Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
no ako som pozeral ten trailer tak podla toho mobilu s ktoreho sla ta hra aj ked bol len animovany... vyzera to ze by to malo byt na wm alebo simbian... a taktiez tam pise ze to ma vijst v novembri 2008 a to uz bolo ... ale nepohneval by som sa keby to vyslo aj na iphone .... bola by to super hra...
Hra vypadá fajn, pěkná připomínka GTA, ale mě se v iPhonu trochu trhá, respektive ty animace nejsou úplně plynulé (a to mám úplně čistý telefon), takže bude asi chyba na straně hry. Škoda no...
Zkus jěště restartnout iPhone. Já to dělam po instalaci her, co zabírají víc místa. Na začátku se mi sekalo Assassins Creed, pak sem restartoval a je to v pohodě.
já jsem byl celkem zklamán z téhle hry, podle mě se to s GTA na iphone nedá srovnávat, nebe a dudy. Ale zase je to zadarmo, kdybych jí stáhl za peníze, tak bych byl dost naštvanej.
iPhone 5 32 GB white, iOS 7 iPad s retina displayem 64 GB white, iOS 7 iPod nano 4 GB silver, 2. generace iPod nano 16 GB blue 6. generace Apple TV MacBook pro 13'' 2,4 ghz (mid 2010) twitter: ptrbndr