Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

(jenom se bojím jaký v tom bude háček = kolik run budou stát)

Nebylo by od věci nějakou založit. Nemusí v ní být 100 členů, ale stačí klidně jenom 10 - 15 aktivních
tak som siel do toho prveho mesta kde som si ich kupil lebo som uz lvl 24 a ptm som sa zase vratil nas5 za 20 striebornych a zistil som ze som si nevylepsil talenty a tam mi pribudli dalsie skilly, neviete o nejakom meste kde si ich mozem kupit na archera ? niekde blizsie ? dik

... mno a od té doby toho moc není. Možná kdyby se sesbíralo pár aktivních hráčů, tak bychom mohli založit 

p.pexa@email.cz

SonnyCz píše:škoda že končíš Santo. Byl jsi můj nej kámoš ve hře a těch dungů co jsme spolu prošli..
. Ale jak sis všiml, moje aktivita šla za poslední týdny rapidně dolů a na druhou stranu bych nerad svoje postavy mazal, jelikož patří k jedněm z nejlepších na serveru (ach ta chvála
).
.

Lewa píše:Zdravím všechny hráče i nehráče O&C!
Tuto hru hraji více než rok a po této době jsem se rozhodl svůj účet prodat. Aktuální stav mých postav: 6/6+5 (Rahlij's Staff, 2x Knowledgable Mark) mage, 6/6+5 DPSwar (Vorpal Sword, 1x Frenzied Medal), 0/6 healer.
Nutno říci, že moje postavy mají na serveru své jméno, které jsem se snažil vybudovat v pozitivním světle, což se mi také podařilo.
Jména postav: Satanis, Satanis1, Satanis2
Kdo by měl zájem můj account odkoupit, nechť píše! Příjímám nabídky pouze ve skutečných penězích, nepodporuji výměnu za cokoliv a v rámci důvěry jsem ochoten se i sejít osobně.
Předem děkuji za SKUTEČNÉ zájemce!
S pozdravem, P.
iMessage:
- Kód: Vybrat vše
p.pexa@email.cz
? Nerad bych tyto vyspělé postavy mazal, věřím, že je někdo dokáže upotřebit.
)

takže už je to takový wowko zadaco na to jsem čekal!!!!
jdu do toho
))

)) Mám jméno jiriczek 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé