Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

pripomenula mi detstvo. Ovladanie v poho az na strelbu ta je nejaka divna. Skoda ze sa nedaju pisat cheaty
som nane zvyknuty. Ak by spravili aj San Andreas a nedali by sa tam pisat cheaty tak by som si to asi nekupil. Neviem ako pre vas ale pre mna je GTA ci uz vice city alebo SA bez cheatov ako skola bez ziakov 

) ale četl jsem že ta střelba se dá nastavit v nastavení.. bylo to tam nějak psané souvislosti že někomu nešlo zaměřovat kola a helikoptéry. Potom jsou tu ještě zbraně s 1st person mířením (sniper, minigun - tuším).. jinak z Toucharcade forums

, Sice nejdou hacky carky (misto toho jsou nejake paznaky ) , ale porad lepsi nez dratem do oka
a dukaz toho ze sikovnej clovicek kdyby si k tomu sedl tak by to teoreticky mohl rozchodit i s ceskymi znaky

to je asi samozrejme... som spokojny 

iPhone3G White 16GB

už to jede plynule a zatím mi to nespadlo,a vykreslovací vzdálenost je sice menší ale dostatečná
mimochodem to takto bylo i u minulého dílu..) tak jsem se neudržel a koupil.. Jestli to do dvou dnů neslevní tak litovat určitě nebudu 

Akorát mi přijde příběhová linka nějak kratší, sice jsem Vice City dlouho nehrál, ale nepamatuji si že bych po dvou dnech měl příběh hotovej 

iPhone3G White 16GB
, potom som misiu dokoncil a hra spadla, ked som ju spustil znovu hned sa nacitala misia a samozrejme dva krat
ked mi to spadlo druhy raz tak som to zas zapol a nejak sa to samo vyriesilo

dik za info
iPhone 4S | black version | 16GB | iOS 6.1.3

bud nieco robim zle, alebo to nejako zrusili, skusane na iPad mini. Aj ked o tu cestinu mi az tak nejde, hru mam prechodenu odpredu odzadu.
TDa píše:Já počkám až se buď potvrdí že tam jdou dat mody, nebo až se zlevní (Chinatown wars bylo zlevněné do měsíce, GTA III hned za týden - kdo kvůli mě bude čekat a zlevní se to až za půl roku tak pak nenadávejte) ale četl jsem že ta střelba se dá nastavit v nastavení.. bylo to tam nějak psané souvislosti že někomu nešlo zaměřovat kola a helikoptéry. Potom jsou tu ještě zbraně s 1st person mířením (sniper, minigun - tuším).. jinak z Toucharcade forums
E: vlastní playlist (pro ty co nevěděj: udělejte si playlist s názvem VICECITY) je na nic.. nebo aspoň když tam máte třeba 10+ skladeb, protože nefunguje jakákoliv forma shufflu a tak to vždycky začne hrát od první písničky.. A když máte míň tak hned tam ty skladby omrzí.

iPhone3G White 16GB

byeen píše:TDa píše:Já počkám až se buď potvrdí že tam jdou dat mody, nebo až se zlevní (Chinatown wars bylo zlevněné do měsíce, GTA III hned za týden - kdo kvůli mě bude čekat a zlevní se to až za půl roku tak pak nenadávejte) ale četl jsem že ta střelba se dá nastavit v nastavení.. bylo to tam nějak psané souvislosti že někomu nešlo zaměřovat kola a helikoptéry. Potom jsou tu ještě zbraně s 1st person mířením (sniper, minigun - tuším).. jinak z Toucharcade forums
E: vlastní playlist (pro ty co nevěděj: udělejte si playlist s názvem VICECITY) je na nic.. nebo aspoň když tam máte třeba 10+ skladeb, protože nefunguje jakákoliv forma shufflu a tak to vždycky začne hrát od první písničky.. A když máte míň tak hned tam ty skladby omrzí.
Ten vicecity playlist mi nejak nejde, tebe to funguje ?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé