Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

.

Měl jsem takhle s místními borci nejmíň 3 Endurance, které jsem nemohl dojet nikdy na prvním místě a po jejich smazání se konečně výkony vyrovnaly a závody lze zvládnout. Za těch pár tisíc, které člověk občas dostane za to, že tam má hodně poražených přátel to opravdu nestojí. Takhle jsem naprosto zbytečně spoustu z vás nenáviděl, aniž bych vás znal, jelikož to prostě kvůli vám nešlo 

Tvoju frustraciu uplne poznam.

Aspon hra vydrzi dlho. To trreba uznat.
JanGottwald píše:No já třeba dneska smazal z GC všechny přátele přidané z této diskuze, jelikož (a to mi všichni prominou) jsou ve hře spíš na obtíž. Obzvlášť v Endurance, kdy někomu z čista jasna hodí hra před auto další vláček soupeřů a ten pak najede 30 km a to je někdy spíše k pláči než k respektu k danému jezdci![]()
Aj keď teda bodov menej. No nebaví ma opakovať vyhraný závod. Hlavne keď tých nových je stále dostatok ...

. Ja si raz za dva-tri tyzdne zahram par kol a trati s autami - potom dam opravoat a dlho nic
hehe.

Resp. ak raz mam auto dobre, tak ho vyjazdit co najdlhsie. Podobne ako ked si kupi bezny clovek auto v reale. Tiez by mal mozno rad kazdy rok nove, ale obvykle musi aspon 3-5 rokov pockat
.

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé