
iPod Shuffle 4G 2gb

Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

derfer | sob pro 03, 2011 1:06 am

Uz taky stahuju a jsem zvedavej ale jako 140 kc je hodne teda za hru...vsadim se ze bude zase nekdy ve sleve...ale mohl by ju met vodafone osatka zadarmo :-D
Bylo:
iPhone 3GS 16GB White
iPhone 4 16GB Black
iPhone 4S 16GB White
Macbook Pro 13 " 2011
iPhone 5 16GB White iOS 8.1.3

Nyni
iPhone 6 64Gb Gold
Host
Host

Uživatelský avatar sppeedy | sob pro 03, 2011 1:13 am

Tak panove, ja jsem pozabijel tri vedlejsi titany, na hradbach jsem strcil ruku do diry, neumrel jsem, sjel jsem "vytahem" k workerovi, ktery mi rekl, ze musim zabit kinga a ze si me najde. potom, ze mi pomuze zachranit svet. od te doby se moje postava nepohybovala v okoli hradu, ale toho chramu co byl na zacatku a mam pred sebou 4 souboje. se trema slabyma ochrancema a gold kingem. na nej ale nejak nemam :D nemuzu se vratit ani do hradu, kde bych zase expil. musim hrat jen s temi tremi protihraci, na nich expit. jenze, nedavaji mi dost zlata, nemuzu nakupovat prislusenstvi. nejaky napad co ted? :D
iPod Shuffle 4G 2gb

Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Danger | sob pro 03, 2011 1:32 am

sppeedy: Jen parkrat se mi stalo, ze bych soupere neporazil. Mam level asi 35, rebirth ted nevim, hral jsem to odpoledne. Ale jakehokoliv soupere jsem porazil, nehlede na level. Jedine prehnane levely byly u bossu a ty jsou naschval, aby je dali jen hraci co to fakt umi. Ostatnim pak pomuzou dalsi rebirthy a vybava:) Jedine pripady, kdy jsem prohral, tak asi byly chvile, kdy jsem nechtel pit potion a riskl boj s tretinou hp:) Ale jo, jasne ze jsem taky parkrat prohral a asi 2x jsem dokonce vypl hru u bosse, abych dal bosse bez nutnosti jit dalsi cele kolo. Ohledne goldu, ty se obdobne jako v jednicce nevyplati moc kupovat, snad jen ze zacatku a nanejvys balik za 3.99 Eur. Na levelu 35 uz mi to sype docela slusne, v pytlich nachazim 800-1200, za boje 2-6 tisic.

Jinak, hru jsem odpoledne nekde mirne nad lvl 30 dohral. Kdo nechce spoiler, AT NECTE DAL! Kdo tapa, tak mu vysvetlim co dal delat a kde to konci.
Pocatecni "tutorial" lokaci, kde se zjevil God King preskocim. Potom jste nekolik rebirthu stravili prochazenim hradu a jeho okoli, odemykanim lokaci a celkem jste potkali 3 bosse (jeden brani nejaky kus sutru s runovym pismem, dalsi je v podzemi v lokaci s mustkem co trochu pripomina Morii z Pana Prstenu a posledni je typek, co naskoci do mecha (robota) v lokaci, ktera pripomina hangar). Po jejich likvidaci se aktivuje (vasi smrti) symbol na stromu a jiz neni duvod do takto vyrizene lokace chodit. Po aktivaci vsech tri symbolu jdete uplne na vrchol veze a porazte bosse (pokud nemate aktivovane vsechny symboly, bude tam lehky boss, jinak potkate tezsiho). Nasledne aktivujte zarizeni a pokud jste symboly aktivovali, objevi se modre svetlo a aktivuje vytah (pokud ne, gratuluji k dalsimu rebirthu). Sjedete dolu a potkate Watchera - ten vas posle najit a privest God Kinga a to tak, ze pujdete na misto, kde vas najde on:) Hra se nyni presouva tam, kde byla uplne na zacatku - do te asijsky ladene lokace. Tam vyzvete God Kinga a zlikvidujete napred jeho nohsledy a pak i jeho. Trosku usmevne bylo, ze jsem to cele udelal, aniz bych mel nejak extra vybavu a vlastnil Infinity Blade.. protoze v nekterych cutscenach jsem ho drzel:)) Po porazce God Kinga se po titulcich hra vrati k Watcherovi a nastava nemily zvrat:) Nechte se prekvapit.. Jasne je ale to, ze hra se pak toci zas od pocatecni tutorial lokace (uz bez instrukci) a vybavu si uz ponechate svoji:)

Az zas budu pokracovat, napisu vic, zatim me zajima hlavne ucel mistnosti se zbranemi a zbroji (zamcene). Mam nejake napady, ale radsi pockam az se potvrdi:)

Jinak pro ostatni nejake tipy:
- naucte se parry, u nekterych souperu je vyhybani a blokovani bud tezke, nebo skoro nemozne a s vyuzitim parry se jinak tezky souper stava primitivnim (podobne to plati pro ostatni typy odrazeni/vyhnuti.. najdete slabinu)
- potionu je obcas nedostatek a je skoda za ne utracet, nacasujte si dobre jejich pouziti a koukejte i kolik vam chybi do levelu.. neni od veci obcas jit do boje nedoleceny (v nejhorsim ho zopaknete znova) a ziskat tak heal zdarma
- vyplati se investice do gemu +XP (mam +101%) a +Item drop (mam +354%) a prendavat si je mezi vecma, kdyz je menite a prestoze to nemalo stoji
- nacasujte si ability.. kdyz treba vite, ze dalsi souboj bude tuhy boss, tak si v predchozim boji ability nabijte, abyste je pak mohli odpalit brzy po startu boje a nejspis se vam behem boje stihnou jeste nabit znovu
- pouzivejte na tezke souboje potiony na regeneraci
- pokud se umite slusne branit, davat body do utoku hodne urychli pruchod hrou.. naopak body do zivotu pomuzou dele prezit, pokud se vam nepodari obrana a efektivneji vyuzit healovani.. osobne preferuji utok a teprv kdyz jsem mel utok 100 jsem zadal davat body do zivotu (dal uz jinam davat nebudu), jinak pro stit a magii jsem nenasel moc vyuziti (alespon ne ve stylu, jak to hraju)
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8
Host
Host

Danger | sob pro 03, 2011 1:34 am

sppeedy: hmm, tak to ti asi neporadim:D neni tam moznost jit znova dany rebirth? ja tam totiz neprohral a dal ho napoprve:)
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8
Host
Host

derfer | sob pro 03, 2011 2:02 am

V itunes jsem cetl cesky jazyk podporovan je to pravda a jak se prepne ? predem dekuji
Bylo:
iPhone 3GS 16GB White
iPhone 4 16GB Black
iPhone 4S 16GB White
Macbook Pro 13 " 2011

Nyni
iPhone 6 64Gb Gold
Host
Host

PeterKiss | sob pro 03, 2011 4:32 am

Napredoslej stranke sa to pise, treba mat nasteveny jazyk telefonu na CZ.
Ale ked to pises o 4:30 rano tak sa nedivim ze si este lenivy citat.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Pr3dator | sob pro 03, 2011 9:29 am

Infinity blade 2 - 5,49€

Ten spojler som nečítal ale vo zvyšku úplne súhlasím. Tiež som s nebossmi prehral max 3 krát a goldov mám dostatok. Dokonca sa mi zdá, že pribúdajú rýchlejšie ako v jednotke.

SPOILER:
Už som zabil všetkých bossov a idem proti tým god kingovím panáčikom. A to som iba level 26.
Senior uživatel
Senior uživatel

derfer | sob pro 03, 2011 11:57 am

Snoopy píše:Napredoslej stranke sa to pise, treba mat nasteveny jazyk telefonu na CZ.
Ale ked to pises o 4:30 rano tak sa nedivim ze si este lenivy citat.

Jazyk mam samozrejme v ceskem jazyce a nic :-(
Bylo:
iPhone 3GS 16GB White
iPhone 4 16GB Black
iPhone 4S 16GB White
Macbook Pro 13 " 2011

Nyni
iPhone 6 64Gb Gold
Host
Host

Danger | sob pro 03, 2011 2:23 pm

Tak jsem si pred spanim zas chvili hral a dostal se zatim na newgame++ a level 50.

NEWGAME+
Pro vysvetleni, newgame+ se odemkne po dohrani hry (kill God Kinga a release Workera) a dostanete se do nej z options/character slots. Po dohrani se tam tento slot vytvori automaticky a to s levelem, jaky jste pri dohrani meli. Pokud tedy planujete prechod na newgame+, ucinte tak co nejdrive, protoze to co dal nahrajete s puvodni postavou se uz nikam neprenese.

Co je to newgame+?
Newgame+ znamena, ze vase postava si ponecha vsechny body z veci, ktere jste si vycvicili, ale prijde o veskerou vybavu. Nepratele pritom budou stejne tezci (resp. misto aby byli oslabeni spolu s vami, tak zas o malicko prituhne, jako s kazdym dalsim rebirthem).

Jake jsou vyhody newgame+
Odemkne se vam dalsi mozna vybava a zvysi se maximalni mozny mastery level na vybaveni, takze muzete mit dalsi spoustu bodu z vylepsovani.

Nevyhody?
Nemate do zacatku nic, pouze sve zakladni atributy (z vylepseni) a zakladni zbrane. Zaroven zisk goldu se snizi tak, jak je na rebirth 1. Hra tak hodne prituhne:) Kazdopadne nehlede na nevyhody, kazdy koho ta hra bavi by mel prejit na NG+ hned jak hru dohraje.

Jaky je rozdil mezi newgame+ a newgame++, atd?
V zakladni hre u postavy vidite napr. Rebirth 6. V Newgame+ (aktivace pres character slots po dohrani) pak zacinate na Rebirth 1, ale nad tim je cislo "na druhou". Pokud dohrajete newgame+, misto "na druhou" tam bude "na treti", atd. Pro snazsi popisovani jak daleko ve hre jste tak hraci radsi napisou newgame nebo ng a zatim pocet plusu, rovnajici se mocniteli. Jeste dodam, ze zatimco NG+ musi hrac sam prepnout ve slotech, NG++ a dalsi se uz startuji automaticky (prepisou aktualni NG slot). Co jsem cetl jinde, hlavne NG nezkousejte mazat a nejak obejit, pokud jste udelali velky level v puvodni hre a ted chcete presunout aktualni level postavy do NG. Smirte se s tim, ze musite pokracovat tam kde NG zrovna mate.

TIP!
Dale jsem zmenil nazor ohledne nakupovani goldu. Pokud vas hra bavi a planujete hrat dalsi newgame (a mit stale tezsi soupere), kde tempo ziskavani goldu vzdycky poklesne na vychozi uroven pri rebirthu 1, goldy se rozhodne vyplati. Nyni jiz vim a mohu potvrdit, ze jakekoliv zakoupene goldy (napr. ja jsem udelal nejprve nakup 150.000 a nasledne 750.000) se scitaji a dostanete je nejne po koupi, ale pri startu dalsi newgame (teoreticky by melo fungovat na vsechny sloty), takze jsem dostal 900.000 a s tim se da uz hodne boostnout jinak docela tezky start bez vybavy, kdy ma clovek pouze body. Jako prvni vzdy kupuju Infinity Blade:)) A mimochodem, kdyz mate nekterou ze zbrani vyobrazenych na zamcich v mistnosti uvnitr hrobky v hradu (z haly je to cesta vlevo od schodiste), po kliknuti na nej se mrize otevrou a ziskate dany predmet (zdarma a jsou to hodne silne vecicky). Treba za Infinity Blade je armor, z jehoz statu si vybavim hlavne 100 Health:-)
Host
Host

petrpan | sob pro 03, 2011 4:30 pm

prosim jak tam dam ty ceske title? ipod mam v cz, jazyk telefonu je cz, title eng...

Danger | sob pro 03, 2011 8:31 pm

Tak všem hráčům snad udělám radost.. v průběhu hraní jsem začal zakreslovat mapu a tady je výsledek:) Udělal jsem jen hrad, protože hra mimo něj je pak přímočarý tunel.

Mapa hradu - vysvětlivky:
- zelené značky symbolizují cestu dál (bez možnosti návratu), modré značky symbolizují slepou uličku (většinou s nějakým pokladem), která vaši volbu cesty neovlivní
- oranžové značky jsou goldy
- některé vchody mají společné východy
- strom v aréně roste postupně (minimálně první 4 rebirthy jsem ho neměl aktivní) a růst lze vizuálně pozorovat
- S, M a L jsou zkratky pro malou (small), střední (medium) a velkou (large) truhlu
- trojúhelníčky odpovídají odemknutým bednám
- 1 až 20 jsou čísla jednotlivých fightů, číslování jsem dělal tak jak jsem hrou nejkratším možným způsobem procházel
- pokud zabijete bosse u jednotlivých run, zemřete (avšak aktivujete runu) a vracíte se na start; cesty které jsou u těchto bossů zakresleny lze tedy použít, až když byste touto cestou šli příště
- POZOR! Mapa nemusí být kompletní, zakreslil jsem pouze spawny goldů, kterými jsem si byl jist a potvrdil jejich pozici při cca pěti průchodech

ODKAZ KE STAŽENÍ: http://i42.tinypic.com/2h5lo2s.png
(mapa je transparentní png, můžete ji tak použít na libovolném podkladu, nebo si ji hodit např. přes aktuální wallpaper, to je na vás)

Prosím, v případě, že mapu budete dále šířit, neodstraňujte informace o autorovi. Předem děkuji:)
Host
Host

PeterKiss | sob pro 03, 2011 11:05 pm

Teba ta hra zobrala :)

aj ja som bol tak ked bol IB 1 novinka ale teraz je to len lahky up-grade.
Ale dakujem ze si sa chytil a urobil tu mapu a zoznamil nas z moznostami 2-ky a vytvoril par uzitocnych navodov ako si tuto hru uzit.

Dikes.
iPhone expert
iPhone expert

Danger | sob pro 03, 2011 11:10 pm

Uz jednicka me hodne bavila, ale dvojka je ve vsech smerech lepsi:)
Jinak nakreslit tu mapu nebylo zas tak obtizny a hodne lidem se bude hodit:)
Host
Host

PeterKiss | ned pro 04, 2011 8:56 am

POZOR !!

Je dostupny up-date ma riesit nejake crashe hry ja som ziadny nemal ale vy ktorym sa to stavalo stahujte.
iPhone expert
iPhone expert

Danger | ned pro 04, 2011 4:49 pm

Ja diky tomu patchi prisel o savy:) Ale je to jen hra, tak to preziju:) Kdyz jsem zalozil novy char, dal jsem to cele behem hodky a neco.. kdyz uz clovek vi nejkratsi cestu:)
Host
Host

Uživatelský avatar Freaders | stř pro 07, 2011 4:13 pm

verze 1.0.1 a na iPadu 1 stále při spuštění padá...
EDIT:hardreset a zatim jede! drzte mi palce :D
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
iPhone expert
iPhone expert

DafaC | sob pro 10, 2011 8:33 pm

Tak panove zapojim se trochu do diskuse :) jsem momentalne na levelu 51, hru mam po pribehove strance 2x dohranou, health 8500, attack, 1090, shield 89, magic 37, u light zbrani mam mastered Infinity blade cena 625 tisic, u heavy mastered Tetrach cena 400 tisic, s dual momentalne nebojuju ale mam taky v planu zakoupit, shield mastered Nodus cena 376 tisic, helma mastered Aran cena 375 tisic, armor mastered Aegis cena 397 tisic, a prsten mam bohuzel zatim jenom mastered Thor cena 52 tisic (na lepsi nejsou zatim penize xD) ..... kolikaty mam rebirth ted z hlavy presne nevim ale hra zacina byt celkem pekelne tezka nehlede na to ze zalostne zacina chybet zivot a cena za jeden plny je momentalne 32 tisic a v prubehu hry uz takrka zadne nenachazim, s levelem nahoru uz to jde taky opravdu velice tezko protoze kazdou vec kterou mam vetsinou v tehle casti hry na sobe uz mam mastered takze mi malo kdy tedy pribude nejaky xp pro level up, ale zase nasadit si v tehle casti hry neco slabsiho co neni mastered kvuli pribivani xp a zkouset to s tim na protivniky kteri sou na levelu 170 a vys je opravdu bez sance....jinak jestli muzu nekomu poradit tak ta mistnost s oltarem a klecema kolem dokola kde sviti ruzny zbrane ... tak kazdou klec otevrete tak ze budete vlastnit vec ktera je na te kleci vyobrazena...doporucoval bych setrit na veci co sou z prave strane protoze tam se to celkem hodne vyplati zvlaste pak helma Aran a brneni Aegis sou na velice vysoke urovni... jinak bych doporucoval nasetrit zevseho nejdriv na infinity blade a otevrit si s nim brneni Aegis ktere je prave v tehle mistnosti ... dale pokud stale porazite soupere a nemate s nimi nejaky extra velky problem tak bych doporucoval setrit na neco poradneho a nedavat penize do nejake veci hned jak dosahnete jeji ceny :) .... jinak nevite nahodou nekdo co je s temi zakrytymy vecmi v menu? myslim kdyz najedete do Items a date all a v kazdym odvetvi at uz se to tyka armor, helms atd...je uplne na konci par zakrytych (cernych) veci s popiskama ????...jestli se tyhle veci daji nejak odemknout nebo tak? :)

Danger | pon pro 12, 2011 6:57 pm

DafaC: doporucuju sledovat oficialni forum hry:-) Je tam vsechno.. ohledne vytmavenych polozek v Items je to ale jednoduche. Jsou to predmety, ktere odemknes bud tim, ze se dostanes do Newgame+ a nebo se daji najit v truhlach, nebo prize wheel. Takhle jsem se dostal k hodne zajimavym vecem, treba jako Helio helm (helma co ma God King:-)). Nebo jsem pres big prize wheel ziskal ohnivy square gem, co dava +164 fire attack:-) Nebo damage titan 97 on block.

K tem vecem v kruhove mistnosti (6 zamcenych cel), v me nove aktualizovane mape je seznam pozadovanych predmetu i odmen - link zde: http://forums.epicgames.com/threads/864114-Infinity-Blade-II-Map-of-The-Castle).

A jinak porazet nepratele i na lvl 150+ je docela pohoda:-) Hodne bodu jsem investoval do magie, nabiji se mi to snad ani ne 15 vterin a dava to 10.000 damage:-) Pripadne to dorazim par utoky.. zaklad je znat jejich pohyby, vedet cemu jde uhnout, co se musi bloknout a kdy dat parry:-)
Host
Host

Uživatelský avatar SonnyCz | pon pro 12, 2011 9:00 pm

čaute lidi...dneska jsem to stáhnul a spustil...zatím jsem sejmul podle mapy od Dangera 8. nepřítele. Můžu se zeptat kolikátý nepřítel je to velké ho**do z traileru z úvodního příspěvku :D :)
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Danger | úte pro 13, 2011 12:18 am

Infinity blade 2 - 5,49€

Jestli myslis toho robo-psa, tak ted z hlavy nevim cislo, ale je to mistnost na mape vpravo dole, cervene cislo znaci bosse:)
Host
Host

FILIPSN007 | úte pro 13, 2011 7:34 am

Myslí asi tu obludu v aréně, ta je 10. podle mapky
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar SonnyCz | úte pro 13, 2011 12:06 pm

Jj 10 to byla. Jinak hra je fakt skvělá...pamatuju jak jsem hrával jedničku a toto te fakt pecka...těším se na nadcházející updaty :)
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

hurrican | úte pro 13, 2011 10:54 pm

Paradna gameska, straaasne moc chytlava... Grafika takmer dokonala, len vsimol som si jednu vec a to ze pri prvej prezentacii (tej komentovanej na platne) to hrali cez iphone 4s, a chvalili tam grafiku ale aj taku novu vec ako ze su tam pridane tiene na postavach (self-shadows). Najprv na Iphone 4ke som si myslel ze , jase ved tam je orezana grafika,ale na moje prekvapenie to neni ani na Sku. Vsimli ste si to niekto,alebo nepridava to tam az Ipad 2..? (aj ked na tej prezentacii to hral cez Iphone... :/
Host
Host

danoi | čtv pro 15, 2011 12:01 pm

Ahojte, chcem sa opytat. Mam lvl 35, uz asi 5 poslednych rebirthov ma ani raz nezabili. Zabil som vsetkych 3 Bossov, ale vzdy ked vyjdem na vezu, strcim ruku do toho cerveneho svela a idem zas odznova. Preco ma to nepusti do veze? preco ma to vzdy zabije? Dakujem
Iphone 5 16 GB Black
Ipad Air 64 GB White
Macbook air 13,3
Apple TV 3. generacie
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Jump3r-ko | pát pro 16, 2011 2:05 pm

Ako vam to ide na iP 4?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

danoi | pát pro 16, 2011 7:06 pm

Na ip 4 mi to ide uplne v pohode bez sekania. A to mam jailbreak a dokonca IOS len 4.3.3 (Nie IOS5 pre ktory to je optimalizovane). Na moju otazku hore nema nikto odpoved? Ako sa dostanem dalej? Dik
Iphone 5 16 GB Black
Ipad Air 64 GB White
Macbook air 13,3
Apple TV 3. generacie
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Sphyn0x | pát pro 16, 2011 8:24 pm

Ja už prechádzam druhý krát, ale stále ma to pustilo..
///M
iPhone expert
iPhone expert

danoi | pát pro 16, 2011 8:52 pm

No tak konecne ma to pustilo dole. Zrejme tam trebalo nejaky lvl kedze ja som tych Bossov porazil dost skoro.
Iphone 5 16 GB Black
Ipad Air 64 GB White
Macbook air 13,3
Apple TV 3. generacie
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

maxq | ned pro 18, 2011 3:52 pm

Ako to restartnem, ostal som visiet na námestí kde je socha bojovnika s drakom, nalavo mam vchod zamknutí a žiadnu inú možnosť to neponúka.
iPad 2 3G 64gb 5.0.1
Imac 20
Macbook Pro
magic mouse
Host
Host

Uživatelský avatar SonnyCz | stř led 04, 2012 3:48 pm

Tak jsem k tomu po delší době sedl a mám to projeto.
Ten konec hry je fakt epický :) ... a je to taky celkem dobrá zabíjačka :D
Plus finální video které pěkně zakončí hru
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Sphyn0x | stř led 04, 2012 4:03 pm

Ten koniec som videl asi už 5-krát :D
///M
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar SonnyCz | stř led 04, 2012 6:48 pm

ttj :D ... ale jakože byl to fakt luxusní konec ... o hodně lepší než v jedničce
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Sphyn0x | stř led 04, 2012 8:58 pm

Jednotku som ani nehral :D
Ani by teraz na ňu nebol čas..
///M
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší