Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Dofam ze v tomhle pripade hra alespon do konce roku vyjde.....NFS od EA se nestale posova a myslim ze v prosinci nebude.Video vypada schopne snad bude i hra podobna...
Screeny vypadaji skvele,doufam ze rychlost bude alespon 20FPS K tomu poslednimu prispevku,no nekdy jsou JAVA hry otresne ale to je zpusobeno jeji omezenosti. Pokud jde primo o Gameloft (Tusim ze to jsou FRA) tak z vlastni zkusenosti a jinych mobilu vim ze oni ji vyuzivaji na maximum,nestkal jsem se s nejakou vylozene spatnou hrou,vzdy jsem byl spokojen.
, tak při tomhle sem se upřímně zasmál..ty smyky sou úplně nejlepší.. ale nemůžeš srovnávat hry na obyč. mobil (v tomhle případě starej obyč. mobil) a na iphone..to je jako porovnávat řízek s ořechama, prostě to nejde..prostě na obyč. mobilu ty hry nikdy nedosáhnou takový krásy jako iphone (když nezapočítam budoucí nokie, atd.)
mikerc No tak to je sily,takovou hru s podobnou grafikou jsem hraval u znameho nekdy pred 15-ti lety jen s mene barvami.Proste staticke scroll pozadi,ubihajici pruh znazornujici silnici a autickou rozpohybovane do 6ti fazi To uz mi prijde lepsi i formule Checkered Flag na starickem dosud funkcnim ATARI LYNX...jo to byla masinka
No bezi na konzoli,zastrcena v cartidgi,LYNX se vyborne ovlada,diky sve primerene velikosti skvele padne do tlap a k tomu pripocti davku nostalgie...razem mas odpoved.
Ferrari GT vyjde podle me driv a treba bude i lepsi,uvidime. Bojim se ze NFS nebude iPhone stihat (Na PC jsou posledni verze celkem narocne.)...ma sice 600Mhz CPU ale nikde jsem se nedocetl zda a jaky ma GFX Chip nebo jestli to tahne CPU samo.
Hra bude na app store zitra ráno. Neručim za pravost této informace je to z Amerického fóra.Ale na 99% je to pravda protože na fóru je to teď žhavé téma.
tak zatim sme si zajel dva závody v kariéře a vypadá to že mě tobude dost dlouho bavit způsob kariéry je jako v NFS Porsche který mě bavili hooooodně dlouho ať žije povolání testovacího jezdce drahejch sporťáků
Ja jsem to zkusil asi 3x za sebou, tak jsem to zkusil oddelat a dam to tam znova, protoze podobne me blbnou i Monopoly, u tech naskoci logo a spadne to
EDIT: tak ani opetovna instalace nepomohla, jen najede bile pozadi a tim to hasne ;(
EDIT2: v Safe modu hra jede... - takze stejnej problem jako u BIA
Mozna zkusit orig FW2.2 ne ten upravovany/pocesteny od whisky96
EDIT: Muze dat nekdo odkaz na video jak se hran skutecne hybe? CHtel bych to aleson vyzkoiset ale neco jako lite verze treba s jednou trati bohuzel neni k mani.....
...tak u mě je to tak že při prvním spuštění tam byla bílá obrazovka asi minutu tak sem to vypnul a zapnul znova a zase to samí a na potřetí už naběhla normálně (hned po spuštění logo, video ...) a od tý doby už se spouští bez problému (Whiskyho FW 2.1 CZ/SK)