Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
s prechodem na 3.0 mi trochu blbne taato hra - konkretneji disciplina skok do dalky. kdyz skocim poprve (zmacknutim obou tlacitek) a chci se napnout (zmacknutim podruhe) tak mi to ukazuje krizek, tudiz nejde se napnout
Dneska v praci na zachode jsem dal jeste 5998 a vim, ze jde dat i hodne pres 6000 Jinak nemuzu si pomoct, ale tuhle hru mam uz nejakej ten mesic a porad me moc bavi, u ostatnich to tak zdaleka neni, chvilka a uz me omrzi. Jinak lepsi vykony se mi dari v survivalu, neni tam tolik rusivych vlivu okolo (podium, ostatni zavodnici, atd.).
iPhone 7 32GB silver Apple Watch 42mm Sport iPad Air 32GB iPad 2 16GB iPhone 5 32GB white iPhone 3GS 16GB black iPhone 2G 8GB
Vytahuju topic z hooodně velké historie a prosím pařmeny o pomoc. Od určitého updatu mi nejde přihlásit se přes hru na facebook a sdílet výsledky s konkurencí. Nevíte, zda tuto featuru autoři vynechali? Mohli byste mi to na své verzi prověřit? Příznaky: Při kliknutí na facebook connection se nestane zhola nic... V high scores vidím pouze lokální výsledky, nikoliv "celosvětové". Doufám, že tam vůbec kdy byly a že nemám pouze špatnou paměť