Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Dival jsem se ted na stranky EA a u NFS Undercover jsou pouze tyto platformy: PC, PlayStation ?3, Xbox 360 ?, Nintendo Wii ?, Nintendo ? DS, PlayStation ? Portable, PlayStation ?2. O Apple Macintosh tak jako je treba uveden u Spore ani slovo. Tak uvidime
Jo ale SPORE na iphone vyšlo další den po vydání na PC a MAC.Ty NFS trvaj nak dlouho. Jo a lidi pls mám ty NFS na PC a nejdou mi spustit.Když to zapnu tak to hned spadne a píše mi to __správa o odesílaní chyb__.Skoušel jsem asi 10 cracku a furt to stejný.
Me snad sali zrak kdyz ctu toto vlakno TAK EA jsou "svi..." ze chteji za svuj produkt penize . Sakra ty chodis do obchodu bez penez a vse dostanes, nebo snad umis cracknout rohlik nebo kus masa. Neni lepsi si jednou mesicne odpustit kino , brcko , nebo navstevu MC, KFC a podobnejch zavyslosti a mas na kvalitni hru. Myslis ze ti lidi delaji u EA zadarmo a je to vlastne jen jejich konicek....
vyroba her u EA neni konicek, kdyby to byl konicek tak je ta hra zadarmo..nerek sme ze sou svine protoze chtej penize (to je snad normalni ne?), ale protoze jich chtej moc.. treba nfs pro strret stalo asi 1400 a oproti carbonum nestalo za nic..
NFS: Undercover vyjde na PC,Xbox 360 atd. dne 18. listopadu 2008 v USA a dne 21. listopadu 2008 v EU. Takže do tý doby určitě nevyjde na iPhone..musíme počkat..
edit:hm, diky tomu ze sem to blbe precet tak uz tak dlouho cekat nebudeme
Naposledy upravil Martyn dne sob lis 29, 2008 10:44 pm, celkově upraveno 1
Uvidime ale co mi na AppStore celkem vadi je,ze nenabizi nejaka DEMO ci TRIAL verze aplikaci a her....co kdyz si to koupim nebo cokoliv jineho a nebdu spokojeny? na druhou stranu je ale fakt ze to nejsou zadny palky.
Cafte vsetci,sory ze sa to pitam ale neviete ci to nfs vislo?pozaral som sa v appstore, ale mam polsky ucet tak ci nahodou ci to nieje na us alebo cz appe precital som si to tu cele aj videjka fakt cool!!!Na nete som pozeral ale asi som d...il:)
EA Games trochu zaspali ne? Hry FastlaneStreetRacing ci Ferrari GT Evolution uz na AppStore jsou....no treba bude NFS jeste lepsi,na PC jsem byl vzdy spokojeny,uvidime zda se cekani vyplati.