islots z appStore

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

lehni | sob bře 28, 2009 12:58 pm

islots z appStore

Zdravím, chci se zeptat, jestli je tu nějaký gambler, ktrý ví, jak se hraje islots. Nevím, jestli existuje nějaká placená verze, ale ta free verze je trochu nuda - válce se nedají zastavit a moc jsem nepochopila rozdíl mezi tlačítky SPIN REELS a PLAY MAX, nedají se zvyšovat sázky víc než na 3.. hraju ho sice jenom chvilku, ale ať zkouším co zkouším, na nic jsem nepřišla. jinak to totiž vypadá perfektně - zvuky jsou dost reálný a mohla by to být myslím docela zábava, kdyby se dalo dělat něco víc, než jen mačkat tyhle dvě tlačítka. Poradíte? :D

Uživatelský avatar LoFi | ned bře 29, 2009 9:57 am

Re: islots z appStore

taky jsem si pořídil tuhle aplikaci..
velmi mě to zklamalo.. sázky 1,2,3 není moc Cool. (víc ani nejde, když se podíváš na tabulku výherních "políček")
ještě jsem si stáhnul slots vegas? nebo tak nějak.. a to je taky pěkná blbost..

kdyby byl nějakej blue magic nebo tak něco.. sázky 5 + 50 atd..
iPhone 4S 32Gb Sw :6.1 JB
Host
Host

Lukhin | ned bře 29, 2009 10:30 am

Re: islots z appStore

Reels muzes vybrat sazku od 1 - 3 a max je 3. Je to hodne nuda, protoze jen klikas na tlacitko a casto ta ryska musi byt uplne presne. Cely je to zvlastni no.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone