Glyder [App Store]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Adamska | pon dub 06, 2009 9:37 pm

Glyder [App Store]

Na Appstore se včera objevila nová hra od Glu - Glyder. S hrdinkou hry létáte po levelech a sbíráte krystaly, odemykáte Achievementy... Ovládá se nakláněním iPhonu. Vyzkoušel jsem, a zatím to vypadá na pohodovou gamesu :-) A stojí (zatím) jen 1,59 Eur :-)

Pár screenů:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Video na YT:

http://www.youtube.com/watch?v=jYt93vxIdaw

Threllins | ned dub 12, 2009 1:05 pm

Re: Glyder [App Store]

Můžu jenom doporučit, na odreagování a jednoduché zabavení super. Velmi dobře ovladatelné.

Yreg | pon dub 13, 2009 6:00 pm

Najprv som sa tešil, že to bude ako wings, ale konečne bude aj nejaký účel, hra mi ale dosť seká a padá. Grafika je vcelku príjemná.
Naposledy upravil Yreg dne úte dub 14, 2009 8:02 pm, celkově upraveno 1

trpaslikcz | úte dub 14, 2009 1:46 pm

JJ výborná a chytlavá gamesa. Pokud se ti seká, tak je chyba na tvé straně. Mě to jde naprosto plynule :-D
Všem doporučuju.

EDIT: včera večer jse to dohrál, prostě bomba !!!!
Snad budou nové světy, nebo vyjde dvojka, doufám :-D

Yreg | pát črc 31, 2009 4:15 pm

To že si kúpim hru a na zariadení na ktorom má ísť seká, nie e to moja chyba .)

Anyway dnes som to skúsil znovu, na 3.0 už beží krásne a skoro celé som to prešiel, neviem len nájsť posledný (pink) crystal v Dark Pinacle a tým pádom sa dostať do Hidden Depths :(

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone