crab3982 | čtv dub 15, 2010 5:30 pm
to bawy: cau, koukni na muj level, klidne si me pridej, dnes bych mohl skocit na 23, crabik
EDIT:
to all: moje poznatky, vice budov ma vyznam asi jem proto kdyz mas hodne zakazniku, kteri od tebe mohou nakupovat. hodne budov ma ale i vyznam ze mohou i sami vydelavat a mas tak rychleji penize. proto mam treba postaveno vice veci a klobouku.
Taky jsem vypozoroval, nebo to mozna bude bug ve hre, nebo je to schvalne nastaveno od vyrobcu. Ze kdyz hodne nakupuju, myslim ale opravdu hodne, trba vic jak 40objednavek za den, ze se ucet zablokuje znamim zpusobem takze ze o de nikdo nakupovat nemuze, Nad hradem vidi Open ale budovy jsou prazne-nedostupne. Kdyz pak necham objednavky dojet, zase se to samo spravi, a nakupovat se da i u me. Mam to vyzkouseno i u jinych kolegu a maji stejne zkusenosti.
Takze to delam tak ze zacatkem tydne projdu vse v adresari, vyberu kde se mi co libi, rozeslu objednavky, a pak to necham to konce tydne bez objednavani,za nejaky den 1 az 3 az dojdou vsechny vyrizene, zase se da nakupovat v klidu u me.
Nedelam to tak pravidelne, jak postavim dost budov, necham to jen prodeji, stejne uz za chvili nebudu mit misto, a rozsirovat se mi zatim na citadelu nechce, musel bych prekopat cele mesto.....
zdravim vsechny: crabik
edituj svoje příspěvky - viz pravidla fóra. toncek