hra - TapDefense [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

socka | čtv pro 04, 2008 1:14 pm

hra - TapDefense [AppStore]

Dostal se nekdo pres level 31? hraji to dnem i noci ale pres tento se nemohu dostat. muze zde nekdo dat printscreen jak ma rozlozene veze.. diky

Ronin | čtv pro 04, 2008 2:32 pm

Re: hra - TapDefense

Jo, uz jsem to 2x dohral...jen nechapu, kde v hodnoceni na netu berou lidi ty stotisicove a milionove body ;)

Moje strategie je:
1. sipove veze do shluku, upgradovat dle potreby
2. zhruba co 5 dilku jednu ledovou vezi
3. pozdeji pridat wizards tower
4. na konci udelat na zacatku cesty shluk zhruba 4 lightning tower na max, ktere uz pobijou prakticky cokoliv.

Princip je v tom, ze income je zavisly na aktualim poctu penez na konci kola (10-15-20-25-30%). Cili musis fakt hodne setrit, pro zacatek nasetrit stovku, pak 500, pak 1000 a ty si nechavat. Kdyz mas za kolo kolem 500-1000 zisk, tak pak neni problem to dohrat.
iPhone 3G 16GB od O2, fw 4.2.1, JB
iPhone 4 32GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 5 64GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
Host
Host

socka | čtv pro 04, 2008 3:33 pm

lighting tower je co?
Ja tam mam na vyber jen arow, bombs, water, ice, storm, magic tower.
Wizard jsem pochopil ze je magic tower.

JC_Gucci | čtv pro 04, 2008 4:21 pm

zatim jsem to hral jen jednou a zkousel jsem co ktera vez umi a dal jsem v pohode 20. Je to presne tak jak uz bylo receno, musis furt mit co nejvic penez. Uz jsem hral par podobnejch flash her na pc, je to fakt zabava...
edit: druhy pokus lvl 32. Nedoporucuju stavet earthquake tower.

socka | čtv pro 04, 2008 5:09 pm

jiz jsem to projel. Pekna hra. Chtelo by to ale vic map. Diky

tomas89 | ned pro 07, 2008 7:19 pm

kolik to ma levelu?
Host
Host

Uživatelský avatar ygy | ned pro 07, 2008 8:14 pm

nwm ale ja som sa dostal iba do 30 :cry:
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

tomas89 | ned pro 07, 2008 8:36 pm

tak ja sem se dostal do 43 a tam uz sem nemel zadnou sanci:-D :mrgreen:
Host
Host

JC_Gucci | ned pro 07, 2008 10:29 pm

Ted si nejsem uplne jistej, ale myslim ze 43 je posledni. Napise to, ze politici se snazej dostat z pekla a zacne tam pochodovat strasne dlouhej pruvod cernobilejch maniku.

Ronin | ned pro 07, 2008 10:54 pm

socka: Omlouvam se, wizard je samozrejme magic a lightning je mysleno storm...byl jsem linej si pustit iphona :)
Posledni level je 43, 4 namax storm veze na zacatek a zadny z nich neprojde - jen je to draha sranda, cili na to musite mit :)
iPhone 3G 16GB od O2, fw 4.2.1, JB
iPhone 4 32GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 5 64GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
Host
Host

f.a.n.o | stř pro 10, 2008 11:17 am

nemuz se dostat pres 34 level... A hlavne, mam problem s penezma, porad mi to dava jen 10% ze zbytku na konci kola. A k cemu je za ty 2Halosy
(jak to znaci ve vyzkumu- research) INTEREST RATE? Davam to a nevidim zadnej rozdil oproti predchozimu...melo by to prave zvysit ten prijem v procentech, je to tak? A me to neudela a mam porad tech 10 procent... v cem muze byt chyba? Nebo to spatne chapu?

JC_Gucci | stř pro 10, 2008 2:38 pm

Chapes to spravne, je to chyba ve hre. Ty procenta se ti zvysuji, jen ten text zustava stejny. S penezma budes mit problemy od zacatku do konce, musis proste setrit jak je to pujde kazdej zlatak. Chvile kdy mas penize nazbyt prijde vetsinou az v poslednim kole. Ted nejsem doma, ale pak vam poslu screen mapy temer cely zastaveny freez vezema.

Par tipu pro ty co s touto hrou maji problemy:
Misto staveni vic vezi upgradujte ty co uz mate.
Nestavte water, jsou uplne zbytecny.
Prvni halo pouzijte na freez vez. Taktik je hromada, ale tahle je nejjednodussi.
Lightning veze stavte az uplne na konci a rovnou je upgradujte.
Neprecenujte wizard veze. Maj sice velkej dostrel, ale damage skoro stejnuj jako cannon. Maximalne dve uprostred mapy.
Upgradovana freez vez dava i slusnou damage.
Freez veze stavte jen v dostrelu jinych vezi. Veze strilej vzdycky na prvni potvoru, takze tim ja freez zpomaluje se potvory dostanou do chumlu a coolateral od cannon a wizard je nejuccinnejsi.
Snazte se stavet veze tak aby potvory sotva dosli na konec (znamena aby vase sila vysla jentaktak, tim setrite penize. Nema cenu upgradovat drive nez je to potreba)
Stavte veze ne tak, aby v jejic dostrelu byla nejdelsi draha, ale tak, aby potvory usli nejvetsi vzdalenost. (Nevim jak to popsat, misto toho abyste treba archer vez daly do zatacky, tak ji dejte tak aby dostrelila na dve odlisny casti trate)
Kdyz vidite ze jde do uzkych, pausnete hru a upgradujte vez.
Pokud vam nejde o skore, ztrata zivotu neni tak hrozna. Kdyz vam jedno kolo projde deset priser, neznamena to prohru.
Vymyslete si taktiku (lightning na zacatku/ freez+wisard/hodne cannonu+freezu) je to ucinnejsi nez tam nahazet vsechno.
Vykaslete se na earthquake tower.
Hodne zalezi na zacatku. Zkuste si prvnich par kol, abyste utratili co nejmin penez a zaroven proslo co nejmin priser.
Nestavte veze uplne vedle sebe. Kdyz jim date rozestup jsou ucinnejsi (kdyz jsou vedle sebe obe vystreli na priseru ktery staci jen jedna rana)

Uz me nic nenapada :D
Prvni kolo uzjsem dohral mockrat, druhy jsem jeste nezvlad.
Btw vsim jsem si ze v druhym kole jsou vyssi uroky.
Podle prezdivek v zebricku je poznat ze to skore je nejakym zpusobem nacheatovany.

shade | stř pro 10, 2008 8:57 pm

no ja som ešte nikdy neprešiel 30 level. vždy mi v 29. prejde veľa príšer a to sa potom nedá. ale vdaka za rady skúsim to a uvidím či sa mi podarí dostať dalej ;)

to highscore je jednoznačne cracknuté. myslím si že ani nebol problém to cracknúť. nevyzerá to byť zabezpečené.

f.a.n.o | čtv pro 11, 2008 3:12 pm

zajimave, urcite vyzkousim...
Jian ja se dostal do levelu 41 se skore 2818 a jen pomoci freez vezi neupgradlych, ale bylo jich hodne a zbytek mapy (ani jedno pole jsem nemel prazdny, kam stavet) zastavenech jen lucisnickyma vezema a 85 procent z nich level 3, zbytek 2. :)
Ze zacatku se to zdalo byt vyborny, ale od 35 levelu to bylo uz spatny...
Kazdopadne urcite upgradujte, ten rozdil je strasne znatelny...ale zase zalezi na penezich, ze jo...

f.a.n.o | čtv pro 11, 2008 4:16 pm

Taaaak, dohrano, 43 level, skore 4583...
Je tojen o jednom, setrit setrit setrit, ne nadarmo se rika, ze penize delaji penize. Jo vylepsujte, pomalu ale jiste a hlavne doplnejch. :wink:

shade | pát pro 12, 2008 8:44 pm

aké zmeny ste zaznamenali v novom update? okrem tých grafických ktoré sú pekné a novej ikonky :) mne sa zdá že zlato pribúda rýchlejšie ale ked is všímam koľko dávajú príšery tak v tom rozdiel nevidím ale ked som to hral tak som mal akosi viac zlata :)

JC_Gucci | sob pro 13, 2008 1:46 am

btw, v dobe kdy jsem objevil krasu tower defense her, tak existovali pouze tri.
Flash Element TD
http://www.mofunzone.com/popups/flash_element_td.shtml
Je to vlastne asi puvodni hra. Tap Defense je takovej jeji remake pro Iphone.

Circle TD
http://www.freewaregames.net/fwpro/towe ... ?game=2758
Tyhle hre jsemnikdy neprisel na chut. Priserky nechodej od nekud nekam, ale bezcilne bloudej po mape a nesmi jich na mape byt kritycky pocet.

Vector TD
http://www.candystand.com/play.do?id=18047
Tahle hra vypada na prvni pohled dostslozite, ale je naprosto skvela a zabavna. Tuhle hru jsem hral asi nejvic, pac ma hodne map a zaroven bavi i vickrat stejna mapa, akorat s jinou taktikou. Na Iphone taky existuje jeji remake, jmenuje se retrodefense, ale vubec mu nemuzu prijit na chut. Nejak me nebavi.

Kdyz si date na googlu hledat "defense game" tak vam to najde dalsi hromadu flashovych podobnych her.

Pro adminy: Myslim ze tento topic si zaslouzi presun do aplikaci...

f.a.n.o | pon pro 15, 2008 8:09 am

Souhlasim, melo by se to presunout...
Jinak opravili ten bug, ktery jsem zminoval na zacatku s tim INCRASEm a pak trosku grafika. Pisou ale, ze ty "Zemetresne veze" stale nefunguji, at za ne clovek neutraci love. :)
Jinak Hraju to na uroven POKROCILA a musim rict, ze to neni zadna sranda a taktiku to bude chtit asi nejak upravit, zatim vymyslim jak by to melo jit a je to boj... Jinak v te pokrocile urovni, zase je tam problem s tim Increasem, protoze to ukazuje 13% hned na zacatku a kdyz si za 2 Halosy koupite vylepseni o 5%, pise to ze to bude z 0 na 5. :) Ale penize to snad pridava normalne. V podstate je to stejne jako EASY, jen je kratsi draha a ma jiny tvar, ale prisery jsou stejne a stejne silne...

JC_Gucci | stř pro 17, 2008 2:36 am

Pro zajimavost rozvrzeni vezi jak jsem dohral prvni kolo... btw ty modry nevylepseny jsem stavel ze srandy kdyz uz jsem vedel ze mam vyhrano a chtel jsem zastavet celou mapu. Bohuzel mi nevysly penize.
Obrázek

Lukhin | sob pro 20, 2008 9:32 pm

Diky za rady, urcite vyzkousim. Je to navykova hra, ale kdyz vidim konec, tak to nastvane vypnu a chci to odinstalovat. Nevim proc, ale vzdy se k tomu vratim :)). Muj rekord 30 lvl. Btw na co jsou ty bleskovy (storm) veze? :?:

JC_Gucci | ned pro 21, 2008 1:07 pm

Ubiraj nepratelum procento zivota. Ma cenu je stavet az uplne na konci a samozrejme jen na zacatku drahy

Revenger | stř pro 31, 2008 12:40 pm

Mno tak po dlouhém očekávání jsem konečně dostal Iphone a na tuhle gamesu jsem se moc těšil ... No a párkrát jsem zkoušel až jsem přišel na velmi jednoduchou taktiku ... ze začátku stačí stavět jenom arrow towers na taktickejch místech a postupně přistavovat další ... mezi tím všechny hala dávat do interest ratu až se dostanete na nějakejch 30 % ... potom postupně zastavit úplně celou mapu arrow věžkama a ty postupně vylepšovat, ale jen tak aby jste to tak akorát dávali a ne zbytečně moc ... Pak vám začnou přibejvat peníze neskutečnou rychlostí ... ke konci stačí postavit earthquake tower ( já jí dal mezi cesty ) a na rohy pár ledovejch věží ( podle mě zbytečnost ) ... mno a na konci jsem měl něco okolo 250 000 zlata a nemohl za něj už nic stavět. Kdyžtak mluvim tu o nové verzi 1.2 a Game modu normálním clasicu na easy. Zkusim hodit screen.
IMG_0001.png

iPhonak3G | stř pro 31, 2008 1:31 pm

ja jsem se dostal do levelu 40, dal mi to nejde :?

Hyrogen | čtv led 01, 2009 9:39 pm

Tak koukám že od dob kdy jsem pařil první Warcrafty a Dune 2 na PC (polovina devadesátých let) se vytratily mé strategické schopnosti :cry:
Hrál jsem tuhle návykovou hru asi 10x a nejsem schopný se vlastními silami dostat přes 31 level. Děkuji za rady úspěšnějších, zkusím je přenést do praxe :wink:

Každopádně hra je to návyková a neskutečně mě dokáže naštvat každý předčasný konec...

EDIT: podařil se mi 34 level ale stále si připadám zoufalý
Naposledy upravil Hyrogen dne sob led 03, 2009 3:49 pm, celkově upraveno 1

Lukhin | sob led 03, 2009 3:43 pm

Bych uvital nejaky screen rozestavenych vezi. Sam se taky porad nemuzu dostat pres 31, ale porad se snazim :-P

JC_Gucci | sob led 03, 2009 4:31 pm

Koukni o stranku zpatky, jedno funkcni rozestaveni uz jsem sem postoval

vivids | sob led 03, 2009 6:39 pm

je to dost lahke ked pridete na vhodny system, ja som zvolil takyto,vela stastia:)

JC_Gucci | sob led 03, 2009 7:16 pm

To je diky updatu, nebo to slo i predtim upgradovat archer veze na ctvrtej stupen?

Lukhin | sob led 03, 2009 7:55 pm

jak je ten update, tak jsem v pohode dohral ten mod, kde se zacina s 2 500 gold. Ale jdu na ten clasic. Musim to dokazat ;)

Edit:
Ty arch veze jsou diky updatu. Viz 2. Screen, ze to dohral v klasickym modu. Co si pamatuju, tak v minule verzi byl max 3. stupen ;-)

Biermann | sob led 03, 2009 9:17 pm

Revenger: Dik za radu. Nevim jestli to fungovalo takhle pekne uz v 1.0, ale v te 1.2 jsem to s temihle tipy prosel napoprve :) Akorat ja teda na zacatek drahy hodil par storm vezi (jak tu take nekdo radil) a naprosta vetsina potvor se nedostala ani do prvniho stoupani. Sice jsem to dohral jen se 2 zivoty, ale vsech 18 jsem ztratil behem prvnich 10 kol, kdy jsem se snazil az moc setrit.

Cuotl | sob led 03, 2009 9:23 pm

mam dotaz sem si stahnul tuto hru
mam nejnovejsi verzi 2,2
bohuzel kdyz dam sinc do iphonu nemuzu nikde najit jakoukoli hru nevite co stim je pisnete mi na cuotl@seznam.cz
budu moc vdecny

pacholek | sob led 03, 2009 10:37 pm

nebudu psat na mejl...
pise ti to po sync nejaky error ? nejpravdepodobnejsi bude ze nemas itunes autorizovany k tvemu PC...

vivids | ned led 04, 2009 8:18 pm

tak som zdolal uz aj hard v classic mode,na 3pokus a da sa to spravit len pomocou arrows,ice,a earthquake...a tie vylepsit na najlepsie,a dobre ich rozmiestnit:) good luck

Hyrogen | ned led 04, 2009 8:32 pm

Jsi King! Já se stále plácám v easy a nemohu to dohrát. Teď si tedy šetřím nervy a raději nehraju ale snad už to přístě vyjde...

F4kt0r | ned led 04, 2009 10:05 pm

Ted sem mel game over ve 43 lvlu :) asi po hodine snazeni a fakt pecka... Mam iPhone kratce a necekal sem ze s tim bude takova zabava :)

Jinak super hra, vsem doporucuju...

Lukhin | pon led 05, 2009 1:09 pm

Zkusitm to s tema arrows, a uvidim. Muj nejvetsi problem je v setreni. Nedokazu asi setrit tak, abych vydelaval na bonusech. Hru mam uz dlouho a vazne neomrzela. Diky novym challenge jsem ji uz tam parkrat dohral, musim ale pokorit ten classic. Je to otazka cti :-D :-D

annaud | úte led 06, 2009 6:15 pm

Díky za tip s arrows a ice, doposud jsem koncila nekde u 21 levelu, s touhle radou jsem ihned napoprve dojela easy do konce.

JC_Gucci | úte led 06, 2009 7:03 pm

Classic/hard, zatim 20ty kolo, je to masakr

Hyrogen | úte led 06, 2009 7:24 pm

Konečně jsem se dostal od 43 levelu. Taktika hodně upgradovat arrows a ice věže. Později jsem přihodil Storm věž a důkladně vylepšil, ke konci i dvě magické věže. Ve 43 levelu mi ale nepomohl ani narychlo udělaný Earth Quake, ty černobílé mrchy prostě prošly jakoby se nechumelilo...

annaud | stř led 07, 2009 10:58 am

Já použila v easy jen arrows a ice, vsechny halos jsem davala do zvysovani penez. Setrila jsem co se dalo (tedy vzdy dostavovala ci upgradeovala pouze v pripade, ze uz to bylo nezbytne nutne). Na posledni level jsem mela zastavene cele pole a temer vsechno vytunene na maximum. Ani ti bidaci z posledniho levelu nemeli sanci.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Hry pro iPhone