Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
5x: do 1 great slide directly after an island jump. Pochopil jsem dobre, ze musim udelat 5x great slide po vyskoku z ostrova? Musim to udelat za sebou nebo se to scita? Diky
- iPhone 5S 16GB - silver - 19.11.2013 - iPhone 4 16GB - black - VÝHRA - The New iPad 16GB - white + modrý SmartCover - VÝHRA - iPod Shuffle 4. Gen. 2GB - silver - reproduktor Jawbone Jambox - black
Proste vyletis z ostrova jedna a hned prvni dopad na ostrov dve musis udelat great slide. Takto to opakovat 5x na kazdem ostrove. Nemusi to byt za sebou. Hlavne 5x musis udelat po dopadu na prvni kopecek peti ostrovu great slide, tedy na kazdem ostrove bude prvni slide great slidem. Takto opakujes 5x. Ne jako druhy a ne jako treti. Hned prvni slide na ostrov musi byt great slide. Delas to takto? Pokud prvni slide hned na zacatku ostrova neni great slidem, tak se to nezapocita.
Mattthewww píše:No, právě, že to tak dělám. A furt to nemám splněné. Už fakt nevim.
EDIT: Tak sem to konecne dneska splnil Ale co jsem delal spatne, nevim.
Já jsem ten Fever dělal tak, že jsem si ho aktivoval těsně před skokem na novej ostrov a tim jsem nabral pár sekund zadarmo - pak jsem to jen nesměl pokazit hned po dopadu