MONOPOLY World Edition [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Qwuiddo | sob bře 14, 2009 9:10 am

MONOPOLY World Edition [AppStore]

zdravim, koupil jsem si na app store tuto hru, jako jednu z mnoha ktere jsem si koupil uz predtim, ale proste kdyz ji zapnu, nabehne uvodni screen a pak se iphone navrati do nabidky aplikaci. Stavalo se mi to obcas uz na zacatku kdyz jsem si iphone koupil s tim prvnim firmware, kdyz jsem nestahoval aplikace pres itunes v PC. Vse jsem odinstaloval a zase nainstaloval nebo jsem zkusil nechat tam jen monopoly a vse smazat (jak pres PC tak pres iphone) ale vsechny hry vzdy jdou jen monopoly ne ... nevite co s tim? diky

upraveny nazov topiku. dodo

Qwuiddo | sob bře 14, 2009 12:40 pm

Re: MONOPOLY WORLD EDITION (AppStore)

tak jsem iP ted restoroval protoze uz jsem si nevedel rady... nic se nezmenilo ... sem fakt bezradny uz, protoze, monopoly mastime doma porad, mame tu verzi s cipovyma kartama a kdyz ted jsem tohle objevil na appstore tak jsem se moc tesil ... penize vem cert hlavne abyste mi to nejak pomohli rozchodit .. :(

Yreg | sob bře 14, 2009 1:29 pm

:( to robia mnohé aplikácie.. je to dôvod, prečo mnohí slušní ľudia hry kradnú a až keď zistia, že im bežia a robia čo majú tak si kúpia normálnu verziu z AppStore. Mne toto robili Brothers in Arms. Je mi ľúto ale ak ti nejde naozaj ani po restore, tak netuším. :(

Qwuiddo | sob bře 14, 2009 1:41 pm

to prece neni mozne, me se to tedy jeste nestalo a pokud to tedy opravdu nepujde rozchodit, mam kontaktovat nejak appstore? ale myslim ze to nejak musi jit ...

Yreg | sob bře 14, 2009 2:38 pm

Hm môžeš kontaktovať autora tej aplikácie, a možno ti vrátia peniaze. Možno ti aj budú vedieť pomôcť neviem.. Bohužial, čo iPhone, to osobnosť a na množstvo veci ich viac môže reagovať rôzne.

Qwuiddo | sob bře 14, 2009 2:48 pm

přece není možné aby to na jednom iP slo a na druhem ne, pokud maji stejny FW.... Opravdu tu neni nikdo další kdo by mel s necim podobny problem ?

Uživatelský avatar couplu | sob bře 14, 2009 6:14 pm

Zdravím... Setkal jsem se absolutně se stejným problémem jako máš ty... U FW 2.2 jsem si chtěl MONOPOLY nainstalovat, všechny hry mi jinak jeli, ale tahle prostě ne... Poprvé se mi povedla spustit až s novým FW 2.2.1
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Qwuiddo | sob bře 14, 2009 7:08 pm

ale ja mam FW 2.2.1

PeterKiss | sob bře 14, 2009 7:25 pm

Neviem či to pomöže ale ja som mal podobný problém s asphaltom mal som ho v iphone normálne šiel odinštaloval som ho,ale nedávno som si ho chcel dať spët a ejha nejde!stiahol som noví a ten už šiel neviem čím to mohlo byt niesom velmi technicky zdatný ani natolko že by som spravil JB pri pokuse o JB som skoro zabil iphon ale to je už OT. stiahni noví a uvidíš či pöjde ak nie tak neviem.
iPhone expert
iPhone expert

Qwuiddo | ned bře 15, 2009 5:08 pm

Bohuzel uz predtim jsem to delal nekolikrat a ited na vas popud. Bez vysledku

kills | stř bře 25, 2009 12:26 pm

mas jailbreak? lebo ak ano a mas vela veci ktore bezia na pozadit (napr SB, quickgold, dock, five icon rows....) tak tieto veci ked som mal niektore hry maly tendenciu padat lebo sa nezmestili do pamate (to vacsinou iba pri vacsich hrach)..skus este to spustit v safe mode ak ani to tak potom uz len ze monopoly nejde na fw2.2 (ale neviem ci world edition nieje uz novsie)

trpaslikcz | stř bře 25, 2009 1:14 pm

Ahoj, někde jsem četl, že na Cydii existuje aplikace, která dokáže vypnout všechny běžící procesy na pozadí a uvolní tím paměť. Potom by všechno mělo být OK. Teď si nevzpomenu jak se aplikace jmenuje, snad někdo poradí. Když to znovu najdu, tak ti to sem dám.

EDIT: Tak jsem to našel, ale netestoval jsem.
aplikace na vyčištění paměti se jmenuje Memory Status.

popis z jiného fóra:
Stačí si stáhnout program Memory Status a provést vyčištění paměti (Cleaning) . Na pozadí zůstávají spuštěné některé aplikace a dočasné procesy které se tímto zavřou. Po vyčištění mi nabíhá hra okamžitě.

Změnil jsem barvu písma na default. Přečti si pravidla (viz odkaz), kde se hovoří o používání řezu a barvy fontů. Podle toho pak můžeš postupovat. Beavers. viewtopic.php?f=112&t=10929

Uživatelský avatar DeMaio | stř bře 25, 2009 7:06 pm

Ja by som este skusil zo cydie nainstalovat miPatch Firmware..
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..

Obrázek
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Yreg | stř bře 25, 2009 7:11 pm

LOL, deMaio a to akože načo?

Qwuiddo | stř bře 25, 2009 9:21 pm

Zčekujte podpis a JB nemam a ani nechci. Nějake dalsi konstruktivni napady? Jsem stale bez monopolu, ale fieldrunners me dost vytizuji :d

trpaslikcz | čtv bře 26, 2009 9:11 am

Ono asi žádné jiné konstruktivná nápady nebudou.
Většinou je potřeba app třetích stran, i na to blbé vyčištění paměti (myslim, možná se pletu) a k tomu potřebuješ JB. Aplikace třetích stran nejsou jen cracknuté aplikace, jsou to normální komerční programy, které ale nejsou schváleny na appstore. Já JB mam a zatim se mi nestalo, že by mi něco, co bych chtěl, nešlo. BTW, monopoli mi jdou.
Podle mě, tím, že nemáš JB jsi jen sám proti sobě. Ale to je jen tvoje volba :-D
Tak se asi budeš muset smířit s tim, že ti to nepůjde :-D

Uživatelský avatar caran | čtv bře 26, 2009 11:09 am

Re: MONOPOLY World Edition [AppStore]

Mne pomohlo pri BOA dat IP do "Safe modu" cez SB Settings. A potom sa to dalo hrat.
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM

---------------------------------------
May Way - FingerPiano
Host
Host

Lukhin | čtv bře 26, 2009 11:45 am

Restart iphonu (home + power asi 10 sekund), vypnout wifi, popr. Jiny pripojeni. Pokud nenabehne ani na potreti mas smulu. Toto se vetsinou stava u cracklych aplikaci.. Me monopoly jedou perfektne. Stejny pro lem jsem mel jen se SimCity, ale pomohl navod vyse. Popr. pockej na update.

trpaslikcz | pát bře 27, 2009 3:27 pm

Já myslim, že jsou jiné, důležitější věci, než řešit to, že to někomu nede. :twisted:

Mě by spíš zajímalo, jestli to jde počeštit :lol:

Lukhin | pát bře 27, 2009 4:38 pm

OT: Tak myslim, ze dulezity je to rozjet, jak to pocestit. Ty tomu anglicky nerozumis? Vzdyt tam neni skoro cemu nerozumet :-)

trpaslikcz | sob bře 28, 2009 9:01 am

Re: MONOPOLY World Edition [App Store]

OT: no já bych tomu i rozumněl, ale např. moje přítelkyně umí německy a francouzky. Takže pro ní tadle hra nemá smysl :-D
Myslim, že je tu spousta "jednoduchejch aplikací", které taky nestály za přeložení a jsou přeloženy.
Tvoje OT s narážkou jestli tomu rozumim nebo ne je jaksi o ničem :-D

Vasekk1 | pát dub 10, 2009 5:55 pm

tak co ta čeština pouští se do toho někdo, ne že bych tomu nerozuměl, ale bylo by to příjemnější

Yreg | pon dub 13, 2009 6:34 pm

Tá hra je inak fakt dobrá, rozhodne vám ju odporúčam. Dá sa hrať pomerne dlho a vôbec neseká

Mimochodom, nie som moderátor tak vás len prosím, všetci neanglofóni, presuňte sa sem: viewforum.php?f=31

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone