Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
pre aDRian382: no musis to nejak podelit a kupovat zbrane a aj zaroven robit BUSINESS a kupovat nehnutelnosti/properties/ aby ti to vychadzalo. Nemoze/nemalo by/sa stat aby si siel hodinovo do minusu. Napriklad mne moje PROPERTIES momentalne zarabaju 350000 za hodinu.
Skoda, ze se neda IMW synchronizovat s MW na FB mam totiz v MW 560lvl. A je tam porad co delat. Tesim se na Tokio Jinak moje ID je 5800 3087 95 a pridal sem si vsechny P.S.: Doufam ze casem pridaji i do IMW dalsi lokace a moznost synchronizace s FB. Peace
Zdravim vsechny. Patek se mi stalo, ze prestala fungovat Push notifikace. Apps jsem odinstaloval a znova nainstaloval. V nastaveni Oznameni je vse povolene. Mohlo by to mit neco spolecne s aktualizaci iOS? Nestalo se vam to nekomu take?
edit: Ostatní notifikace, včetně notifikací od Zynga jdou v pohodě. Verze iOS 4.3.2 nonJB
iPhone4 16GB black iOS 6.1 nonJB iPad 16GB WiFi+Cellular black iOS 6.1 nonJB + ZAGGfolio Black Carbon Fiber/Silver