Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
já spíš preferuji 2d hry (žerou meně baterku) takže nějaký 2d strategie(settlers mi udělal radost ale ne takovou co jsem od toho čekal, myslel jsem že udělají předělávku Settlers 2) mno nebo 2d rpg něco na způsob final fantazy nebo diabla... btw zahral bych si i něco online, já vím že už jsou nějaký ale já myslím nějaký MMO (nemusí to být zrovna rpg )
//edit: jo ještě dodám zahral bych si Heroes of Might and Magic //edit editu tak HoMM je hra se jmenuje Palm Heroes ale má zatím nedodělaný ovladaní takže zatím čekat
já celkem postrádám předělavku diabla, iTouch by to utáhnul, a ani by mi nevadilo že to bude mít 3gb a víc... už by mohly dělat propracovanější hry s větší velikostí, neš krátké hry co dohraješ ani ne za 3 hodiny a má to 200mb.... Si myslím že je lepší jedná dobrá hra než 20 app na "ploše"
jackietran: xD jsný myslel jsem to s nadsáskou, ale jak jsem již psal, raději si zahraji dobrou velkou propracovanou hru než deset "miniher". Neřikam že jsou špatný ale často se dostavám do situace "tak... co jsi dnes zahraji..." kdež to bych měl na "ploše" jednu, dvě hry tak mám jasno
Já jen nechápu, proč plno lidí chce FPS hry, jako Bioshock, CoD, atd. Z těhle her na iPhonu nic nemáte. Matláte na tom malým displeyi prstama, nic nevidíte a prostě si tu hru neužijete tak, jako kdyby ste ji hráli na pořádným velkým monitoru. Na iPhone se podle mě hodí hry jako Diablo, NFS, TD...
nahodou, ja som si to este niekedy v septembri rozohral a celkom ma to bavilo (konkretne verzia Yellow), ale pri Sabrine som sa zasekol a od vtedy som to nepustil
fps hry jsou na iPhone naprosto nevhodné nejlepší jsou auta,ale v poslední době mě hodně zklamal NFS Shift na PC je to vydařený simulátor a na iPhone arcadová blbost která se ani nedá hrát
Veľmi rad by som si zahral na iPhone/iPode Touch niečo v štýle GTA San Andreas... Viem, v Appstore je nejaka podobna gameska od Gameloftu, ale nie je to ono... Myslim, že keby chlapci z Rockstar Games prišli s GTA aj na iPhone platformu malo by to veľky uspech ....