PuzzleQuest: Chapter 1 - Battle of Gruulkar [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

JC_Gucci | čtv pro 25, 2008 12:14 am

Re: PuzzleQuest: Chapter 1 - Battle of Gruulkar

btw z tveho popisu to zni temer identicky s Aurora Feint (RPG, expy, predmety, nekolik dilu, pribeh)

Lukhin | čtv pro 25, 2008 8:02 am

A cena? :) Koukam, ze 10?, tak nevim. Aurora me ani nechytla, protoze jsem se v ni ztracel. Snad slevni.

Uživatelský avatar unknown | pát pro 26, 2008 12:37 am

Tyjo ,skoda ze nemam kreditku ,todle jsem paril na PSPcku a mrte me to bavilo :lol:
Obrázek iPhone3G White 16GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jablickar | sob pro 27, 2008 2:25 pm

Ja Puzzle Quest nedoporucuji.. opravdu jsem ho miloval na svem Nintendu DS, ale:

1) hra ma strasne male fonty
2) vypada osklive rozmazane
3) presunuti kamenu neni tak plynule jako v jinych hrach
4) proti DS verzi je to jen tretinova verze, takze finalni prvni dil bude stat $30.

Celkove to je zatim nejhorsi port hry na iPhone, co jsem mel moznost videt. Za tu cenu nikomu nedoporucuji. Radeji si to kupte na pc ci na nejake jine prenosne zarizeni.. pripadne pockejte, az s tim neco autori udelaji..

jablickar | sob pro 27, 2008 5:46 pm

78ar: muj problem je v tom, ze ji mam zkratka dohranou na Nintendu DS a z toho prameni cele to zklamani.. ve statech me stal $18 kompletni prvni dil (samozrejme zcela nova hra, zadna bazarovka) a kdyz srovnam kvalitu tech dvou, tak je to neporovnatelne.. zatimco na Nintendo DS je to produkt cislo jedna, tak tady je to opravdu strasna konverze na zniceni oci.. Zkratka velke zklamani..

Je to prachobycejny nepovedeny port a to se mi nelibi.. Zkratka jako by si chtel porovnavat Transport Tycoon co nekdo portoval na iPhone se Simcity.. ale na AppStore se jim to vraci, protoze hru si evidentne kupuje malo lidi (beru podle poctu recenzi).. navic je hra hodnocena velice spatne a vycitaji jim chyby..

Pokud bych hodnotil 3-match hry, tak ja bych si radeji zahral Aurora Feint ci Trism nez todle.. Bejeweled je sice take povedene, ale to uz bych si radeji zahral iZoo nebo jak se to jmenovalo (to jsem hral naposled s iPhone prvni generace)..

EDIT 28.12. Tak se omlouvam, cena je nastavena relativne spravne.. ja myslel, ze je to prvni dil rozdelen do tri, ale on je rozdelen jen do dvou a treti dil obsahuje xbox expanzi..

domca456 | stř pro 31, 2008 4:21 pm

no tak me to docela bavi jelikoz sem tuhle hru nikdy predtim nehral tak podle me je super az na to maly pismo,to doufam ze to v pristim update opravi.

metuj | úte led 13, 2009 9:48 am

Souhlasím s názorem, že tento port pro iPhone je nehratelný pro toho, kdo zná hru z platforem NDS či PSP. Já tuhle hru miluju, ale tenhle port mě zklamal prakticky stejně jako port pro PS3. A čekání, že se něco vylepší pomocí update, dopadne asi stejně jako u PS3 - tedy také zklamáním. Koncept hry ja vážně až geniální a proto mě tak moc mrzí, že si nedají s portem hry více práce:-(
Host
Host

Praotec trekkie | úte kvě 26, 2009 10:22 am

Re: PuzzleQuest: Chapter 1 - Battle of Gruulkar [AppStore]

Já jsem jako iPhonový nováček taky začal hrát Puzzle Quest až teď a protože jsem ho předtím neznal (tedy: znal jsem jeho pokračování Galactrix na PC, ale tam mi vadilo otvírání skokových bran "na čas"), tak mě neuvěřitelně chytnul a hraju ho i přes ty hrozný fonty, i když mám problém se čtením textů (dost špatně vidím obecně). Důležité je, že ho můžu hrát kdykoli a kdekoli, takže raději záměrně nehraju PC verzi, abych si na ni moc nezvyknul. :P
A z tou ztrátou hrdiny při zabití nevím - už párkrát mě porazili, ale nic se nestalo a jen jsem souboj opakoval. Může to někdo upřesnit? Díky.

metuj | úte srp 25, 2009 8:11 am

Netusite prosim nekdo zda nize uvedena verze hry je jiz kompletni? Puvodne vydali 1 chapter, nyni 1+2 chapter - ale ja nevim, na kolik casti hru rozdelili.

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=300573601&mt=8
Host
Host

sanji | úte srp 25, 2009 2:07 pm

No kdysi jsem si koupil Chapter 1, pak byl free update na 1+2 (a to uz by mela byt komplet hra). Nyni to asi prodavaji jako 2 oddelene hry (1 a 1+2) ... je jeste planovana chapter 3, ale to maji byt jen nejaky rozsireni apod. a kdo vi, kdy to vyjde.

Ja mam nyni postavicku na levelu 39, uz jsem to par mesicu nehral, protoze jsem nevedelal kam dal :). Ale planuju se k tomu jeste vratit ...

metuj | pát čer 11, 2010 11:45 pm

První a druhá kapitola je nyní v Appstore zdarma!

http://itunes.apple.com/cz/app/puzzlequ ... 73601?mt=8
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone